48 tuntia hauskuutta Rochesterissa

Kun joku päättää matkustaa New Yorkiin, he usein keskittyvät enimmäkseen kaupungin kulttuuritarjontaan, monumentteihin ja ostosmahdollisuuksiin. Mutta mitä jos haluaisit kokea jotain erilaista ja poiketa hieman perinteisemmältä turistipolulta? Silloin Rochester voisi olla juuri oikea kohde sinulle.

Rochester on kaupunki, joka sijaitsee noin 6 tunnin ajomatkan päässä New York Citystä, ja se tarjoaa vierailleen paljon mielenkiintoisia nähtävyyksiä ja aktiviteetteja. Vaikka Rochester ei ehkä ole yhtä tunnettu kuin sen suurempi naapuri, se on ehdottomasti tutustumisen arvoinen kohde.

Jos sinulla on vain 48 tuntia aikaa Rochesterissa, tässä on pari vinkkiä siitä, miten voit viettää hauskan ja ikimuistoisen viikonlopun tässä viehättävässä kaupungissa.

Päivä 1: Tutustu kaupungin kulttuuritarjontaan

Aloita päiväsi vierailemalla Rochesterin tunnetuimmassa kulttuurikohteessa, Memorial Art Galleryssa. Tässä museossa voit ihailla laajaa kokoelmaa taide-esineitä eri aikakausilta ja kulttuureilta. Sen jälkeen suuntaa kohti High Fallsia, joka on kaupungin tunnetuin luonnonnähtävyys. Voit ihailla vesiputousta ja katsella kaupungin kaunista maisemaa.

Lounaan jälkeen suuntaa George Eastman Museumiin, joka on omistettu valokuvaukselle ja elokuville. Museossa on mielenkiintoisia näyttelyitä ja esityksiä, jotka vievät sinut ajassa taaksepäin valokuvan ja elokuvan historiaan.

Illallisen voit nauttia jossakin kaupungin lukuisista ravintoloista, jotka tarjoavat herkullisia paikallisia ruokia. Suosittelemme kokeilemaan paikallista erikoisuutta, garbage platesia, joka on Rochesterin kuuluisin ruokalaji.

Päivä 2: Seikkailua ja luontoelämyksiä

Toisena päivänä voit suunnata kohti Letchworth State Parkia, joka tunnetaan myös Grand Canyon of the Eastina. Tässä valtavassa luonnonpuistossa voit patikoida, pyöräillä tai nauttia piknikistä kauniissa ympäristössä. Voit myös kokeilla koskenlaskua Geneseejoessa tai tehdä retken yhdessä luonnonpuiston monista vesiputouksista.

Illaksi voit palata kaupunkiin ja vierailla Rochesterin kuuluisassa East End -alueella, jossa on lukuisia baareja, klubeja ja ravintoloita. Voit nauttia paikallisista oluista ja livemusiikista, ja kokea kaupungin vilkkaan yöelämän.

Vaikka 48 tuntia voi tuntua lyhyeltä ajalta, Rochesterissa voit kokea paljon ja saada unohtumattomia elämyksiä. Kaupungin monipuolinen kulttuuritarjonta ja luonnonkauniit ympäristöt tarjoavat vierailleen paljon nähtävää ja koettavaa. Joten seuraavan kerran kun suunnittelet matkaa New Yorkiin, varaa myös aikaa tutustua Rochesteriin – et tule pettymään!

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

https://www.visitrochester.com/things-to-do/
Visit Rochester – Things to do in Rochester, NY. Täältä löydät kattavan listan aktiviteeteista ja nähtävyyksistä Rochesterissa, joiden avulla voit suunnitella unohtumattoman matkan kaupunkiin.

https://www.visitrochester.com/events/
Visit Rochester – Events in Rochester, NY. Tutustu tapahtumakalenteriin ja löydä mielenkiintoisia tapahtumia ja festivaaleja, jotka lisäävät matkasi kokemuksia Rochesterissa.

https://www.visitrochester.com/dining/
Visit Rochester – Dining in Rochester, NY. Nauti paikallisista herkuista ja tutustu Rochesterin ravintoloiden monipuoliseen tarjontaan matkasi aikana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *