48 tuntia Jamestownissa, NY:ssä

Jamestown, New York, on pieni kaupunki, joka sijaitsee Chautauqua-järven rannalla. Sen historialliset nähtävyydet ja viehättävä tunnelma tekevät siitä täydellisen kohteen viikonlopun pakomatkalle New York Citystä. Tässä blogikirjoituksessa jaan kanssasi suunnitelman 48 tunnin vierailulle Jamestowniin, jotta voit kokea kaiken, mitä tällä ihastuttavalla kaupungilla on tarjota.

Päivä 1:

Saapuminen Jamestowniin:
Aloita matkasi varhain aamulla ja suuntaa kohti Jamestownia. Voit valita ajomatkan tai junamatkan, riippuen siitä, mikä sinulle sopii parhaiten. Kun saavut perille, majoitu mukavaan hotelliin kaupungin keskustassa.

Aamiainen:
Jamestownissa on monia viihtyisiä kahviloita, joista voit nauttia aamiaista. Suosittelen suuntaamaan Rainbow Bakeryyn, joka tarjoaa herkullisia leivonnaisia ja tuoreita kahvijuomia.

Roger Tory Petersonin instituutti:
Ensimmäinen vierailukohteesi tänä päivänä on Roger Tory Petersonin instituutti, joka on omistettu kuuluisalle lintututkijalle ja taiteilijalle. Täällä voit tutustua hänen elämäänsä ja työhönsä sekä ihailla näyttelyitä lintuista ja luonnosta.

Lounas:
Nauti herkullinen lounas yhdessä Jamestownin monista ravintoloista. Voit valita paikallisen ravintolan, joka tarjoaa perinteisiä amerikkalaisia ruokia tai kokeilla jotain eksoottisempaa, kuten thaimaalaista tai italialaista ruokaa.

Lucy-Desi-museo:
Seuraavaksi suuntaa Lucy-Desi-museoon, joka on omistettu legendaarisille näyttelijöille Lucille Ballille ja Desi Arnazille. Museossa voit tutustua heidän uraansa televisiossa ja elokuvissa sekä nähdä esineitä heidän elämästään.

Chautauquan järviristeily:
Iltapäivällä suuntaa Chautauqua-järvelle ja hyppää järviristeilylle. Voit rentoutua ja nauttia upeista maisemista samalla kun kuulet opastetun kierroksen alueen historiasta ja luonnosta.

Illallinen:
Illalliselle suosittelen varaamaan pöydän The Pub-risteilyllä, joka tarjoaa herkullisia ruokia ja tunnelmallisen ympäristön järven rannalla. Voit nauttia paikallisista ruokalajeista, kuten Chautauqua-katkarapuista ja paikallisista viineistä.

Iltakävely:
Illallisen jälkeen voit tehdä rentouttavan iltakävelyn kaupungin historiallisessa keskustassa ja ihailla vanhoja rakennuksia ja idyllistä ilmapiiriä. Voit myös poiketa johonkin paikalliseen baariin tai pubiin ja maistella paikallisia oluita ja cocktaileja.

Päivä 2:

Aamiainen:
Toinen päivä Jamestownissa alkaa herkullisella aamiaisella jossakin kaupungin monista kahviloista tai ravintoloista. Voit valita vaikkapa paikallisen pancake-paikan tai kokeilla jotain terveellisempää, kuten smoothie-kulhoa.

Robert H. Jacksonin keskus:
Aamupäivällä suuntaa kohti Robert H. Jacksonin keskusta, joka on omistettu tunnetulle lakimiehelle ja oikeusministerille. Täällä voit oppia hänen elämästään ja urastaan sekä tutustua näyttelyihin oikeudenkäynneistä ja ihmisoikeuksista.

Matkamuistoshoppailu:
Ennen lounasta voit piipahtaa matkamuistomyymälässä ja hankkia jotain tuliaiseksi itsellesi tai läheisillesi. Jamestownissa on monia putiikkeja, joista voit löytää paikallisia käsitöitä, vaatteita ja koruja.

Lounas:
Nauti herkullinen lounas jossakin kaupungin viihtyisistä ravintoloista. Voit valita paikallisen grillin, joka tarjoaa mehukkaita hampurilaisia ja pihvejä, tai kokeilla jotain eksoottisempaa, kuten japanilaista tai meksikolaista ruokaa.

Jamestownin Audubon-luontokeskus:
Iltapäivän ohjelmassa on vierailu Jamestownin Audubon-luontokeskuksessa, jossa voit tutustua alueen luontoon ja eläimistöön. Voit tehdä luontokävelyn tai osallistua lintujen tarkkailuun ja oppia lisää alueen ekosysteemistä.

Viimeinen illallinen:
Viimeisen illallisen voit nauttia jossakin Jamestownin hienoista ravintoloista, joista voit valita esimerkiksi italialaisen, ranskalaisen tai saksalaisen ravintolan. Voit päättää matkasi herkullisella aterialla ja lasillisella paikallista viiniä.

Paluu New York Cityyn:
48 tunnin vierailun jälkeen on aika palata New York Cityyn. Voit suunnata takaisin autoon tai junaan ja jättää Jamestownin taaksesi muistoissa. Toivottavasti vietit mukavan ja rentouttavan viikonlopun tässä viehättävässä kaupungissa!

Yhteenveto:
Jamestown, NY, on ihastuttava kaupunki, jonka historialliset nähtävyydet ja luonnonkauniit maisemat tekevät siitä täydellisen kohteen lyhyelle pakomatkalle New York Citystä. 48 tunnin vierailu antaa sinulle mahdollisuuden tutustua alueen kulttuuriin, historiaan ja luontoon sekä rentoutua ja nauttia paikallisesta ruoasta ja juomista. Toivottavasti tämä suunnitelma auttaa sinua suunnittelemaan täydellisen viikonlopun Jamestownissa!

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

Jamestown, New York Wikipedia – Täältä löydät lisätietoa Jamestownin historiasta ja nykypäivästä.
Tripadvisor: Jamestown, New York – Sivusto tarjoaa vinkkejä ja arvosteluja Jamestownin nähtävyyksistä ja aktiviteeteista.
Chautauqua Institution – Suunnittele vierailusi Jamestownissa osallistumalla tapahtumiin ja konsertteihin tässä suositussa kulttuurikeskuksessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *