Bloomingdale’s

Bloomingdale’sin historia

Bloomingdale’s on yksi New Yorkin tunnetuimmista ja suosituimmista ostoskeskuksista. Se avattiin ensimmäisen kerran vuonna 1872 ja on sittemmin kasvanut yhdeksi Yhdysvaltojen suurimmista tavarataloketjuista. Bloomingdale’sin perustivat veljekset Joseph ja Lyman Bloomingdale ja alun perin se oli erikoistunut vaatteiden myyntiin.

Bloomingdale’sin historia on täynnä merkittäviä hetkiä. Vuonna 1886 tavaratalo muutti uusiin tiloihin 59th Streetin ja Lexington Avenuen kulmaan, missä se sijaitsee edelleen tänä päivänä. Vuonna 1930 Bloomingdale’s laajensi liiketoimintaansa ostamalla Ehrlich Brothers -nimeä kantaneen tavaratalon, mikä mahdollisti brändin kasvun entisestään.

Toisen maailmansodan jälkeen Bloomingdale’sista tuli suosittu koko perheen ostoskohde, joka tarjosi monipuolisen valikoiman tuotteita vaatteista kosmetiikkaan ja kodin sisustukseen. Tavaratalo tunnettiin myös avantgardistisesta ja rohkeasta mainonnastaan. Se teki yhteistyötä monien suunnittelijoiden ja taiteilijoiden kanssa, jolloin Bloomingdale’s nousi muodin ja kulttuurin suunnannäyttäjäksi.

Sijainti ja pääsy

Bloomingdale’s sijaitsee Manhattanilla 59th Streetin ja Lexington Avenuen kulmauksessa, mikä on loistava sijainti ostoksille haluaville matkailijoille. Tavaratalo on helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä, kuten metrolla, bussilla ja taksilla. Lähin metroasema on Lexington Avenue/59th Street, jolle pääsee linjoilla N, Q, R, W, 4, 5 ja 6.

Jos matkustaa autolla, tavaratalon vieressä sijaitsee useita pysäköintihalleja ja parkkipaikkoja, mutta niihin kannattaa varata ajoissa paikka, koska alue on suosittu ostoskohde ja parkkitilaa voi olla rajoitetusti saatavilla.

Bloomingdale’sin tarjonta

Bloomingdale’s tarjoaa valtavan valikoiman tuotteita laadukkaista vaatteista ja asusteista koruihin, kosmetiikkaan, kodin sisustukseen ja elektroniikkaan. Tavaratalossa on yhteensä yli 600 eri brändiä, mukaan lukien sekä tunnettuja luksusmerkkejä että edullisempia vaihtoehtoja. Bloomingdale’s on erityisen tunnettu laadukkaista vaatteistaan ja muodistaan, ja sieltä löytää helposti upeat asut niin arkeen kuin juhlaankin.

Bloomingdale’sin shoppailukokemus on ainutlaatuinen, ja tavaratalo tarjoaa myös mahdollisuuden nauttia erilaisista ravintoloista ja kahviloista ostosten lomassa. Bloomingdale’sissa on myös oma kosmetiikkaosasto, josta löytää kauneudenhoitotuotteita ja pääsee nauttimaan ammattimaisista kauneushoidoista.

Bloomingdale’s on myös tunnettu erilaisista tapahtumistaan, kuten muotinäytöksistä, taidenäyttelyistä ja hyväntekeväisyystapahtumista. Tavaratalo tekee tiivistä yhteistyötä erilaisten suunnittelijoiden ja taiteilijoiden kanssa, joten siellä on usein esillä uniikkeja ja rajoitettuja erikoismalleja.

Bloomingdale’sin vierailu on unohtumaton ja ainutlaatuinen shoppailukokemus New Yorkissa. Ne, jotka etsivät muotia, tyyliä ja ylellisyyttä, ovat varmasti tyytyväisiä tähän tavaratalon tarjontaan. Bloomingdale’s edustaa New Yorkin urbaania tyyliä ja trendejä, ja siellä vierailu antaa paljon inspiraatiota ja elämyksiä kaikille muodin ystäville.

Luksusbrändit Bloomingdale’sissa

New Yorkin vilkkailla ostoskaduilla sijaitseva Bloomingdale’s on yksi kaupungin suosituimmista ostoskohteista. Tämä tyylikäs tavaratalo tarjoaa laajan valikoiman luksusbrändien tuotteita, mikä tekee siitä täydellisen paikan hienostuneen shoppailukokemuksen etsijöille.

Bloomingdale’sin luksusbrändien osastoilla on tarjolla nimekkäiden suunnittelijoiden luomuksia eri tuotekategorioissa. Merkkitietoiset shoppailijat voivat löytää upeita vaatteita, kenkiä, laukkuja ja asusteita merkeiltä kuten Gucci, Louis Vuitton, Chanel, Prada ja Saint Laurent. Näillä osastoilla on myös ammattitaitoisia myyjiä, jotka auttavat asiakkaita löytämään täydellisen asun tai asusteen.

Bloomingdale’sin luksusbrändien osastoilla voi myös bongata uusia suuntauksia ja trendejä. Tavaratalo tekee yhteistyötä suunnittelijoiden kanssa järjestäen erilaisia tapahtumia, kuten muotinäytöksiä ja muut esiintymiset, joiden avulla asiakkaat saavat inspiraatiota ja tietoa tuoreimmista trendeistä. Näin Bloomingdale’s tarjoaa ainutlaatuisen ostoskokemuksen, joka sisältää sekä maailmankuuluja brändejä että uusimpia muotivirtauksia.

Trendikkäät vaateosastot

Bloomingdale’sin vaateosastoilla on tarjolla valtava valikoima erilaisia brändejä ja tyylejä. Shoppailijat voivat löytää mitä tahansa arkivaatteista illalliselle sopiviin asuihin. Jokaisella osastolla on oma ilmeensä ja tyylinäyteikkunansa, joten asiakkaat voivat helposti suunnistaa haluamiinsa vaatekategorioihin.

Nuoret ja trendikkäät löytävät varmasti mieleisensä vaatteet 5th Avenue -osastolta, jossa on tarjolla tunnettujen merkkien kuten Tommy Hilfiger, Ralph Lauren ja Calvin Klein vaatteita. Täältä löytyy myös suosittu urheilumuotiosasto, josta voi löytää urheilulliset asut tunnetuilta brändeiltä kuten Nike, Adidas ja Puma.

Bloomingdale’sin naisten osastolta löytyy laaja valikoima vaatteita, kenkiä ja asusteita eri tyyleissä ja hintaluokissa. Täältä löytyy kansainvälisesti tunnettuja muotitaloja kuten Michael Kors, Kate Spade ja Tory Burch. Miesten vaateosasto tarjoaa myös laajan valikoiman merkkivaatteita, kuten Armani, Hugo Boss ja Burberry.

Kauneudenhoito Bloomingdale’sissa

Bloomingdale’sissa voi myös hemmotella itseään laajan kauneudenhoitovalikoiman parissa. Tavaratalon kauneudenhoito-osastoilla on tarjolla laadukkaita kosmetiikkatuotteita, hajuvesiä ja ihonhoitotuotteita.

Kauneusbrändejä on valittavana useita, kuten Estée Lauder, MAC, Clinique, Clarins ja Lancôme. Asiakkaat voivat tutustua eri tuotemerkkien valikoimiin ja kysyä apua ammattitaitoisilta kosmetiikkamyyjiltä, jotka auttavat löytämään juuri oman ihotyypin ja tarpeiden mukaiset tuotteet.

Bloomingdale’sin kauneudenhoito-osastoilla on myös tarjolla palveluita, kuten meikkikoulutuksia, kasvohoitoja ja meikkauspalveluita. Näin asiakkailla on mahdollisuus saada henkilökohtaista palvelua ja asiantuntevaa opastusta kauneudenhoitorutiinien suhteen.

Kauneudenhoito-osastot tarjoavat shoppailijoille myös mahdollisuuden kokeilla erilaisia tuotteita ennen ostopäätöstä. Monien brändien tarjoukset ja kampanjat ovat myös usein voimassa, joten asiakkaat voivat saada erilaisia etuja ja lahjatuotteita oston yhteydessä.

Kaiken kaikkiaan Bloomingdale’s tarjoaa shoppailijoilleen mahdollisuuden nauttia hienostuneesta ostoskokemuksesta, joka sisältää luksusbrändejä, uusimpia trendejä ja laadukkaita kauneudenhoitotuotteita. Tämä tavaratalo on ehdottomasti vierailun arvoinen New Yorkin ostosreissulla.

Ruokailu ja ravintolat

New Yorkin ostoskeskukset tarjoavat usein laajan valikoiman ruokapaikkoja ja ravintoloita, ja Bloomingdale’s ei ole tässä asiassa poikkeus. Ostosten lomassa voi siis helposti pysähtyä nauttimaan herkullisesta ateriasta tai virkistävästä juomasta.

Bloomingdale’sin yhteydestä löytyy useita eri ravintoloita ja kahviloita, jotka tarjoavat erilaisia ruokavaihtoehtoja. Alakerrasta löytyvä 40 Carrots on suosittu lounaspaikka, joka tunnetaan erityisesti raikkaista jugurttiherkuistaan. Täällä voi nauttia myös kevyestä välipalasta tai salaatista.

Jos mieli tekee kaupungin parhaita hampurilaisia, kannattaa suunnata yläkertaan David Burke at Bloomingdale’s -ravintolaan. Täällä voi herkutella mehevällä ja maukkaalla burgerilla sekä monilla muilla amerikkalaiseen keittiöön perustuvilla herkuilla. Lisäksi ravintola tarjoaa upean näkymän kaupungin vilinään.

Bloomingdale’sin yhteydessä on myös useita kahviloita, joissa voi pysähtyä hetkeksi nauttimaan kupin kahvia tai maistuvan leivonnaisen. Esimerkiksi B Café tarjoaa laajan valikoiman erilaisia kahveja ja muita juomia, sekä tuoreita leivonnaisia. Täällä voi myös virkistäytyä lounaan tai kevyen välipalan äärellä.

Ostosten tekeminen Bloomingdale’sissa

Bloomingdale’s on yksi New Yorkin kuuluisimmista ostoskeskuksista, ja se houkuttelee vuosittain tuhansia ihmisiä etsimään uusimpia muotituulia ja kauneustuotteita. Kauppa on tunnettu laajasta valikoimastaan, jossa on tarjolla kaikkea arjen tarpeista luksustuotteisiin.

Bloomingdale’sin valikoima on jaettu useisiin eri osastoihin, joten siellä on helppo löytää etsimänsä tuote. Vaatteita, kenkiä, laukkuja, koruja ja kosmetiikkaa löytyy jokaiseen makuun. Lisäksi kaupasta löytyy kodintarvikkeita, elektroniikkaa, kirjoja ja paljon muuta.

Bloomingdale’sissa on myös monia brändien omia myymäläalueita, joten esimerkiksi suosikkimerkkien vaatteita ja asusteita löytyy runsaasti. Täällä voi tehdä ostoksia esimerkiksi Michael Korsin, Guccin, Calvin Kleinin ja monien muiden tunnettujen merkkien liikkeissä.

Kun shoppailupäivä väsyttää, Bloomingdale’sin Personal Shopping Service auttaa löytämään täydellisen asukokonaisuuden tai auttamaan lahjaostoksissa. Yksityinen ostoskonsultti auttaa valitsemaan vaatteita ja asusteita, jotka sopivat juuri sinulle.

Bloomingdale’sin kuuluisat tapahtumat ja myyntikampanjat

Bloomingdale’s tunnetaan myös lukuisista kuuluisista tapahtumistaan ja myyntikampanjoistaan, jotka houkuttelevat asiakkaita ympäri maailman. Esimerkiksi vuosittainen ”Fashion’s Night Out” -tapahtuma on suuri muotikarnevaali, joka järjestetään yhdessä kaupungin muiden muotikauppojen kanssa. Tapahtumassa nähdään muotinäytöksiä, tarjouksia ja erityistapahtumia.

Lisäksi Bloomingdale’s järjestää usein erilaisia teemapäiviä ja pop-up-myymälöitä, joissa on mahdollista tehdä erikoistarjouksia tai löytää ainutlaatuisia tuotteita. Esimerkiksi Bloomingdale’s Beauty Blast -tapahtumassa voi tutustua uusimpiin kauneustuotteisiin ja kokeilla erilaisia hoitoja.

Bloomingdale’sin myyntikampanjat ovat myös suosittuja. Esimerkiksi Black Friday ja Cyber Monday tarjoavat mahdollisuuden tehdä edullisia löytöjä isojen alennusten aikaan. Sen lisäksi myös muina aikoina vuodesta Bloomingdale’s tarjoaa usein alennuksia ja erikoistarjouksia eri osastoillaan.

Bloomingdale’s on siis enemmän kuin pelkkä ostoskeskus. Se tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman tuotteita ja ravintoloita, sekä lukuisia mielenkiintoisia tapahtumia ja myyntikampanjoita. Täällä voi viettää koko päivän shoppaillen ja nauttien kaupungin vilinästä.