48 tuntia Queensissa, NY:ssä

Kun moni matkailija suuntaa New Yorkiin, keskittyy huomio usein Manhattanin viliseviin katuja ja tunnettuihin maamerkkeihin. Mutta mitä jos haluaisit kokea jotain erilaista ja tutustua johonkin toiseen kaupunginosaa? Tänään haluan kutsua sinut seikkailemaan Queensin kaupunginosaan New Yorkissa, ja kokemaan kaiken mitä tämä monipuolinen alue tarjoaa.

Queens on yksi New Yorkin viidestä kaupunginosasta, ja se sijaitsee Manhattanin koillispuolella Long Islandin saarella. Queens on tunnettu monikulttuurisuudestaan ja siellä asuu ihmisiä yli 100 eri maasta. Tämä näkyy monipuolisessa ruokatarjonnassa, värikkäissä katualueissa ja erilaisissa tapahtumissa, jotka tekevät Queensista niin mielenkiintoisen tutustumiskohteen.

Saavuttuasi Queensiin suosittelen suuntaamaan Flushingiin, joka on yksi kaupunginosan vilkkaimmista ja monikulttuurisimmista kaupunginosista. Flushingissa voit tutustua erilaisiin Aasialaisiin ruokakojuhin ja ravintoloihin, jotka tarjoavat herkullisia aterioita esimerkiksi kiinalaisesta, korealaisesta ja vietnamilaisesta keittiöstä. Kävele Flushing Meadows Corona Parkiin, joka on yksi Queensin suurimmista puistoista ja jossa voit rentoutua vihreiden nurmikoiden keskellä ja ihailla paikallisia nähtävyyksiä kuten Unisferen ja New Yorkin maailmannäyttelyn raunioita.

Seuraavana päivänä voit suunnata Queensin länsiosaan Astoriaan, joka on tunnettu kreikkalaisten juurien kaupunginosana. Astoriassa voit kokea aitoa kreikkalaista kulttuuria käymällä paikallisissa tavernoissa ja nauttimalla herkullisista mezeistä ja ouzosta. Astoriasta löytyy myös monia taidegallerioita ja design-kauppoja, jotka tarjoavat mahdollisuuden tutustua paikallisten taiteilijoiden töihin ja hankkia uniikkeja muistoja matkalta.

Viimeisenä päivänä Queensissa kannattaa suunnata Long Island Cityyn, joka on kaupunginosa Queensin pohjoisosassa East Riverin rannalla. Long Island Cityssä voit käydä esimerkiksi MoMAn PS1 -taidemuseossa, joka on tunnettu modernista ja kokeilevasta taiteesta. Voit myös kävellä East Riverin rantapromenadia pitkin ja ihailla upeita näkymiä Manhattanin siluettia vasten.

48 tunnin Queensin seikkailu antaa sinulle vain pienimuotoisen käsityksen siitä, mitä kaikkea tällä monipuolisella alueella on tarjottavana. Queens tarjoaa vierailijoilleen mahdollisuuden tutustua erilaisiin kulttuureihin, nauttia monipuolisesta ruokatarjonnasta ja kokea kaupungin sykkeen kauempana turistimassoista. Joten seuraavan kerran kun suunnittelet matkaa New Yorkiin, ota aikaa tutustua myös Queensiin – et tule pettymään!

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

Queens Botanical Garden – Queens Botanical Garden on kaunis puutarha-alue Queensissa, jossa voit rentoutua ja nauttia luonnon kauneudesta keskellä kaupungin vilinää.
Queens Museum – Queens Museum tarjoaa ainutlaatuisen kulttuurielämyksen, jossa voit tutustua paikalliseen taiteeseen ja historiallisiin näyttelyihin.
Flushing Meadows-Corona Park – Flushing Meadows-Corona Park on suuri virkistysalue, jossa voit nauttia ulkoilmasta, rentoutua piknikillä ja ihailla alueen monumentteja ja veistoksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *