New Yorkin hotellit ja majoituspaikat, jotka tarjoavat kokemuksen syksyn lehdistä

Syksy on ihana aika New Yorkissa, kun kaupunkiin laskeutuu kauniit punaiset, keltaiset ja oranssit lehtikasat. Syyskuusta marraskuuhun asti pääkaupunki kylpee upeissa syksyisissä väreissä, ja monet matkailijat saapuvat kaupunkiin nauttimaan tästä taianomaisesta näkymästä. Mutta missä voit parhaiten kokea syksyn lehdet New Yorkissa?

Yksi parhaista tavoista kokea syksyn kauneus New Yorkissa on majoittua hotelleihin ja majoituspaikkoihin, jotka tarjoavat upeita näkymiä kaupungin väriloistosta. Tässä artikkelissa käymme läpi muutamia näitä kohteita, jotka tarjoavat unohtumattoman syksyisen kokemuksen.

Yksi suosituimmista hotelleista, joka tarjoaa upean näkymän syksyisiin lehtiin, on The Ritz-Carlton New York, Central Park. Tämä ylellinen hotelli sijaitsee aivan Central Parkin vieressä, ja sen huoneista avautuvat upeat näkymät puiston värikkäisiin puihin. Voit herätä aamulla ja nauttia kupin kahvia huoneesi ikkunasta katsellen kaupungin heräämistä syksyiseen aamuun. Lisäksi hotellin kattoterassilta voit ihailla upeita auringonlaskuja ja kaupungin valojen syttyessä luoda upeita valokuvia syksyisestä New Yorkista.

Toinen upea vaihtoehto syksyisen New Yorkin kokemiseen on The Standard, High Line -hotelli. Tämä moderni ja trendikäs hotelli sijaitsee Chelsea-kaupunginosassa, aivan High Line -puiston vieressä. Voit kävellä puistossa ja ihailla sen kauniita syksyisiä maisemia, ja sen jälkeen rentoutua hotellin kattoterassilla nauttien kaupungin upeista väreistä. Lisäksi hotellin ravintolasta voit maistella herkullisia syksyisiä ruokia, jotka on valmistettu tuoreista paikallisista raaka-aineista.

Jos etsit jotain hieman erilaista syksyiseen majoitukseen New Yorkissa, kannattaa kokeilla The Jane -hotellia. Tämä historiallinen hotelli sijaitsee West Village -kaupunginosassa, aivan Hudson-joen rannalla. Hotellissa on omaperäinen teema, joka vie sinut ajassa taaksepäin 1920-luvulle, ja voit majoittua pienissä hyteissä, jotka muistuttavat vanhoja laivojen hyttejä. Voit istua hotellin terassilla ja ihailla joen yli kaupungin syksyisiä maisemia, ja sen jälkeen rentoutua hotellin baarissa nauttien juomista syksyn tunnelmassa.

Yksi New Yorkin parhaita paikkoja kokea syksyiset lehdet on Central Park itse, ja mikä olisi parempi tapa tehdä se kuin majoittua The Plaza -hotelliin. Tämä ylellinen hotelli sijaitsee aivan Central Parkin vieressä, ja sen huoneista avautuvat upeat näkymät puistoon. Voit vuokrata polkupyörän ja pyöräillä läpi puiston ihastellen kauniita syksyisiä puita, ja sen jälkeen palata hotelliin rentoutumaan sen upeissa kylpylätiloissa. The Plaza tarjoaa myös herkullisia syksyisiä ruokia sen ravintoloissa, joten voit nauttia aidosta syksyisestä herkutteluelämyksestä.

Syksyinen New York on todellinen taianomainen kokemus, ja majoittumalla oikeaan hotelliin voit tehdä siitä vieläkin ikimuistoisemman. Valitsemalla hotelli, joka tarjoaa upeat näkymät kaupungin syksyisiin väreihin, voit todella uppoutua kaupungin kauneuteen ja nauttia täysillä tästä taianomaisesta ajasta vuodesta. Suunnittele siis seuraava matkasi New Yorkiin syksyllä ja varaa majoituspaikka, joka tarjoaa unohtumattoman syksyisen kokemuksen.

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

Central Park – Central Park on yksi parhaista paikoista nauttia syksyn väreistä New Yorkissa. Voit kävellä puiston kauniilla poluilla ja ihailla eri puulajien värikkäitä lehtiä.

Brooklyn Botanic Garden – Brooklyn Botanic Garden tarjoaa upeita näkymiä syksyn väreistä eri puulajeillaan. Puutarhassa voit nähdä erilaisia kasveja ja puita, jotka hehkuvat kauniissa väreissä syksyllä.

Wave Hill – Wave Hill on kaunis puutarha Bronxissa, josta voi ihailla upeita näkymiä Hudsonjoelle. Puutarhassa voi nähdä erilaisia kasveja ja puita, jotka muuttuvat kauniisiin syksyisiin väreihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *