Parhaat kesäiset perhelomareitit New Yorkin osavaltiossa

Kesä on täydellinen aika lähteä perhelomalle New Yorkin osavaltioon, jossa riittää nähtävää ja koettavaa kaikenikäisille matkailijoille. Tässä artikkelissa esittelemme muutamia parhaimpia kesäisiä perhelomareittejä New Yorkin osavaltiossa, jotka tarjoavat unohtumattomia elämyksiä koko perheelle.

1. Adirondack Mountains – Adirondack Mountainsin alueella sijaitsevat järvenpohjaiset vuoret tarjoavat upean ympäristön ulkoiluaktiviteeteille ja rentoutumiselle luonnon helmassa. Alueelta löytyy lukuisia retkeilyreittejä, kalastusmahdollisuuksia ja mahdollisuus vaikka melontaan järven kristallinkirkkaissa vesissä. Suosittelemme myös käymään Adirondackin eläintarhassa, jossa voi nähdä paikallisia villieläimiä ja oppia alueen luonnosta.

2. Thousand Islands – Thousand Islandsin alue on tunnettu kauniista saaristostaan, joka tarjoaa upeita maisemia ja mahdollisuuden monenlaisiin aktiviteetteihin. Voit lähteä veneretkelle saaristoon, käydä kalastamassa tai vaikka tutustua alueen kiehtovaan historiaan esimerkiksi Boldt Castlella. Alueella sijaitsee myös useita viihtyisiä lomakeskuksia, joissa voi nauttia rennosta lomasta perheen kesken.

3. Niagara Falls – Niagara Falls on ehdottomasti käymisen arvoinen kohde New Yorkissa, ja se tarjoaa upeita näkymiä ja elämyksiä koko perheelle. Voit lähteä veneretkelle putousten lähelle, käydä tutustumassa lähialueen viinitiloihin tai vaikka viettää päivän Clifton Hillin huvipuistossa. Niagara Fallsin alueella on myös useita hyviä hotelleja ja ravintoloita, joten voit viettää rentouttavan loman tässä upeassa ympäristössä.

4. Finger Lakes – Finger Lakesin alueella sijaitsevat kauniit järvet tarjoavat loistavan ympäristön kesäisille aktiviteeteille koko perheelle. Voit lähteä veneretkelle järvelle, käydä viinitiloilla maistelemassa alueen herkullisia viinejä tai vaikka patikoimassa ympäröivissä metsissä. Alueella on myös useita viehättäviä pikkukaupunkeja, joissa voi tutustua paikalliseen kulttuuriin ja nauttia rentouttavasta lomasta perheen kesken.

5. New York City – Tietysti emme voi unohtaa New York Cityä, joka tarjoaa lukemattomia nähtävyyksiä ja aktiviteetteja koko perheelle. Voit käydä tutustumassa kuuluisiin nähtävyyksiin kuten Times Squareen, Central Parkiin ja Empire State Buildingiin, tai vaikka nauttia päivästä Coney Islandin huvipuistossa. New York Cityssa on myös runsaasti museoita, teattereita ja ravintoloita, joten varmasti löydät jokaiselle perheenjäsenelle jotain mielenkiintoista tekemistä.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä upeista kesäisistä perhelomareiteistä New Yorkin osavaltiossa, jossa riittää tekemistä ja nähtävää jokaiseen makuun. Olipa perheesi sitten kiinnostunut luontoretkistä, historiasta, huvipuistoista tai kaupunkilomasta, löydät varmasti sopivan kohteen ja elämyksiä kesäiseen lomaasi New Yorkissa. Niinpä pakkaa matkalaukut ja lähde seikkailuun perheesi kanssa tässä monipuolisessa ja jännittävässä osavaltiossa!

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

Discover ”I Love New York”: Tutustu viralliseen ”I Love New York” -sivustoon ja löydä vinkkejä ja inspiraatiota New Yorkin osavaltioon suunniteltavaa perhelomaa varten.
Family Vacations in New York: Lue vinkkejä perheloman suunnitteluun New Yorkin osavaltiossa ja löydä aktiviteetteja koko perheelle.
Family-Friendly Attractions in New York: Tutustu perheystävällisiin nähtävyyksiin ja aktiviteetteihin New Yorkissa ja luo unohtumaton lomamuistoja perheellesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *