Uusia ja ainutlaatuisia majataloja, lomakeskuksia, hotelleja ja majataloja New Yorkin osavaltiossa

New Yorkin osavaltio on tunnettu monipuolisesta tarjonnastaan erilaisia majataloja, lomakeskuksia, hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja. Matkailijat voivat valita luksushotellien ylellisyydestä, viehättävistä majataloista ja historiallisista lomakeskuksista aina eksoottisiin majoitusvaihtoehtoihin.

Yksi upeimmista ja ainutlaatuisimmista majataloista New Yorkin osavaltiossa on Mohonk Mountain House. Tämä vuonna 1869 perustettu majatalo sijaitsee upeilla Catskill-vuorilla ja tarjoaa upeita näkymiä Mohonk-järvelle. Tämä historiallinen majatalo on kuin suoraan satukirjasta, ja sen ympärillä olevat 85 hehtaaria metsää ja vuoria tarjoavat mahtavat ulkoilumahdollisuudet.

Mohonk Mountain Housessa voi nauttia luonnonkauniista ympäristöstä, rentoutua kylpylähoidoissa ja osallistua erilaisiin aktiviteetteihin, kuten patikointiin ja melontaan. Majatalossa on myös useita ravintoloita, joista voi nauttia paikallisista herkuista ja upeista näkymistä.

Toinen upea majatalo New Yorkin osavaltiossa on Castle Hotel & Spa. Tämä historiallinen majatalo sijaitsee Hudson-joen rannalla ja tarjoaa vierailleen upeat puitteet rentoutumiseen ja hemmotteluun. Tämä majatalo on entinen linnan omistajan koti, ja sen upeat huoneet ja uima-allasalueet ovat kuin suoraan kuninkaallisesta palatsista.

Castle Hotel & Span ylellisessä kylpylässä voi rentoutua erilaisissa hoidoissa ja nauttia upeista näkymistä Hudson-joelle. Majatalossa on myös useita ravintoloita, joista voi nauttia herkullisista aterioista ja viineistä. Vieraat voivat myös osallistua erilaisiin aktiviteetteihin, kuten golfin pelaamiseen ja ratsastukseen.

Jos etsit eksoottisempaa majoitusvaihtoehtoa New Yorkin osavaltiossa, voit valita esimerkiksi Firelight Camps -leirintäalueen. Tämä ainutlaatuinen majoitusvaihtoehto sijaitsee Ithacassa Finger Lakes -alueella ja tarjoaa vierailleen mahdollisuuden nauttia luonnon rauhasta ja kauneudesta.

Firelight Camps -leirintäalueella voi majoittua tyylikkäissä telttamajoituksissa, joissa on mukavat sängyt, puulattiat ja ylelliset sisustukset. Leirintäalueella on myös yhteinen ruokailutila, jossa tarjoillaan paikallisia herkkuja ja retkieväitä. Vieraat voivat rentoutua leirintäalueen nuotiolla ja osallistua erilaisiin aktiviteetteihin, kuten patikointiin ja pyöräilyyn.

New Yorkin osavaltio tarjoaa matkailijoilleen monipuolisen valikoiman upeita ja ainutlaatuisia majoitusvaihtoehtoja. Olit sitten etsimässä luksushotellin ylellisyyttä, viehättävän majatalon charmia tai eksoottisen leirintäalueen tunnelmaa, tämä osavaltio varmasti ihastuttaa ja yllättää sinut. Valitse itsellesi sopiva majoitusvaihtoehto ja nauti unohtumattomasta lomasta New Yorkin osavaltiossa!

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

Mohonk Mountain House – Mohonk Mountain House on historiallinen lomakeskus ja hotelli Hudson Valleyn sydämessä New Yorkin osavaltiossa. Tarjoaa upeita näkymiä ja monipuolisia aktiviteetteja luonnon ystäville.
The Plaza Hotel – The Plaza Hotel sijaitsee New York Cityssä, mutta on suosittu majoitusvaihtoehto myös New Yorkin osavaltion vierailijoille. Tämä luksushotelli tarjoaa arvokasta historiaa ja ylellistä majoitusta.
Opus 40 – Opus 40 on ainutlaatuinen ulkoilmataideteos ja majoituspaikka New Yorkin osavaltiossa. Matkailijat voivat yöpyä yksinkertaisesti luodussa majatalossa ja tutustua taiteelliseen ympäristöön.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *