Parhaat omenanpoimintapaikat New Yorkin osavaltiossa

Kun ajattelet New Yorkia, saatat ensimmäisenä ajatella vilkasta kaupunkielämää, pilvenpiirtäjiä ja kiehtovia nähtävyyksiä. Mutta New Yorkin osavaltio tarjoaa myös upeita maaseutukohteita, joissa voi nauttia luonnonkauniista maisemista ja perinteisistä maatiloista. Yksi suosituimmista aktiviteeteista syksyisin on omenanpoiminta, ja New Yorkin osavaltio tarjoaa runsaasti erilaisia omenanpoimintapaikkoja niin kaupunkilaisille kuin maaseudun asukkaillekin.

Haluatko kokea aidon maatilan tunnelman ja poimia omat omenasi suoraan puusta? Etsitkö täydellistä päiväretkikohdetta perheen kanssa tai romanttista kohtaamispaikkaa puolisosi kanssa? Alla on lista parhaista omenanpoimintapaikoista New Yorkin osavaltiossa, joista voit valita suosikkisi ja suunnitella unohtumattoman syyspäivän maaseudun rauhassa.

1. Masker Orchards, Warwick

Masker Orchards sijaitsee Warwickissa noin tunnin ajomatkan päässä New Yorkin keskustasta. Tämä perheomisteinen omenatarha tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden poimia omat omenat suoraan puusta sekä nauttia monipuolisesta oheisohjelmasta. Masker Orchardsilla voit osallistua esimerkiksi heinävaunuajeluihin, käydä kurpitsapellolla tai maistella tuoreita omenatuotteita tilan kaupassa. Masker Orchards on suosittu kohde erityisesti lapsiperheille, mutta sopii mainiosti myös aikuisille, jotka haluavat rentoutua maaseudun rauhassa.

2. Fishkill Farms, Hopewell Junction

Fishkill Farms sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä New Yorkin keskustasta, ja se tarjoaa vierailijoille laajan valikoiman erilaisia omenalajikkeita poimittavaksi. Tilalla järjestetään myös erilaisia tapahtumia, kuten live-musiikkia ja maalausworkshopeja. Fishkill Farmsilla voit myös poimia muita tuoreita hedelmiä ja vihanneksia, kuten kurpitsaa ja maissia, sekä kokeilla tilan omaa siideriä. Tämä maatila on suosittu kohde niin paikallisten kuin turistienkin keskuudessa, ja se tarjoaa loistavan tilaisuuden nauttia syyspäivästä luonnon keskellä.

3. Beak & Skiff Apple Orchards, LaFayette

Beak & Skiff Apple Orchards sijaitsee noin neljän tunnin ajomatkan päässä New Yorkin keskustasta, ja se on yksi alueen vanhimmista ja arvostetuimmista omenatarhoista. Tämä perheomisteinen maatila tarjoaa vierailijoille upean valikoiman erilaisia omenalajikkeita poimittavaksi sekä laadukasta oheisohjelmaa. Beak & Skiff Apple Orchardsilla voit osallistua esimerkiksi opastetuille kierroksille tilan viljelysmaille ja siideritehtaalle, nauttia maatilan ravintolan herkullisista ruuista tai shoppailla tilan omassa kaupassa. Tämä maatila on suosittu kohde niin omenanystäville kuin ruoasta ja juomista kiinnostuneille vierailijoille.

4. Harvest Moon Farm & Orchard, North Salem

Harvest Moon Farm & Orchard sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä New Yorkin keskustasta, ja se tarjoaa vierailijoille monipuolisen omenapuutarhan sekä mielenkiintoista oheisohjelmaa. Tällä maatilalla voit poimia omat omenasi, käydä kurpitsapellolla tai osallistua maatilan erilaisiin tapahtumiin, kuten eläinten ruokkimiseen tai hevosenkengitysnäytöksiin. Harvest Moon Farm & Orchardilla voit myös maistella maatilan omia herkkuja, kuten tuoreita omenatuotteita ja paikallista siideriä. Tämä maatila on suosittu kohde lapsiperheille ja se tarjoaa loistavan tilaisuuden rentoutua maaseudun rauhassa.

New Yorkin osavaltio tarjoaa monipuolisen valikoiman upeita omenanpoimintapaikkoja niin kaupunkilaisille kuin maaseudun asukkaillekin. Olit sitten etsimässä täydellistä päiväretkikohdetta perheen kanssa tai tunnelmallista kohtaamispaikkaa puolisosi kanssa, voit varmasti löytää sopivan omenatarhan listaltamme. Joten varaa auto, pakkaa eväskori ja lähde tutustumaan New Yorkin omenapuutarhojen ihmeelliseen maailmaan syksyisen päivän ratoksi!

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

https://fishkillfarms.com/ – Fishkill Farms sijaitsee Hudson Valleyssa ja tarjoaa monipuolisia omenanpoimintamahdollisuuksia. Voit poimia omat omenasi ja nauttia samalla upeista maaseutumaisemista.

https://www.indian ladderfarms.com/ – Indian Ladder Farms sijaitsee lähellä Albaania ja tarjoaa laajan valikoiman omenalajikkeita poimittavaksi. Voit myös vierailla tilan kaupassa ja nauttia paikallisista herkuista.

https://www.soonsorchards.com/ – Soons Orchards sijaitsee Hudson Valleyn alueella ja tarjoaa perheystävällisen omenanpoimintakokemuksen. Voit myös ostaa tilan omia tuotteita mukaasi.

https://www.harvestmoonfarmandorchard.com/ – Harvest Moon Farm and Orchard on suosittu omenanpoimintakohde lähellä New York Cityä. Voit poimia omenoiden lisäksi myös muita tuoreita hedelmiä ja vihanneksia.

https://www.wilkloworchards.com/ – Wilklow Orchards sijaitsee Hudson Valleyn alueella ja tarjoaa laajan valikoiman omenalajikkeita poimittavaksi. Voit myös nauttia tilan omista leivonnaisista ja juomista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *