Uniikit majoituspaikat

New York City on tunnettu monista asioista: vilkkaasta kaupunkielämästä, upeasta arkkitehtuurista, maailmankuuluisista nähtävyyksistä ja tietysti monipuolisesta majoitusvalikoimasta. Tämä kaupunki tarjoaa matkailijoilleen lukemattomia vaihtoehtoja kodikkaista hotelleista ja tyylikkäistä boutique-majoituksista aina eksentrisiin ja uniikkeihin majoituspaikkoihin. Jos kaipaat jotain erilaista ja unohtumatonta majoituskokemusta New Yorkissa, niin tässä muutama valinta, jotka saattavat yllättää sinut positiivisesti.

1. The Jane Hotel
The Jane Hotel sijaitsee West Village -kaupunginosassa ja on todellinen aikamatka menneeseen aikaan. Tämä historiallinen hotelli on rakennettu vuonna 1908 ja sen huoneet on sisustettu viehättävällä vintage-tyylillä. The Jane Hotelista löytyy myös kattoterassi, josta avautuvat upeat näkymät Hudson-joelle. Tämä hotelli on täydellinen valinta niille, jotka haluavat kokea New Yorkin historiaa ja boheemia charmia.

2. Yurt Glamping Central Parkissa
Jos kaipaat luonnonläheisempää majoitusta keskellä suurkaupungin vilinää, niin kannattaa kokeilla Yurt Glamping -elämystä Central Parkissa. Tässä uniikissa majoituspaikassa voit nukkua perinteisessä mongolialaisessa yurtassa ja herätä aamulla auringonpaisteeseen ja lintujen lauluun. Tässä ympäristöystävällisessä majoituksessa pääset nauttimaan ulkoilmasta ja rauhallisesta ympäristöstä keskellä kaupungin sykettä.

3. The Bowery House
The Bowery House sijaitsee Lower Manhattanilla ja on moderni hostelliyöpymisen uusi taso. Tämä entinen hotelli on remontoitu moderniksi ja tyylikkääksi majoituspaikaksi, joka tarjoaa pieniä yksityisiä ”kapseleita” sen sijaan, että perinteiset huoneet. The Bowery Housesta löytyy myös yhteiset oleskelutilat ja kattoterassi, jossa voit rentoutua ja ihailla kaupungin vilskettä.

4. The Beekman, a Thompson Hotel
Jos kaipaat ylellistä ja ainutlaatuista majoituskokemusta New Yorkissa, niin suuntaa The Beekmaniin. Tämä elegantti hotelli sijaitsee Financial District -alueella ja sen ylelliset huoneet ja sviitit tarjoavat upeita näkymiä kaupunkiin. The Beekmanin aulassa voit ihailla historiallista arkkitehtuuria ja nauttia cocktaileistaan trendikkäässä baarissa.

5. The Urban Cowboy Brooklyn
Jos kaipaat maalaismaista tunnelmaa kaupungin keskellä, niin suuntaa The Urban Cowboy -majataloon Brooklynissä. Tämä hipsterien suosima majoituspaikka tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän maalaismaista sisustusta ja kaupunkielämän sykettä. The Urban Cowboyssa voit rentoutua takapihan palotulilla ja jakaa tarinoita muiden matkailijoiden kanssa.

6. The Standard, High Line
The Standard, High Line sijaitsee Chelsea-kaupunginosassa ja sen moderni arkkitehtuuri ja rohkea design tekevät siitä yhden kaupungin kiinnostavimmista majoituspaikoista. Tämä hotelli tarjoaa upeat näkymät High Line -puistoon ja Hudson-joelle sekä laajan valikoiman ravintoloita ja baareja, joissa voit nauttia kaupungin parhaimmista herkuista.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä New Yorkin uniikeista majoituspaikoista, jotka tarjoavat matkailijoilleen unohtumattomia kokemuksia ja uusia näkökulmia kaupunkiin. Riippumatta siitä, etsitkö rentouttavaa luksusta tai maalaismaista seikkailua, New York City tarjoaa vaihtoehtoja kaikenlaisille matkailijoille. Joten valitse omasi ja lähde tutustumaan tähän upeaan kaupunkiin ainutlaatuisesta näkökulmasta!

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

Arlo Nomad: Arlo Nomad on moderni ja tyylikäs hotelli keskellä Manhattanin vilinää. Hotellin sisustus on skandinaavisen minimalistinen ja siellä on myös kattoterassi upeilla näkymillä yli kaupungin.

Refinery Hotel: Refinery Hotel sijaitsee entisessä hattutehtaassa, jonka tunnelma on säilytetty upeasti muutostyön jälkeen. Hotellissa on vintage-henkinen sisustus ja siitä löytyy myös kattoterassi baareineen.

Urban Oasis Bed and Breakfast: Urban Oasis Bed and Breakfast tarjoaa uniikin majoituskokemuksen vehreässä Harlemissa. Täällä voit yöpyä viehättävässä victoriaanisessa rakennuksessa ja nauttia runsaasta aamiaisesta omassa puutarhassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *