Missä harrastaa après-skiä Catskillseissä

Hiihtolomasesonki on täällä! Monille hiihtoloma tarkoittaa päivää rinteessä laskien ja illalla mukavasti rentoutumista après-ski -tunnelmassa. Catskill-vuoristossa, joka sijaitsee New York Cityn läheisyydessä, on monia mahtavia paikkoja, missä voi nauttia hiihtopäivän päätteeksi hyvästä seurasta, ruoasta ja juomasta.

Hunter Mountain on yksi Catskillseissä sijaitsevista suosituimmista hiihtokohteista, ja siellä après-ski on ehdottomasti elämys sinänsä. Hunter Mountainin tukikohdassa sijaitsevassa jäähallissa voi nauttia musiikista, tanssista ja hyvästä ruoasta ja juomasta. Tunnelma on rento ja viihtyisä, ja täällä voi tavata muita hiihtäjiä ja jakaa päivän parhaimmat laskuelämykset.

Toinen mainitsemisen arvoinen après-ski -kohde Catskilleillä on Windham Mountain. Windham Mountainin tukikohta on täynnä ravintoloita, baareja ja muita viihdetarjouksia, jotka tekevät tästä paikasta suositun hiihtokeskuksen myös ilta-aikaan. Voit valita monista eri vaihtoehdoista, kun etsit paikkaa, missä nauttia hiihtopäivän jälkeen ystävien kanssa.

Jos etsit enemmän rentoa ja intiimiä après-ski -kokemusta, suosittelen suuntaamaan Belleayre Mountainin tukikohtaan. Tämä pienempi hiihtokeskus tarjoaa rauhallisen ympäristön, missä voit rentoutua takan ääressä, nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta ja kenties pelata lautapelejä ystävien kanssa. Belleayre Mountain on suosittu paikka paikallisten keskuudessa, ja täällä voit todella kokea Catskill-vuoriston tunnelman parhaimmillaan.

Catskillseissä on runsaasti muitakin hiihtokeskuksia ja après-ski -mahdollisuuksia, ja jokaisella paikalla on oma uniikki luonteensa ja tunnelmansa. Voit valita paikan sen mukaan, millainen kokemus haluat hiihtopäivän päätteeksi – olet sitten kaupungin vilinää kaipaava bilettäjä tai rauhallisempi rentoutujatyyppi.

Vaikka hiihtolomasesonki on vilkasta aikaa Catskillseillä, kannattaa muistaa varata etukäteen mahdolliset après-ski -paikkasi. Monet paikat voivat olla täynnä laskupäivän jälkeen, joten varaus takaa sinulle paikan ja mahdollisuuden nauttia huolettomasta iltaelämästä hiihtokeskuksessa.

Olisiko se sitten lämmin kuppi kaakaota takkatulen ääressä, olutbaari rennon musiikin ja ystävien seurassa tai fine dining -ravintolan herkullinen illallinen – Catskillseistä löytyy varmasti jotain jokaiseen makuun. Älä jätä väliin tätä ainutlaatuista mahdollisuutta kokea hiihtoloman parhaita hetkiä Catskill-vuoristossa!

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

Hunter Mountain: Hunter Mountain on yksi Catskill-vuoriston suosituimmista hiihtokeskuksista, joka tarjoaa laajan valikoiman rinteitä kaiken tasoisille laskijoille. Lisäksi keskuksesta löytyy monia ravintoloita ja baareja, joissa voi rentoutua hiihtopäivän jälkeen.
Windham Mountain: Windham Mountain tarjoaa upeita hiihtomahdollisuuksia Catskill-vuoristossa. Rinteiden lisäksi keskuksesta löytyy kylpylä, ravintoloita ja baareja, joten täällä voi nauttia niin laskemisesta kuin après-ski -tunnelmastakin.
Belleayre Mountain: Belleayre Mountain on suosittu hiihtokeskus Catskill-vuoristossa, joka tarjoaa monipuolisia rinteitä ja aktiviteetteja koko perheelle. Keskuksesta löytyy myös ravintoloita ja baareja, joissa voi rentoutua hiihtopäivän jälkeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *