Parhaat kalastuspaikat New Yorkin osavaltiossa

New York on monipuolinen osavaltio, jossa riittää tarjontaa niin kaupunkielämää rakastaville kuin luonnonystävillekin. Yksi suosituista harrastuksista osavaltiossa on kalastus, ja sen takia New York tarjoaakin lukuisia upeita kalastuspaikkoja niin merellä kuin sisävesilläkin. Tässä artikkelissa esittelen sinulle muutamia parhaita kalastuspaikkoja New Yorkin osavaltiossa, jotta voit sukeltaa syvemmälle kalastuksen maailmaan ja löytää uusia suosikkipaikkoja.

1. Montauk Point State Park

Montauk Point State Park sijaitsee Long Islandin itärannikolla, ja se on yksi New Yorkin suosituimmista kalastuspaikoista. Alueella on upeat rantakalliot ja hyvät mahdollisuudet saada saalista niin mereltä kuin rannaltakin. Montauk Point tunnetaan erityisesti lohesta ja muita suurista petokaloista, kuten tonnikaloista ja haista. Viettämällä päivän Montauk Pointin kauniilla maisemilla saat taatusti ikimuistoisen kalastuskokemuksen.

2. Lake Erie

Eri tasaiset sisävedet tarjoavat loistavat kalastusmahdollisuudet New Yorkin osavaltiossa. Yksi tunnetuimmista sisävesistä on Lake Erie, joka sijaitsee osavaltion länsiosassa. Järvi on tunnettu laajasta valikoimasta saaliskaloja, kuten ahvenista ja bassoista aina lohiin ja taimeniin. Lake Erie on myös suosittu paikka jigikalastukseen, johon tarvitaan vain perusvälineet ja vähän hyvää tuuria.

3. Hudson-joen alue

Hudson-joki on yksi New Yorkin tunnetuimmista joista, ja sen varrella on lukuisia hyviä kalastuspaikkoja. Joki tarjoaa kalastajille mahdollisuuden kalastaa niin makeassa vedessä kuin suolaisen vedenkin lajeja, joten valinnanvaraa riittää. Hudson-joen alueelta löytyy kalalajeja laidasta laitaan, ja voit saada saalista aina taimenista ja ahvenista aina katkarapuihin ja rapuihin saakka. Joki tarjoaa myös upeat maisemat ja rauhallisen ympäristön kalastushetkiä varten.

4. Finger Lakes

Finger Lakes on joukko järviä, jotka sijaitsevat keskisessä New Yorkissa. Näiden järvien alueelta löytyy runsaasti kalastusmahdollisuuksia niin aloittelijoille kuin kokeneillekin kalastajille. Finger Lakes on tunnettu paikka erityisesti lohikalojen kalastukseen, joten jos olet intohimoisesti lohen perässä, kannattaa suunnata näille järvialueille. Finger Lakes tarjoaa myös upeat maisemat ja rauhallisen ympäristön rentouttavaa kalastushetkeä varten.

5. Jamaica Bay

Jamaica Bay sijaitsee Queensin alueella New Yorkin kaupungissa, ja se on suosittu kalastuskohde niin paikallisten asukkaiden kuin matkailijoidenkin keskuudessa. Alueella on upeat rantapolut ja mahdollisuus kalastaa niin makeassa kuin suolaisenkin vedessä. Jamaica Bay tarjoaa lukuisia kalalajeja, ja voit saada saalista niin lohista ja ahvenista aina särkiin ja haukiin saakka. Alueella on myös mahdollista vuokrata kalastusvälineitä ja oppaita, joten voit aloittaa kalastusharrastuksen vaikka et omistaisikaan omia välineitä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että New Yorkin osavaltio tarjoaa lukuisia upeita kalastuspaikkoja niin merellä kuin sisävesilläkin. Olit sitten aloitteleva kalastaja tai kokenut konkari, New Yorkissa riittää vaihtoehtoja saada upeita kalastuskokemuksia ja löytää uusia suosikkipaikkoja. Muista kuitenkin aina noudattaa paikallisia kalastussääntöjä ja huomioida ympäristön säilyttäminen kalastushetkien aikana. Toivotamme sinulle onnea ja hyviä saaliita New Yorkin kalavesillä!

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

New York State Department of Environmental Conservation – Fishing: New Yorkin osavaltion ympäristöhallinnon sivusto tarjoaa tietoa kalastuksesta, lupien hankinnasta ja kalastuspaikoista.
I Love NY – Fishing in New York: I Love NY -sivusto esittelee erilaisia kalastusmahdollisuuksia eri puolilla New Yorkin osavaltiota.
FishingBooker – New York: FishingBooker-sivustolla voit varata kalastusretkiä ja löytää ammattitaitoisia oppaita kalastusseikkailuihin New Yorkissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *