48 tuntia Bronxissa

Bronx, yksi New York Cityn viidestä kaupunginosasta, on usein saanut osakseen negatiivista julkisuutta. Monet matkailijat välttelevät Bronxia, peläten sen olevan vaarallinen ja epämiellyttävä paikka. Mutta totuus on, että Bronx on täynnä kulttuuria, historiaa ja mielenkiintoisia nähtävyyksiä.

Jos sinulla on 48 tuntia aikaa tutustua Bronxin tarjontaan, suosittelen ehdottomasti ottamaan haaste vastaan ja antautumaan alueen ainutlaatuisen tunnelman vietäväksi. Tässä blogikirjoituksessa jaan kanssasi suunnitelmani 48 tunnin mittaiselle seikkailulle Bronxissa.

Päivä 1:

Aloitetaan aamu varhain ja suunnataan ensimmäiseksi Bronx Zoo -eläintarhaan. Tämä yli 260 hehtaarin kokoinen eläintarha on yksi maailman suurimmista ja siellä asustelee yli 6 000 eläinlajia. Kävele hitaasti ympäriinsä ja ihastele eksoottisia eläimiä, kuten leijonia, seepra ja jättiläiskilpikonnia.

Lounasaikaan suunnataan Little Italyyn, Bronxin omaan italialaisalueeseen. Täällä voit nauttia herkullisesta pastasta ja pitsasta, samalla kun tunnelmoit vilkkaan kaupunginosan katujen vilinää ja vilskettä.

Iltapäivällä suuntaa Bronx Museum of the Artsiin, joka on omistettu Bronxin taiteelle ja kulttuurille. Tutustu vaihtuviin näyttelyihin ja opettele tuntemaan alueen taiteellinen ilmaisu.

Illalla on aika suunnata Bronx Night Marketiin, joka on suosittu ulkona järjestettävä ruokafestivaali, jossa voi maistella herkullisia herkkuja ympäri maailmaa. Kävele pitkin kojujen riviä, maistele erilaisia ruokia ja nauti live-musiikista ja viihteestä.

Päivä 2:

Aamiainen syödään The Bronx Breweryssa, jossa voit maistella paikallisia käsityöoluita ja rentoutua rennossa ilmapiirissä. Täältä suuntaa kohti Arthur Avenuea, joka tunnetaan yhtenä Bronxin parhaimmista italialaisista ruokakaduista. Osta tuoreita leivonnaisia, juustoja ja muita herkkuja mukaasi ja tutustu paikalliseen elämäntapaan.

Lounasaikaan suuntaa Yankee Stadiumille ja varaa liput New York Yankees -baseballotteluun. Nauti hot dogista ja oluesta samalla kun seuraat mielenkiintoista ottelua ja tunnet yhteishengen Yankee-fanien keskuudessa.

Iltapäivällä suuntaa Bronx Botanical Gardeniin, jossa voit rentoutua vehreiden kasvien keskellä ja ihailla kauniita kasvitieteellisiä näyttelyitä. Kävele puutarhan polkuja pitkin ja tunne stressin karisevan mielestäsi.

Illalliseksi suuntaa City Islandille, joka on Bronxin saarella sijaitseva viehättävä kalastajakylä. Valitse joku lukuisista kalaravintoloista ja nauti tuoreista merenelävistä samalla kun ihastelet kaunista merinäkymää.

48 tunnin Bronx-seikkailu on nyt paketissa, ja olet varmasti saanut uusia elämyksiä ja kokemuksia tästä monipuolisesta kaupunginosasta. Muista, että Bronx tarjoaa paljon enemmän kuin mitä pintapuolinen maine antaa olettaa, joten rohkeasti tutustumaan ja antautumaan sen lumolle!

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

Van Cortlandt Park: Van Cortlandt Park sijaitsee Bronxissa ja on yksi kaupungin suurimmista puistoista, tarjoten ulkoilumahdollisuuksia, historiallisia nähtävyyksiä ja luonnonkauneutta kaupungin keskellä.
Bronx Museum of the Arts: Bronxin taidemuseo on omistettu esittelemään ja tukemaan Bronxin alueen taiteilijoita sekä tarjoamaan monipuolisia näyttelyitä ja tapahtumia kaikille taiteen ystäville.
New York Botanical Garden: New Yorkin kasvitieteellinen puutarha sijaitsee Bronxissa ja tarjoaa vierailijoille upean mahdollisuuden tutustua erilaisiin kasvi- ja kukkalajeihin sekä osallistua erilaisiin kasvatustoimintoihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *