Missä harrastaa après-skiä Finger Lakesissa

Finger Lakesin alue Yhdysvalloissa tunnetaan monipuolisista hiihtokeskuksistaan ja upeasta luonnostaan, mutta tiedätkö missä voi nauttia parhaasta après-ski -elämyksestä tässä maagisessa ympäristössä? Lue tästä artikkelista vinkkejä ja suosituksia siitä, missä harrastaa après-skiä Finger Lakesin alueella.

1. Bristol Mountain Ski Resort

Yksi Finger Lakesin suosituimmista hiihtokeskuksista on Bristol Mountain Ski Resort, joka sijaitsee Canandaiguan kaupungissa. Tämä hiihtokeskus tarjoaa upeat mäet ja rinteet niin kokeneille laskettelijoille kuin aloittelijoillekin. Bristol Mountainilla voit nauttia päivän laskettelusta ja sen jälkeen suunnata suoraan hiihtokeskuksen omaan baariin, jossa voit rentoutua ja nauttia après-ski -drinkistä.

2. Greek Peak Mountain Resort

Toinen suosittu hiihtokeskus Finger Lakesin alueella on Greek Peak Mountain Resort, joka sijaitsee Cortlandissa. Tämä hiihtokeskus tarjoaa monipuolisia rinteitä ja houkuttelevia après-ski -mahdollisuuksia. Voit esimerkiksi käydä hiihtopäivän jälkeen Greek Peakin baarissa tai ravintolassa rentoutumassa ystävien kanssa ja nauttia paikallisista herkuista ja juomista.

3. Hunt Hollow Ski Club

Hunt Hollow Ski Club on yksi Finger Lakesin parhaiten säilyneistä salaisuuksista, kun puhutaan hiihtokeskuksista. Tämä yksityinen hiihtokeskus tarjoaa rauhallisen ja intiimin ympäristön laskettelulle sekä upeat maisemat ympäröivään luontoon. Hunt Hollowilla voit nauttia rauhallisesta après-ski -tunnelmasta ja hemmotella itseäsi gourmet -ruoalla ja juomilla klubin ravintolassa.

4. Toggenburg Mountain

Toggenburg Mountain sijaitsee Syracuse lähellä ja tarjoaa monipuoliset hiihto- ja lumilautailumahdollisuudet. Toggenburgilla voit nauttia päivästä rinteillä ja sen jälkeen suunnata lähialueen baareihin ja ravintoloihin hengailemaan ja rentoutumaan. Toggenburgin après-ski -elämys on rennon ja viihtyisän tunnelman ansiosta suosittu paikallisten keskuudessa.

5. Labrador Mountain

Labrador Mountain on toinen suosittu hiihtokeskus Syracuse lähellä Finger Lakesin alueella. Tämä hiihtokeskus tarjoaa upeat näkymät ympäröivään luontoon ja monipuoliset rinteet eri tasoisille laskijoille. Labrador Mountainilla voit nauttia päivästä laskettelun parissa ja sen jälkeen suunnata sen oman baarin tai lähialueen ravintoloihin jatkamaan hiihtopäivän tunnelmasta nauttimista.

6. Suosituimmat ravintolat ja baarit

Finger Lakesin alueella on myös monia suosittuja ravintoloita ja baareja, joissa voit nauttia après-ski -tunnelmasta ja rentoutua laskettelupäivän jälkeen. Yksi suosituimmista paikoista on Two Goats Brewing, joka tarjoaa paikallisesti valmistettuja oluita ja rentoa tunnelmaa. Voit myös kokeilla suosittua Belhurst Castle -ravintolaa, joka tarjoaa upeat näkymät Seneca-järvelle ja herkullista ruokaa.

Finger Lakesin alue tarjoaa monipuolisia hiihtokeskuksia ja upeita après-ski -mahdollisuuksia niin paikallisille asukkaille kuin matkailijoillekin. Valitse suosikkisi yllämainituista hiihtokeskuksista ja suuntaa sen jälkeen nauttimaan rentouttavasta après-ski -elämyksestä jossakin alueen suosituista ravintoloista tai baareista. Finger Lakesin après-ski -elämys tulee varmasti jäämään mieleesi pitkäksi aikaa!

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

– [The Inn on the Lake](https://www.theinnonthelake.com/): The Inn on the Lake on Finger Lakesin alueen ylellinen lomakeskus, joka tarjoaa upeat näkymät Canandaiguan järvelle ja monipuoliset aktiviteetit hiihdon jälkeen. Ravintolassaan voit nauttia herkullisesta ruoasta ja rentouttavasta tunnelmasta.
– [Bristol Mountain](https://www.bristolmountain.com/): Bristol Mountain on suosittu hiihtokeskus Finger Lakesin alueella, jossa voit nauttia laskettelusta ja lumilautailusta. Rinteiden jälkeen voit rentoutua vuoristomajalla ja nauttia après-ski -drinkistä takkatulen äärellä.
– [Finger Lakes Distilling](https://fingerlakesdistilling.com/): Finger Lakes Distilling on alueen tunnetuin viski- ja giniin erikoistunut tislaamo, jossa voit maistaa paikallisia juomia ja oppia niiden valmistuksesta. Tislaamovierailun jälkeen voit rentoutua lounge-tilassa ja nauttia viskitastingista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *