SoHo

SoHon ostoskatuja

SoHo on yksi New Yorkin suosituimmista ostosalueista. Se sijaitsee Etelä-Manhattanilla ja tunnetaan erityisesti sen tyylikkäistä muotiliikkeistä, trendikkäistä kahviloista ja taidegallerioista. SoHon kaduilla on mukava kävellä ja tutustua alueen monipuoliseen ostostarjontaan.

yksi SoHon tunnetuimmista ostoskaduista on Broadway. Tämä vilkas katu on täynnä kauppoja, ravintoloita ja taidegallerioita. Täältä löydät muun muassa suositun Topshop-vaatekaupan, joka tarjoaa laajan valikoiman muotia trendikkäistä vaatteista ja asusteista. Broadwaylla on myös useita koruliikkeitä, kuten Tiffany & Co ja Alexander McQueen.

Muita suosittuja ostoskatuja SoHossa ovat Prince Street ja Spring Street. Prince Streetillä voit lähteä ostoksille asuste- ja lifestyle-kauppaan Anthropologieen, josta löydät kauniita ja tyylikkäitä kodin sisustus- ja vaate- tuotteita. Spring Streetillä on puolestaan useita trendikkäitä muotiliikkeitä, kuten Zara ja H&M. Tällä kadulla voit löytää myös pieniä boutique-liikkeitä ja design-putiikkeja, joista voit ostaa uniikkeja vaatteita ja asusteita.

Tyylikkäät muotiliikkeet

SoHo on todellinen muodin keskus New Yorkissa, ja alueella sijaitsee monia tyylikkäitä muotiliikkeitä. Esimerkiksi Mercer Streetillä sijaitsee suosittu Balenciagan myymälä, josta voit löytää merkin laadukkaita vaatteita ja asusteita. Myös KENZOlla on liike aivan lähellä.

Jos etsit korkealuokkaista muotia, kannattaa piipahtaa Greene Streetillä sijaitsevassa Chanelin myymälässä. Tämä maailmankuulu ranskalainen muotitalo tarjoaa ylellisiä vaatteita, laukkuja ja asusteita. Lisäksi Greene Streetillä sijaitsee myös useita muita muotimerkkejä, kuten Marc Jacobs, Dior ja Prada.

Jos olet kiinnostunut ekologisesta ja kestävästä muodista, kannattaa vierailla SoHossa sijaitsevassa Eileen Fisherin myymälässä. Tämä brändi tunnetaan ympäristöystävällisistä vaatteistaan, jotka ovat samalla tyylikkäitä ja ajattomia. Myymälässä voit tutustua merkin uniikkiin valikoimaan ja tehdä vaateostoksia hyvällä omallatunnolla.

Vintage- ja koruliikkeet

SoHo on myös mainio paikka löytää vintage-vaatteita ja -asusteita. Prince Streetin varrella sijaitsee esimerkiksi What Goes Around Comes Around -myymälä, josta voit löytää laajan valikoiman laadukkaita vintage-vaatteita, laukkuja ja koruja. Tämä kauppa on suosittu paikka muotitietoisten keskuudessa, ja sieltä voit tehdä uniikkeja löytöjä.

Jos olet kiinnostunut koruista, kannattaa vierailla Kordal Studion myymälässä Wooster Streetillä. Tämä kauppa tarjoaa kauniita ja persoonallisia koruja, jotka on valmistettu kestävästi ja eettisesti. Kordal Studion korut ovat trendikkäitä ja ainutlaatuisia, ja niistä voi löytyä täydellinen asuste mihin tahansa asuun.

SoHossa on monia muita mielenkiintoisia vintage- ja koruliikkeitä, ja alueella onkin helppo viettää tunteja etsimässä aarteita. Tämä ostosalue on täynnä elämää ja inspiraatiota, ja se tarjoaa paljon vaihtoehtoja niin muodista kiinnostuneille kuin niille, jotka haluavat löytää uniikkeja esineitä ja asusteita.

SoHo on ehdottomasti vierailun arvoinen ostosalue New Yorkissa. Alueen kaduilla on rento ja trendikäs ilmapiiri, ja täältä voi tehdä löytöjä niin muodin kuin korujenkin saralla. SoHossa yhdistyy ostosten tekeminen, kahvilat ja taidegalleriat, ja täällä voi viettää helposti koko päivän ostosten ja kulttuurin parissa.
Taide- ja designkaupat

SoHo (South of Houston) on yksi New Yorkin trendikkäimmistä kaupunginosista, ja se tunnetaan erityisesti taiteen ja designin rakastajien paratiisina. SoHossa sijaitsee useita maailmankuuluja taide- ja designkauppoja, jotka tarjoavat laajan valikoiman ainutlaatuisia ja tyylikkäitä tuotteita.

Yksi SoHon ikonisimmista kaupoista on Museum of Modern Art Design Store, joka sijaitsee Wooster Streetillä. Tästä kaupasta löydät laajan valikoiman modernin taiteen ja designin esineitä, kuten uniikkia korua, keramiikkaa, valaisimia ja huonekaluja. Vaikka monet tuotteet ovat hintavia, tämä kauppa on ehdoton käyntikohde taiteen ja designin ystäville.

Toinen suosittu taidekauppa SoHossa on agnès b. Galerie Boutique. Tämä kauppa tarjoaa ranskalaisen muotisuunnittelijan agnès b:n vaatteita ja asusteita sekä vaihtuvia taide- ja valokuvanäyttelyitä. Tässä kaupassa voit löytää erityisen vaatekappaleen tai ainutlaatuisen taide-esineen, jotka ovat taatusti erottuvia ja tyylikkäitä.

Ruoan ja herkkujen ostospaikat

SoHo ei ole pelkästään taide- ja designkauppojen keidas, vaan se tarjoaa myös runsaasti vaihtoehtoja ruoan ja herkkujen ostoon. Esimerkiksi Dean & DeLuca, joka sijaitsee Broadwayn ja Spring Streetin kulmassa, on gourmet-ruoan ystävien suosima ostospaikka. Täältä voit ostaa laadukkaita tuotteita, kuten tuoretta kalaa, juustoja, leivonnaisia, kahvia ja viiniä. Dean & DeLucassa on myös kahvila, jossa voit nauttia herkullista lounasta tai brunssia.

Jos olet makean ystävä, kannattaa suunnata Dominique Ansel Bakeryyn, joka tunnetaan erityisesti cronutistaan. Tässä leipomossa voit maistella herkullisia leivonnaisia ja leipiä, jotka ovat taatusti uniikkeja ja makuelämyksiä. Cronut on yhdistelmä donitsia ja croissantia, ja siitä on tullut suuri hitti niin paikallisten kuin turistienkin keskuudessa.

Huippusuositut putiikit

SoHo on myös täynnä huippusuosittuja putiikkeja, joissa voit tehdä trendikkäitä ostoksia. Esimerkiksi Bloomingdale’s sijaitsee Broome Streetillä ja tarjoaa laajan valikoiman muotia, kosmetiikkaa, asusteita ja kodintuotteita. Täällä voit löytää kaiken tarvitsemasi huippumerkkien tuotteista.

Toinen suosittu putiikki SoHossa on Topshop, joka sijaitsee Broadwaylla. Tässä brittiläisessä muotikaupassa voit löytää viimeisimmät trendit niin vaatteissa, kengissä kuin asusteissakin. Topshop on erityisen suosittu nuorten ja muotitietoisten keskuudessa.

Lopuksi, ei voi unohtaa Agent Provocateuria, joka sijaitsee Mercer Streetillä. Tästä alusvaateliikkeestä voit löytää luksusalusvaatteita, jotka huokuvat seksikkyyttä ja eleganssia. Agent Provocateurin valikoimaan kuuluu upeita pitsisiä alusvaatteita, korsetteja ja yöasuja, jotka varmasti saavat kenet tahansa tuntemaan itsensä erityiseksi.

SoHo on ehdoton ostosparatiisi New Yorkin vierailun aikana, ja alueelta löytyy taide- ja designkauppoja, ruoan ja herkkujen ostospaikkoja sekä huippusuositeltuja putiikkeja. Käynti SoHossa on unohtumaton kokemus, joka tarjoaa upeita ostosmahdollisuuksia kaikille muodin, taiteen ja herkkujen ystäville.

Kirpputorit ja kirjakaupat

New Yorkin SoHo-alue on tunnettu monista uniikeista kaupoista ja ostosmahdollisuuksista. Erityisesti kirpputorit ja kirjakaupat ovat suosittuja vierailukohteita SoHossa. Alueella sijaitsee useita vintage-liikkeitä ja second-hand-kauppoja, jotka tarjoavat laajan valikoiman käytettyjä vaatteita, asusteita ja kodin sisustustavaroita. Näiltä kirpputoreilta voi löytää aarteita menneiltä vuosikymmeniltä ja niissä shoppailu on edullista ja ekologisesti kestävää.

Yksi suosituimmista kirpputoreista SoHossa on Housing Works Thrift Shop, joka tunnetaan paitsi laadukkaasta valikoimastaan myös siitä, että kaupan tuotoilla tuetaan hiv-positiivisia ihmisiä. Täältä voi löytää kaikkea vaatteista ja asusteista huonekaluihin ja koriste-esineisiin. Myös Another Man’s Treasure on suosittu vintage-kauppa, joka tarjoaa laajan valikoiman retrovaatteita ja -asusteita.

SoHossa on myös paljon kirjakauppoja, jotka houkuttelevat kirjallisuuden ystäviä. McNally Jackson on yksi kaupungin suosituimmista riippumattomista kirjakaupoista, ja se tarjoaa laajan valikoiman sekä uusia että käytettyjä kirjoja. Lisäksi kaupasta löytyy kahvila, jossa voi uppoutua kirjan lukemiseen samalla kun nauttii kupposen kahvia. Myös Housing Works Bookstore Cafe on suosittu kohde kirjallisuuden ystäville, ja sieltä voi löytää kaikenlaisia kirjoja kaunokirjallisuudesta itseapuoppaisiin ja kaikkea siltä väliltä.

Paikallisten suunnittelijoiden kaupat

SoHo on myös tunnettu paikallisten suunnittelijoiden kaupoistaan. Alueella on paljon pieniä putiikkeja ja design-liikkeitä, joista voi löytää ainutlaatuisia ja korkealaatuisia vaatteita, asusteita ja koruja. Monet näistä kaupoista myyvät omien suunnittelijoidensa tuotteita, mikä tekee ostoskokemuksesta persoonallisen ja erilaisen verrattuna suuriin ketjuliikkeisiin.

Yksi suosituimmista paikallisista suunnittelijoista SoHossa on Alexander Wang, jonka vaatemerkki on saavuttanut kansainvälistä suosiota. Alexander Wangin SoHo-myymälä tarjoaa täyden valikoiman muotivaatteita ja asusteita, ja sieltä voi löytää laadukkaita ja trendikkäitä tuotteita. Myös Opening Ceremony on suosittu kauppa SoHossa, ja se tarjoaa laajan valikoiman erilaisia suunnittelijoita ja brändejä. Kaupasta voi löytää esimerkiksi katumuotia, urheilumuotia ja korkealaatuista muotia.

Tunnelmalliset kahvilat ja ravintolat

SoHo ei ole pelkästään ostosalue, vaan alueella on myös monia viihtyisiä kahviloita ja ravintoloita, joissa voi rentoutua shoppailun lomassa. Näitä paikkoja löytyy joka makuun, ja alueelta löytää niin gourmet-ravintoloita kuin pikaruokapaikkojakin.

The Cupping Room Cafe on yksi SoHon suosituimmista kahviloista ja se on avoinna aamusta iltaan. Paikalla voi nauttia herkullisen aamiaisen tai lounaan, ja samalla voi ihailla kahvilan viehättävää sisustusta. Myös Balthazar on suosittu ravintola SoHossa, joka tarjoaa ranskalaisia herkkuja tunnelmallisessa ympäristössä. Paikka on erityisesti suosittu brunssittelijöiden keskuudessa.

Toinen suosittu ravintola SoHossa on Jack’s Wife Freda, joka tarjoaa maistuvia lounasannoksia ja runsaita brunssipöytiä. Paikka tunnetaan myös suloisesta sisustuksestaan ja rennosta ilmapiiristään. Jos kaipaat jotain eksoottisempaa makumaailmaa, kannattaa suunnata SoHossa sijaitsevaan Uncle Boons -ravintolaan, joka tarjoaa herkullista thaimaalaista ruokaa modernissa ympäristössä.

SoHo tarjoaa siis monipuolisia ostosmahdollisuuksia niin kirpputoreilla, paikallisten suunnittelijoiden kaupoilla kuin tunnelmallisilla kahviloilla ja ravintoloilla. Alueella kannattaa ehdottomasti piipahtaa, jos haluaa tehdä ainutlaatuisia ostoksia ja nauttia samalla New Yorkin kaupunkikulttuurista.