Missä harrastaa après-skiä Länsi-New Yorkissa

Länsi-New Yorkissa sijaitsee useita upeita laskettelukeskuksia, ja päivän laskettelun jälkeen moni haluaa jatkaa iltaa nauttien après-ski -tunnelmasta. Tässä artikkelissa esittelemme muutamia suosittuja paikkoja, missä voi harrastaa après-skiä Länsi-New Yorkissa.

1. Holiday Valley, Ellicottville:
Holiday Valley on yksi Länsi-New Yorkin suosituimmista laskettelukeskuksista, ja se tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet hiihtäjille ja lumilautailijoille. Kun päivän laskettelurinteet on laskettu, voi suunnata keskuksen läheisiin baareihin ja ravintoloihin nauttimaan après-ski-tunnelmasta. Holiday Valley Resortin Slopeside Bar & BBQ on erinomainen paikka rentoutua laskupäivän jälkeen ja nauttia hyvästä ruuasta ja juomasta.

2. Peek’n Peak Resort, Clymer:
Toinen suosittu laskettelukeskus Länsi-New Yorkissa on Peek’n Peak Resort Clymerissä. Täällä voi nauttia monipuolisista laskettelu- ja lumilautailumahdollisuuksista ja ihailla upeita maisemia. Après-ski -tunnelmasta pääsee nauttimaan keskuksen ravintoloissa ja baareissa, kuten The Bistro tai The Sugar Shack. Tarjolla on herkullista ruokaa ja juomia, ja usein myös livemusiikkia tai muita viihdyttäviä ohjelmia.

3. Kissing Bridge, Glenwood:
Kissing Bridge on toinen Länsi-New Yorkin suosittu laskettelukeskus, joka houkuttelee sekä paikallisia asukkaita että turisteja. Täällä voi viettää päivän laskien rinteitä ja illalla suunnata keskuksen après-ski-baareihin ja ravintoloihin. Yksi suosituimmista paikoista on CB’s bar, joka tarjoaa rennon tunnelman ja hyvät juomat. Täällä voi tavata muita laskettelijoita ja vaihtaa päivän kuulumisia rinteiltä.

4. Bristol Mountain, Canandaigua:
Bristol Mountain Canandaiguassa tarjoaa upeat maisemat ja haastavat laskettelurinteet. Kun laskupäivä on ohi, voi suunnata keskuksen erinomaisiin après-ski-paikkoihin rentoutumaan ja nauttimaan hyvästä seurasta. Paikalliset suosittelevat erityisesti The Comet Grilliä, jossa voi nauttia herkullisesta ruuasta ja juomasta sekä hyvästä musiikista.

5. Greek Peak Mountain Resort, Cortland:
Viimeinen suosituksemme Länsi-New Yorkin après-ski -paikoista on Greek Peak Mountain Resort Cortlandissa. Täällä voi nauttia monipuolisista laskettelumahdollisuuksista ja viettää iltaa keskuksen après-ski-baareissa ja ravintoloissa. Suosittelemme kokeilemaan The Trax Pub & Grill -ravintolaa, joka tarjoaa herkullista ruokaa ja laajan valikoiman juomia. Tunnelma on rento ja viihtyisä, ja täällä voi rentoutua päivän laskettelun jälkeen.

Après-ski on erottamaton osa laskettelukulttuuria, ja Länsi-New Yorkissa on paljon upeita paikkoja, missä voi harrastaa sitä. Olipa mieltymyksenä sitten rennot baarit, livemusiikki, herkullinen ruoka tai vain hyvä seura, löytyy alueelta varmasti sopiva paikka jokaiselle laskettelijalle. Joten seuraavan kerran, kun suuntaat Länsi-New Yorkin laskettelukeskuksiin, muista myös varata aikaa après-ski -hetkiin ja nauttia laskupäivän jälkeisestä tunnelmasta!

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

Holiday Valley: Holiday Valley on suosittu laskettelukeskus Ellicottvillen kaupungissa, joka tarjoaa monipuolisia rinteitä laskettelijoille. Alueella on myös useita ravintoloita ja baareja, joissa voi viettää iltaa après-ski -tunnelmissa.
Peek’n Peak Resort: Peek’n Peak Resort on toinen suosittu laskettelukeskus Clymerin kaupungissa, joka tarjoaa laskettelun lisäksi mahdollisuuden rentoutua kylpylässä tai nauttia ravintoloiden tarjoamista herkuista après-ski -tunnelmassa.
Kissing Bridge: Kissing Bridge on laskettelukeskus Glenwoodin kaupungissa, joka tarjoaa laskettelun lisäksi mahdollisuuden rentoutua kodikkaassa ympäristössä après-ski -tunnelmissa. Alueella on myös useita ravintoloita ja baareja, joissa voi viettää iltaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *