48 tuntia Ithacassa ja Finger Lakes -alueella

Ithaca ja sen ympärillä sijaitseva Finger Lakes -alue ovat täynnä upeita maisemia, kulttuuria ja aktiviteetteja. Jos sinulla on vain 48 tuntia aikaa tutustua tähän vierailukohteeseen, niin tässä on joitakin vinkkejä siitä, miten voit hyödyntää aikaasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Saapuessasi Ithacaan kannattaa suunnata suoraan Ithacan yliopistolle. Yliopisto on tunnettu kauniista kampuksestaan ja historiallisesta arkkitehtuuristaan. Voit kävellä yliopiston alueella ja tutustua sen erilaisiin rakennuksiin ja puutarhoihin. Kannattaa myös piipahtaa yliopiston museossa, jossa voit tutustua alueen historiaan ja kulttuuriin.

Iltapäivällä voit suunnata Cayuga-järvelle, joka on yksi Finger Lakes -alueen suurimmista järvistä. Voit vuokrata kanootin tai kajakin ja lähteä tutkimaan järven rantoja. Voit myös rentoutua järven rannalla ja nauttia kauniista maisemista. Illalla voit suunnata johonkin alueen ravintoloista ja maistella paikallisia herkkuja, kuten Finger Lakes -alueen kuuluisia viinejä ja juustoja.

Seuraavana päivänä voit suunnata Finger Lakesin viinialueelle ja tehdä viinitilakierroksen. Voit vierailla erilaisilla viinitiloilla ja maistella erilaisia viinejä. Voit myös ostaa mukaasi muutamia pulloja suosikkiviinejäsi. Lounasaikaan voit suunnata johonkin alueen viinitiloiden ravintoloista ja nauttia paikallisista herkuista.

Iltapäivällä voit suunnata Watkins Glenin kansallispuistoon, joka on tunnettu upeista vesiputouksistaan ja rotkoistaan. Voit tehdä patikointiretkiä alueen eri reiteillä ja ihailla luonnon kauneutta. Kannattaa myös varata aikaa rentoutumiseen ja piknikin pitämiseen alueen kauniilla niityillä.

Paluumatkalla Ithacaan voit poiketa jossain alueen pienessä kaupungissa, kuten Trumansburgissa tai Skaneatelesissa. Voit tutustua paikalliseen kulttuuriin ja historiaan sekä tehdä viime hetken ostoksia paikallisista liikkeistä. Illalla voit suunnata takaisin Ithacaan ja nauttia jostain kaupungin ravintoloista ennen matkasi jatkamista.

48 tunnin vierailu Ithacassa ja Finger Lakes -alueella antaa sinulle vain pienen maistiaisen tästä upeasta matkakohteesta. Jos sinulla on mahdollisuus viettää enemmän aikaa alueella, suosittelen ehdottomasti tutustumaan tarkemmin sen monipuoliseen tarjontaan. Finger Lakes -alue tarjoaa upeita maisemia, herkullista ruokaa ja viinejä sekä monipuolisia aktiviteetteja, jotka tekevät vierailustasi unohtumattoman.

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

Visit Ithaca: Tutustu viralliseen Ithaca-matkailusivustoon ja löydä tietoa alueen nähtävyyksistä, ravintoloista ja tapahtumista.
Finger Lakes Region: Tutustu Finger Lakesin alueeseen ja löydä tietoa viinitiloista, ulkoaktiviteeteista ja luonnonkauniista maisemista.
Tripadvisor Ithaca & Finger Lakes: Lue muiden matkailijoiden arvosteluja ja vinkkejä Ithacasta ja Finger Lakesin alueesta ennen matkaasi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *