Majoittuminen New Yorkin kummitushotelleissa ja majataloissa, jos uskallat

New York City on tunnettu monista ikonisista maamerkeistään kuten Times Square, Empire State Building ja Central Park. Mutta kaupungin valoisa ja vilkas tunnelma hyvien ostosmahdollisuuksien, herkullisen ruoan ja maailmankuulun taiteen rinnalla voi piillä myös synkempi puoli – kummitushotellit ja majatalot.

New Yorkissa on lukuisia historiallisia rakennuksia ja hotelleja, joissa kerrotaan kummittelevan. Nämä tarinat saavat monet matkailijat sekä paikalliset kiinnostumaan yliluonnollisista tapahtumista ja kummituksista. Ja jos olet rohkea seikkailija ja valmis kokeilemaan jotain erilaista, niin miksi et valitsisi majoitusta New Yorkin kummitushotelleista ja majataloista?

Yksi tunnetuimmista kummitushotelleista New Yorkissa on The Algonquin Hotel Manhattanin Midtown East -kaupunginosassa. Tämä elegantti ja historiallinen hotelli on ollut kirjailijoiden, taiteilijoiden ja julkkisten suosiossa jo vuosikymmenien ajan. Mutta sillä on myös maine kummittelusta. Hotellissa sanotaan kummittelevan alkuperäisen omistajan, Frank Case, henki. Hän näyttäytyy ajoittain hotellin katolla ja käytävillä.

Toinen vaihtoehto kummitushotelliksi New Yorkissa on The Chelsea Hotel, joka sijaitsee trendikkäässä Chelsea-kaupunginosassa. Tämä hotelli on ollut koti monille kuuluisille taiteilijoille ja kirjailijoille, kuten Bob Dylanille, Andy Warholille ja Patti Smithille. Mutta se on myös paikka, jossa kerrotaan monista yliluonnollisista tapahtumista. Etenkin hotellin huone 100 on tunnettu kummituksista, jotka sanotaan olevan entisiä vieraita, jotka ovat jääneet kummittelemaan.

Jos haluat kokea jotain todella ainutlaatuista, voit myös valita majoittumisen yhdessä New Yorkin monista majataloista, joissa on kummitushistoriaa. Esimerkiksi The Merchant’s House Museum tarjoaa vierailleen mahdollisuuden yöpyä historiallisessa 1800-luvun talossa, jossa on kerrottu monista kummittelutarinoista. Talossa näkyy kummituksia ja kuullaan outoja ääniä yön aikana, mikä tekee majoittumisesta todellisen yliluonnollisen elämyksen.

Vaikka ajatus kummitushotelleissa ja majataloissa majoittumisesta saattaa tuntua pelottavalta monille, se tarjoaa myös mahdollisuuden kokea jotain uutta ja jännittävää. Monet matkailijat kertovat kokemuksistaan New Yorkin kummitushotelleissa ja majataloissa uskomattomina ja mielenkiintoisina.

Mutta vaikka et usko kummitteluihin, voit silti nauttia historiallisista ja idyllisistä majoituspaikoista, jotka tarjoavat aivan omanlaisensa tunnelman ja kokemuksen. Jotkut kummitushotellit ja majatalot tarjoavat myös erilaisia tapahtumia ja kierroksia, jotka valottavat paikkojen historiaa ja kummittelutarinoita.

New Yorkin kummitushotellit ja majatalot tarjoavat siis matkailijoille mahdollisuuden kokea kaupungin synkempää puolta ja tutustua sen historiaan uudella tavalla. Jos olet valmis astumaan ulos mukavuusalueeltasi ja kokeilemaan jotain rohkeaa, kannattaa harkita majoittumista jossain näistä legendaarisista ja kummitushistoriallisista paikoista. Mutta muista, että majoittuminen New Yorkin kummitushotelleissa ja majataloissa voi olla jännittävä seikkailu, joka jättää sinuun unohtumattoman muiston kaupungista, josta ei koskaan tiedä mitä tapahtuu seuraavaksi.

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

The Algonquin Hotel: The Algonquin Hotel in New York City is known for its literary history and for being one of the most haunted hotels in the city. Guests and staff have reported sightings of ghosts and strange occurrences throughout the hotel.
The Museum of Modern Art (MoMA): The Museum of Modern Art in New York City is a world-renowned institution dedicated to modern and contemporary art. Visitors can explore a vast collection of paintings, sculptures, photography, and more, including works by famous artists such as Pablo Picasso and Vincent van Gogh.
New-York Historical Society: The New-York Historical Society is a museum and library dedicated to preserving and showcasing the history of New York City. Visitors can explore exhibitions on topics such as slavery, women’s suffrage, and the city’s ever-evolving landscape.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *