48 tuntia Brooklynissä

Jos suunnittelet matkaa New Yorkiin ja haluat kokea jotain muuta kuin perinteistä Manhattania, suuntaa Brooklynin kaupunginosaan. Brooklynin monipuolinen kulttuuri, ruokatarjonta ja taideskene tarjoavat vierailijoille unohtumattomia elämyksiä. Tässä artikkelissa esitellään, miten voit viettää 48 tuntia Brooklynissä ja tutustua alueen parhaisiin puoliin.

Päivä 1:

Aamu:

Ensimmäinen päivä Brooklynissä kannattaa aloittaa aamiaisella jossain alueen suosituimmista kahviloista. Esimerkiksi Williamsburgin alueella sijaitseva Blue Bottle Coffee tarjoaa herkullista kahvia ja tuoreita leivonnaisia. Nauti aamiaisesi ulkoterassilla ja seurailkaa ohikulkijoita.

Iltapäivä:

Kun vatsa on täynnä, suuntaa Brooklyn Museumiin tutustumaan alueen kulttuuritarjontaan. Museo tarjoaa laajan kokoelman taidetta eri aikakausilta ja kulttuureilta. Älä unohda käydä myös museon puutarhassa, jossa voit rentoutua ja nauttia kauniista maisemista.

Illallinen:

Illalliseksi suuntaa johonkin alueen monista ravintoloista. Esimerkiksi Michelin-tähdellä palkittu Olmsted tarjoaa innovatiivista ruokaa ja ainutlaatuisen ruokailuelämyksen. Muista varata pöytä etukäteen, sillä suosituimmat ravintolat täyttyvät nopeasti.

Iltapala:

Päivän päätteeksi voit suunnata Brooklynin vilkkaimmille kaduille, kuten Bedford Avenue tai Franklin Avenue, ja nauttia iltapalaa jossain alueen monista baareista tai kahviloista. Esimerkiksi Franklin Avenue tarjoaa laajan valikoiman ravintoloita ja baareja eri makumieltymyksiin.

Päivä 2:

Aamu:

Toisena päivänä Brooklynissä voit lähteä tutustumaan alueen kauppoihin ja putiikkeihin. Esimerkiksi Williamsburgin alueella on runsaasti paikallisia suunnittelijoita ja käsityöläisiä, jotka tarjoavat uniikkeja tuotteita. Shoppailun lomassa voit poiketa jossain alueen kahviloista tai leipomoista nauttimaan välipalasta.

Iltapäivä:

Kun shoppailu alkaa tuntua riittävältä, suuntaa Brooklyn Botanic Gardeniin rentoutumaan ja nauttimaan kauniista puutarhoista. Puutarha tarjoaa erilaisia teemoja ja kasveja ympäri vuoden, joten siellä on aina jotain uutta nähtävää.

Illallinen:

Illalliseksi voit suunnata johonkin alueen ruokamarkkinoista, kuten Smorgasburg, joka tarjoaa laajan valikoiman paikallisia herkkuja ja ruokia eri puolilta maailmaa. Voit maistella erilaisia ruokia ja makuelämyksiä samalla kun nautit ulkoilmasta ja livemusiikista.

Iltapala:

Päivän päätteeksi voit suunnata johonkin alueen baareista tai klubeista nauttimaan yöhön. Esimerkiksi Williamsburgin alueella on runsaasti cocktailbaareja ja musiikkitapahtumia, jotka tarjoavat viihdettä myöhään yöhön.

Brooklyn tarjoaa vierailijoilleen monipuolisen kulttuurin, ruokatarjonnan ja nähtävyydet, joten 48 tunnin vierailu ei välttämättä riitä kattamaan kaikkea mitä alueella on tarjolla. Mutta näiden vinkkien avulla voit kokea ainutlaatuisia elämyksiä ja tutustua Brooklynin parhaisiin puoliin. Muista ottaa rennosti ja nauttia matkasta!

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

Time Out New York – Brooklyn Guide – Time Out New Yorkin kattava opas Brooklynin parhaisiin ravintoloihin, nähtävyyksiin ja tapahtumiin.

Brooklyn Museum – Brooklyn Museumin viralliset nettisivut, josta löydät tietoa museon näyttelyistä, tapahtumista ja kokoelmista.

Brooklyn Bridge Park – Brooklyn Bridgen vieressä sijaitseva puistoalue, jossa voit nauttia upeista näkymistä Manhattanille, rentoutua nurmikolla tai osallistua erilaisiin aktiviteetteihin.

Brooklyn Boulders – Kiipeilypuisto Brooklynissa, jossa voit kokeilla sisäkiipeilyä ammattilaisten opastuksella.

Brooklyn Brewery – Suosittu olutpanimo Brooklynissä, joka tarjoaa opastettuja kierroksia ja maistelutilaisuuksia oluen ystäville.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *