Times Square

Times Squaren ostospaikat

Times Square on yksi New Yorkin ikonisimmista ja vilkkaimmista alueista. Se on tunnettu valtavista neonvalomainoksistaan, vilkkuvista valoistaan ja elävästä tunnelmastaan. Lisäksi Times Squarella on paljon ostosmahdollisuuksia erilaisten kauppojen ja tavaratalojen muodossa.

Times Squaren alueella on useita ostoskeskuksia, jotka tarjoavat monipuolisen valikoiman tuotteita. Esimerkiksi 1515 Broadwayn Times Squaren Studiossa sijaitsee monia erilaisia kauppoja ja putiikkeja, joista voi löytää muun muassa vaatteita, koruja, kosmetiikkaa ja matkamuistoja.

Toinen suosittu ostoskeskus Times Squarella on Times Square Mall, joka tarjoaa laajan valikoiman kauppoja ja ravintoloita. Täältä voi löytää muun muassa vaatteita, kenkiä, urheiluvälineitä ja kodintarvikkeita. Ostoskeskuksen ylimmissä kerroksissa on myös elokuvateatteri, jossa voi käydä katsomassa uusimpia elokuvia.

Suositut vaatekaupat Times Squarella

Times Squarelta löytyy myös useita suosittuja vaatekauppoja, jotka tarjoavat laajan valikoiman trendikkäitä ja muodikkaita vaatteita. Yksi suosituimmista vaatekaupoista Times Squarella on Forever 21. Täältä voi löytää muun muassa naisten, miesten ja lasten vaatteita, asusteita ja kenkiä. Valikoima on laaja ja vaihtuu usein uusimpien trendien mukaan.

Toinen suosittu vaatekauppa Times Squarella on H&M. Tämä kansainvälinen vaateketju tarjoaa edullisia ja tyylikkäitä vaatteita, joita löytyy niin naisille, miehille kuin lapsillekin. H&M:n valikoimaan kuuluu muun muassa vaatteita, kenkiä, asusteita ja alusvaatteita.

Lisäksi Times Squarelta voi löytää useita muita suosittuja vaatekauppoja kuten Gap, Uniqlo ja Zara, jotka tarjoavat laadukkaita ja tyylikkäitä vaatteita eri hintaluokissa. Nämä kaupat houkuttelevat niin paikallisia asukkaita kuin turistejakin.

Elektroniikkaliikkeet Times Squarella

Times Squarelta löytyy myös useita elektroniikkaliikkeitä, joista voi ostaa esimerkiksi uusimpia älypuhelimia, tietokoneita ja muuta elektroniikkaa. Yksi suosituimmista elektroniikkaliikkeistä Times Squarella on Apple Store. Täällä voi tutustua Applen tuotteisiin ja kokeilla niitä ennen ostopäätöksen tekemistä.

Toinen suosittu elektroniikkaliike Times Squarella on Best Buy. Tämä ketju tarjoaa laajan valikoiman älypuhelimia, kannettavia tietokoneita, televisioita ja muita elektroniikkatuotteita. Voit löytää täältä edullisia tarjouksia ja kampanjoita eri merkeiltä.

Lisäksi Times Squarelta löytyy muita elektroniikkaliikkeitä, jotka tarjoavat erilaista elektroniikkaa ja tarvikkeita. Näihin liikkeisiin kuuluu muun muassa B&H Photo Video, joka on erikoistunut kameroihin ja valokuvaustarvikkeisiin, sekä Microsoft Store, joka tarjoaa Microsoftin tuotteita ja palveluita.

Times Squaren ostoskeskukset, vaatekaupat ja elektroniikkaliikkeet tarjoavat laajan valikoiman tuotteita ja palveluita kaikille ostoksia tekeville. Alue on vilkas ja täynnä elämää, ja siellä on mahdollisuus löytää uniikkeja ja trendikkäitä tuotteita. Ostoksien lisäksi Times Squarella voi nauttia myös ravintoloiden, teatterien ja muiden viihdetarjonnan palveluista.

Koru- ja asustemyymälät

Times Squarella vierailevalla shoppailijalla on lukuisia vaihtoehtoja, kun etsitään koru- ja asustemyymälöitä. Alueella on monia tunnettuja brändejä, kuten Tiffany & Co, Swarovski ja Pandora, jotka tarjoavat laajan valikoiman koruja ja asusteita. Nämä myymälät tarjoavat ylellisiä ja laadukkaita tuotteita, jotka ovat täydellisiä lahjoja tai itselle ostettavia muistoesineitä New Yorkista.

Jos etsit kultasepänliikkeitä, kannattaa tutustua myös alueen paikallisiin ja pienempiin korumyymälöihin. Nämä liikkeet tarjoavat usein uniikkeja ja käsin tehtyjä koruja, jotka sopivat erityisesti trendikkäälle ja yksilölliselle ostajalle. Voit löytää esimerkiksi koruja hopeasta, kullasta tai jalokivistä, sekä laukkuja, lompakoita ja muita asusteita.

Ruokakaupat ja herkkukaupat

Times Squarella on myös monia ruokakauppoja ja herkkukauppoja, joista voi ostaa tuoreita elintarvikkeita ja maistuvia herkkuja. Alueen ruokakaupat tarjoavat laajan valikoiman tuoreita hedelmiä, vihanneksia ja muita päivittäistavaroita. Voit myös löytää erikoismyymälöitä, kuten juustoliikkeitä ja leipomoita, jotka tarjoavat herkullisia leivonnaisia ja muita herkkuja.

Herkkukaupoista voi ostaa paikallisia ja kansainvälisiä herkkuja maisteltavaksi tai matkamuistoiksi. Voit löytää esimerkiksi paikallisia makeisia, suklaata, säilykkeitä ja mausteita. Nämä herkkukaupat tarjoavat myös laajan valikoiman lahjapakkauksia, jotka ovat täydellisiä tuliaisia New Yorkista.

Souvenir-kaupat Times Squarella

Times Square on tunnettu myös lukuisista souvenir-kaupoistaan, joista voi ostaa matkamuistoja ja lahjoja New Yorkista. Nämä kaupat tarjoavat laajan valikoiman t-paitoja, avaimenperiä, magneetteja, mukeja ja muita pikkutavaroita, joissa on New Yorkin logo tai Times Squaren maisema. Voit myös löytää erikoissouvenir-liikkeitä, jotka tarjoavat yksilöllisempiä ja paikallisia tuotteita, kuten taide-esineitä, käsitöitä ja kirjoja.

Souvenir-kaupoista voi myös ostaa matkamuistoja erityisistä New Yorkin nähtävyyksistä, kuten Vapaudenpatsaasta, Empire State Buildingista tai Central Parkista. Nämä tuotteet toimivat muistoina vierailustasi ja ovat myös suosittuja lahjaideoita perheelle ja ystäville. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että Times Squaren souvenir-kauppojen hinnat voivat olla hieman korkeampia kuin muualla kaupungissa, joten vertailua ja tinkimistä kannattaa harkita.

Kulttuuriliikkeet ja kirjakaupat

Times Square on yksi New Yorkin kuuluisimmista ja vilkkaimmista ostosalueista. Alueella sijaitsee lukuisia kauppoja ja ostoskeskuksia, joista löytyy kaikkea elektroniikasta muotiin ja kosmetiikasta ruokaan. Mutta Times Squarella on myös paljon tarjottavaa kulttuurin ystäville ja lukutoukille.

Times Squaren alueella sijaitsee useita merkittäviä kirjakauppoja, jotka tarjoavat valtavan valikoiman kirjallisuutta kaikenikäisille. Esimerkiksi Strand Book Store on kuuluisa paikka, jonne kirjan ystävät saapuvat etsimään harvinaisia ja käytettyjä kirjoja. Strand Book Store on yksi New Yorkin vanhimmista kirjakaupoista, ja sen hyllyiltä löytyy yli 18 kilometriä kirjoja eri aiheista. Toinen suosittu kirjakauppa on Kinokuniya, jossa voi löytää laajan valikoiman japanilaisia kirjoja, sarjakuvia ja kulttuuritavaroita. Jos olet kiinnostunut taiteesta, kannattaa piipahtaa Urban Outfittersin concept storeen, joka tarjoaa taiteen ja muodin yhdistämisen kautta valikoiman uniikkeja teoksia.

Kulttuuriliikkeiden lisäksi alueella on useita levykauppoja, jotka soveltuvat musiikin harrastajille. Esimerkiksi HMV on suosittu paikka, josta löydät uusimmat albumit ja vinyylit. Myös alueen monista elektroniikkakaupoista voi löytää musiikkiin liittyviä tuotteita, kuten kuulokkeita ja kaiuttimia.

Vintage-kaupat Times Squarella

Vintage-muodin ystävät löytävät myös lukuisia mielenkiintoisia kauppoja Times Squarelta. Alueella sijaitsee useita vintage- ja second hand -liikkeitä, jotka tarjoavat uniikkeja vaate- ja asustelöytöjä.

Yksi suosituimmista vintage-kaupoista Times Squarella on Buffalo Exchange. Tämä kauppa tarjoaa laajan valikoiman käytettyjä vaatteita ja asusteita sekä miehille että naisille. Sieltä voit löytää esimerkiksi retrohenkisiä farkkuja, boheemeja mekkoja ja värikkäitä takkeja. Toiseksi suosituin vintage-kauppa alueella on Beacon’s Closet, joka on tunnettu edullisista hinnoistaan ja trendyistä vaatteistaan. Sieltä voit löytää muun muassa design-merkkien vintage-löytöjä ja erikoisia asusteita.

Lisäksi Times Squarella sijaitsee useita kierrätyskeskuksia, kuten Goodwill ja Housing Works, joista löydät erilaisia vaatteita, kenkiä ja asusteita. Näissä kaupoissa kannattaa suunnata erityisesti aamulla tai aikaisin illalla, sillä silloin uudet tavarat on juuri saapunut.

Ostosten tekemisen vinkit Times Squarella

Times Squarella on vilkas ja vilkas ostosalue, jossa kävijöitä riittää päivällä ja yöllä. Ostosten tekemisen helpottamiseksi on hyvä ottaa huomioon muutamia vinkkejä.

Ensinnäkin, kannattaa välttää alueelle saapumista ruuhka-aikoina, kuten viikonloppuisin tai illalla ennen teatteriesityksiä. Alueella voi olla todella tungosta, mikä vaikeuttaa liikkumista ja ostosten tekemistä. Aamulla ja arkipäivisin alue on yleensä hieman rauhallisempi.

Toiseksi, kannattaa pitää mielessä budjetti. Times Squarella on runsaasti houkuttelevia kauppoja ja ostoskeskuksia, jotka voivat saada rahasi hupenemaan nopeasti. Suunnittele etukäteen, kuinka paljon olet valmis kuluttamaan, ja keskity löytämään parhaimpia tarjouksia ja alennuksia.

Lopuksi, pidä turvallisuus mielessäsi. Times Square on suosittu turistien keskuudessa, ja siellä voi olla myös taskuvarkaita. Pidä arvoesineet turvallisesti suljetuissa laukuissa tai taskuissa, ja ole tarkkaavainen ympäristöön.

Kulttuuriliikkeet, vintage-kaupat ja hyvät ostosten tekemisen vinkit tekevät Times Squaresta houkuttelevan ostosalueen New Yorkissa. Täällä voit uppoutua kirjallisuuteen, löytää uniikkeja vaatteita ja asusteita sekä nauttia vilkkaasta ostoselämyksestä. Times Squarella on tarjolla jotain kaikille ostosten ystäville ja kulttuurinnälkäisille matkailijoille.