48 tuntia Watkins Glenissä

48 tuntia Watkins Glenissä

Watkins Glen on pieni kaupunki Finger Lakesin alueella New Yorkin osavaltiossa. Vaikka kaupunki on pieni, se tarjoaa upeita mahdollisuuksia luonnonystäville, seikkailunhaluisille ja ruoasta nauttiville matkailijoille. Tässä blogitekstissä kerron, miten voit viettää unohtumattoman 48 tunnin loman Watkins Glenissä.

Päivä 1:

Aloita päiväsi aikaisin ja suuntaa kohti Watkins Glen State Parkia. Tämä valtava luonnonpuisto tarjoaa upeita patikointimahdollisuuksia, ja erityisesti sen vesiputoukset ovat vaikuttavia. Kävele puiston polkuja pitkin ja nauti kauniista luonnosta ympärilläsi. Muista ottaa mukaan kamera, sillä maisemat ovat upeita!

Puiston jälkeen suuntaa kohti downtown Watkins Gleniä ja nauti lounasta paikallisessa ravintolassa. Finger Lakes -alue tunnetaan erityisesti viineistään, joten suosittelemme kokeilemaan paikallista viiniä lounaan yhteydessä.

Iltapäivällä suuntaa kohti Seneca-järveä ja vuokraa kajakki tai kanooti. Paddle boards ovat myös suosittuja vesiurheilulajeja alueella. Vietä muutama tunti järvellä rentoutuen ja nauttien kauniista maisemista ympärilläsi.

Päivä 2:

Toisena päivänä suuntaa kohti Watkins Glenin kansallista moottorirataa ja koe ainutlaatuinen moottoriurheilun tunnelma. Voit joko osallistua kierrokseen radalla tai jopa itse ajaa radalla superautolla! Watkins Glenin moottorirata on legendaarinen tapahtumapaikka, joten tämä on ehdoton must-kohde moottoriurheilufaneille.

Lounaan jälkeen suuntaa kohti Watkins Glenin taidegallerioita ja kauppoja. Kaupungissa on paljon pieniä taidegallerioita, myymälöitä ja putiikkeja, joista voit löytää ainutlaatuisia matkamuistoja ja lahjoja kotiinviemisiksi.

Iltapäivällä suuntaa kohti Montour Fallsia, joka sijaitsee vain lyhyen ajomatkan päässä Watkins Glenistä. Montour Falls on pieni kaupunki, jossa voit ihailla paikallista arkkitehtuuria ja rentoutua kaupungin puistoissa. Suosittelemme myös käymään Montour Falls -putouksilla, jotka ovat upea luonnonnähtävyys.

Illallisen voit nauttia jossakin Montour Fallsin ravintoloista tai palata takaisin Watkins Gleniin ja kokeilla paikallista ruokaa jossakin kaupungin monista ravintoloista.

Watkins Glenissä on paljon nähtävää ja koettavaa, joten 48 tuntia kauniissa Finger Lakesin alueella voi kulua nopeasti. Toivottavasti tämä blogiteksti antoi sinulle inspiraatiota suunnitella oma unohtumaton loma Watkins Glenissä!

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

Watkins Glen International – Watkins Glen International on legendaarinen moottoriurheilurata Yhdysvalloissa, jossa järjestetään erilaisia kilpailuja ja tapahtumia ympäri vuoden.
Watkins Glen Area Chamber of Commerce – Watkins Glenin alueen kauppakamari tarjoaa tietoa alueen yrityksistä, tapahtumista ja nähtävyyksistä, ja auttaa matkailijoita suunnittelemaan vierailunsa alueelle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *