New Yorkin lomakeskukset ja hotellit elokuvista ja televisiosta

New York City on tunnettu ympäri maailmaa ikonisista maamerkeistään kuten Empire State Building, Times Square ja Central Park. Kaupunki ei kuitenkaan ole pelkästään näiden upeiden nähtävyyksien ansiosta suosittu matkakohde, vaan myös sen monipuolisten lomakeskusten ja hotellien ansiosta. Monet näistä hotelleista ja lomakeskuksista ovat olleet näyttävästi esillä lukuisissa elokuvissa ja tv-sarjoissa, jotka ovat tehneet niistä entistäkin ikonisempia.

Yksi tunnetuimmista New Yorkin lomakeskuksista on eittämättä Plaza Hotel, joka on esiintynyt lukuisissa elokuvissa ja tv-sarjoissa. Plaza Hotel sijaitsee Central Parkin vieressä ja se on ollut Hollywood-tähtien suosima hotelli jo vuosikymmenien ajan. Erityisesti vuonna 1992 julkaistu elokuva ”Yksin kotona 2: Eksynyt New Yorkissa” nosti Plazan entistä keskeisempään rooliin, kun elokuvan päähenkilö Kevin McCallister (Macaulay Culkin) päätyy hotelliin eksyttyään New Yorkin sokkeloisille kaduille. Plaza Hotelin upea sisustus ja arkkitehtuuri ovat tehneet siitä suositun kohteen myös turistien keskuudessa.

Toinen ikoninen lomakeskus, joka on nähty lukuisissa elokuvissa, on Waldorf Astoria. Tämä ylellinen hotelli sijaitsee Manhattanilla ja se on ollut suosittu kohteiden niin Hollywood-tähtien kuin kuninkaallistenkin keskuudessa. Yksi tunnetuimmista elokuvista, jossa Waldorf Astoria nähdään, on klassikkoelokuva ”Sateenkaaren päässä” (1940), jossa pääpariskunta kohtaa toisensa hotellin upeissa puitteissa. Waldorf Astoria on tunnettu ylellisestä sisustuksestaan ja maailmanluokan palvelustaan, ja se on pitänyt paikkansa yhtenä New Yorkin arvostetuimmista hotelleista jo vuosikymmeniä.

Monet televisiosarjat ovat myös tehneet tunnetuksi New Yorkin lukuisia lomakeskuksia ja hotelleja. Esimerkiksi suosittu tv-sarja ”Seksikäs kaupunki” on nostanut esille Manhattanin trendikkään hotellin, The Standardin, joka sijaitsee High Line -puiston vieressä. Sarjan nelikko on usein nähty nauttimassa drinkkejä hotellin kattoterassilla ja nauttimassa upeista maisemista yli kaupungin.

Toinen tunnettu tv-sarja, ”Gossip Girl”, on tehnyt tunnetuksi hotellin nimeltään The Palace, joka sijaitsee Upper East Siden hienostuneilla kaduilla. Sarjan nuoret hahmot viettävät aikaansa hotellin juhlissa ja glamourööseissä tapahtumissa, joten The Palace on saanut näkyvyyttä ympäri maailmaa fanien keskuudessa.

New Yorkin lomakeskusten ja hotellien suosio on noussut entisestään elokuvien ja tv-sarjojen ansiosta, jotka ovat nostaneet esiin kaupungin upeita majoitusvaihtoehtoja. Monet matkailijat haluavatkin kokea itse sen tunteen, minkä elokuvissa ja sarjoissa on päässyt näkemään, ja majoittua päivänsä kuuluisissa hotelleissa ja lomakeskuksissa. New Yorkin hotellit ja lomakeskukset tarjoavatkin matkailijoille upean mahdollisuuden uppoutua kaupungin glamourin ja loiston keskelle, ja kokea itsensä hetkeksi osaksi Hollywoodin tähtiloiston maailmaa.

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

Hilton Times Square: Hilton Times Square on yksi New Yorkin suosituimmista hotelleista ja sijaitsee vain muutaman askeleen päässä Times Squarelta. Sen upeista näköaloista kaupungin vilinään ja vilinään ei ole pulaa.
The Pierre, A Taj Hotel, New York: The Pierre on ylellinen hotelli, joka sijaitsee Central Parkin vieressä ja tarjoaa upeita näkymiä puistoon ja kaupunkiin. Se on ollut suosittu valinta monille julkkiksille ja elokuvien tähdille.
Mandarin Oriental, New York: Mandarin Oriental on viiden tähden hotelli, joka tarjoaa upeat näkymät Manhattanille ja Central Parkille. Sen ylelliset puitteet ja palvelut houkuttelevat vaativiakin matkailijoita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *