Missä pyöräillä New Yorkin osavaltiossa

Kun puhutaan pyöräilystä New Yorkin osavaltiossa, monelle ensimmäinen mielikuva on varmasti New York Cityn vilkas liikenne ja kapeat kadut, jotka eivät välttämättä houkuttele pyöräilijöitä. Mutta totuus on, että New Yorkin osavaltiossa on lukemattomia upeita pyöräilymahdollisuuksia niin kaupungeissa, maaseudulla kuin vuoristoalueillakin. Tässä blogikirjoituksessa käyn läpi muutamia parhaita paikkoja pyöräillä New Yorkin osavaltiossa.

Yksi suosituimmista pyöräilypaikoista New Yorkin osavaltiossa on ehdottomasti Hudson River Valley. Tämä alue tarjoaa upeita maisemia, historiallisia kaupunkeja ja lukuisia pyöräilyreittejä eri tasoisille pyöräilijöille. Hudson River Valleyssa on myös mahdollisuus tehdä pidempiä pyöräilyretkiä, esimerkiksi pyöräillä koko Hudson River Valley Greenway -reittiä, joka ulottuu yli 370 mailin verran Hudsonjoen vartta pitkin.

Toinen upea pyöräilypaikka New Yorkin osavaltiossa on Adirondack Mountains, joka tarjoaa upeat maisemat ja haastavia pyöräilyreittejä niin ammattilaisille kuin harrastajillekin. Adirondack Mountainsin alueella on myös mahdollisuus tehdä maastopyöräilyretkiä ja nauttia luonnon rauhasta ja hiljaisuudesta.

Jos kaipaat kaupunkipyöräilyä, suosittelen tutustumaan Finger Lakes -alueen pyöräilymahdollisuuksiin. Finger Lakes on tunnettu viinialueena, mutta se tarjoaa myös upeita pyöräilyreittejä järvien ympäri ja kauniissa maalaismaisemissa. Voit pyöräillä esimerkiksi Cayuga Lake Scenic Byway -reitin varrella, joka tarjoaa upeat näkymät järvelle ja ympäröiville viiniviljelmille.

Jos etsit kaupunkipyöräilyä, suosittelen tutustumaan myös Rochesterin kaupunkiin, joka tarjoaa hyvin kehitettyjä pyöräilyreittejä kauniissa kaupunkiympäristössä. Rochesterin alueella on myös mahdollisuus osallistua erilaisiin pyöräilytapahtumiin ja retkiin, jotka järjestetään säännöllisesti ympäri vuoden.

Yhteenvetona voidaan todeta, että New Yorkin osavaltio tarjoaa lukuisia upeita pyöräilymahdollisuuksia niin kaupungeissa, maaseudulla kuin vuoristoalueillakin. Olit sitten aloitteleva pyöräilijä tai kokenut maantie- tai maastopyöräilijä, löydät varmasti New Yorkin osavaltiosta sopivia pyöräilyreittejä ja -kohteita. Muista aina noudattaa liikennesääntöjä ja kypärän käyttöä pyöräillessäsi, ja nauti upeista maisemista ja hyvästä seurasta pyöräilyn parissa!

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

– Finger Lakes Trail: Finger Lakes Trail on noin 1,100 mailin mittainen vaellus- ja pyöräilyreitti läpi New Yorkin osavaltion upeiden maisemien. Reitti kulkee läpi kauniiden Finger Lakes -järvialueiden ja tarjoaa upeita näkymiä vesiputouksille ja metsäisille maisemille.
– Hudson River Valley: Hudson River Valley tarjoaa upeita maisemia ja historiallisia nähtävyyksiä pyöräilijöille. Voit pyöräillä pitkin Hudson-joen rantaa ja vierailla viehättävissä pikkukaupungeissa matkallasi.
– Adirondack Mountains: Adirondack Mountains tarjoaa upeita ja haastavia pyöräilyreittejä vuoristoisissa maisemissa. Voit nauttia upeista näkymistä ja haastavista nousuista Adirondackin kansallispuistossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *