Ilmaisia ja edullisia aktiviteetteja Long Islandilla

Long Island on tunnettu monipuolisista ja mielenkiintoisista aktiviteeteistaan, mutta joskus budjetti voi asettaa rajoituksia sille, mitä voit tehdä. Ei kuitenkaan huolta – Long Islandilla on runsaasti ilmaisia ja edullisia aktiviteetteja, jotka tarjoavat unohtumattomia kokemuksia niin paikallisille asukkaille kuin matkailijoillekin.

Yksi suosituimmista ilmaisista aktiviteeteista Long Islandilla on ehdottomasti rannoilla kävely. Long Islandilla on upeita rantoja, joissa voit rentoutua ja nauttia auringosta ja merestä. Jones Beach State Park, Robert Moses State Park ja Montauk ovat vain muutamia esimerkkejä upeista rannoista, joista voit nauttia ilmaiseksi. Voit myös kokeilla surffausta tai melontaa, jotka ovat suosittuja aktiviteetteja Long Islandilla.

Jos olet kiinnostunut historiasta ja kulttuurista, Long Island tarjoaa useita ilmaisia museoita ja historiallisia paikkoja. Esimerkiksi Nassau County Museum of Art tarjoaa ilmaisen pääsyn taidenäyttelyihin, ja Fire Island Lighthouse -majakka tarjoaa ilmaisen pääsyn majakan historiaan ja upeisiin näkymiin Atlantin valtamerelle.

Luonnonystävät voivat tutustua Long Islandin upeaan luontoon ilmaiseksi monilla luonnonsuojelualueilla ja puistoissa. Esimerkiksi Connetquot River State Park Preserve tarjoaa ilmaisen pääsyn upeisiin patikointireitteihin ja lintuhavaintoihin. Voit myös kokeilla kalastusta jossakin Long Islandin monista järvistä tai joista ilmaiseksi tai edullisella hinnalla.

Ruuan ystävät voivat nauttia Long Islandin herkuista edullisesti monissa paikallisissa ruokatoreissa ja kauppahalleissa. Esimerkiksi Greenport Farmer’s Market tarjoaa laajan valikoiman paikallisia herkkuja ja tuotteita kohtuulliseen hintaan. Voit nauttia paikallisista juustoista, leivonnaisista ja viineistä samalla kun tuet paikallisia viljelijöitä ja pienyrittäjiä.

Lapset ja perheet voivat nauttia edullisista aktiviteeteista Long Islandilla monilla puistoilla ja leikkipaikoilla. Esimerkiksi Eisenhower Park tarjoaa ilmaisen pääsyn leikkipaikkoihin, piknik-alueisiin ja ulkoilureitteihin, ja Long Island Children’s Museum tarjoaa edullisen pääsyn interaktiivisiin näyttelyihin ja tapahtumiin koko perheelle.

Urheilun ja liikunnan ystävät voivat harrastaa monia aktiviteetteja Long Islandilla ilmaiseksi tai edullisesti. Voit kokeilla esimerkiksi joogaa tai pilatesta jossakin paikallisessa puistossa tai rannalla, tai osallistua johonkin ilmaiseen ryhmäliikuntatapahtumaan. Voit myös kokeilla curlingia, frisbeegolfia tai tennistä jossakin Long Islandin monista ulkoliikuntapaikoista.

Ei siis ole väliä, onko budjettisi pieni tai suuri – Long Island tarjoaa runsaasti ilmaisia ja edullisia aktiviteetteja, joista voit nauttia yksin, kavereiden kanssa tai koko perheen voimin. Tutustu paikallisiin tapahtumiin ja nähtävyyksiin, ja löydä uusia mielenkiintoisia kokemuksia Long Islandilla ilman, että rahapussi kevenee liikaa. Muista vain pitää mielessä paikalliset säännöt ja suositukset liittyen COVID-19 -pandemiaan, jotta voimme nauttia näistä upeista aktiviteeteista turvallisesti ja terveenä.

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

Fire Island National Seashore – Fire Island National Seashore tarjoaa upeat maisemat, patikointireitit ja mahdollisuuden nähdä upeaa luontoa ilmaiseksi.
– Bethpage Bike Trail – Bethpage Bike Trail tarjoaa mahdollisuuden pyöräillä kauniissa ympäristössä ilman kustannuksia.
Old Westbury Gardens – Vanhat Westburyn puutarhat tarjoavat kauniita maisemia ja historiallista arkkitehtuuria edulliseen hintaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *