Iltapäivätee New Yorkin osavaltiossa

Iltapäivätee New Yorkin osavaltiossa

Kun ajattelemme New Yorkia, monet meistä mieltävät sen vilkkaiksi kaupungin kaduiksi, pilvenpiirtäjien varjoiksi ja keskustan valojen kajoaksi. Mutta harvempi ehkä ajattelee New Yorkia perinteisenä iltapäiväteen nauttimisen paikkana. Kuitenkin juuri tämä perinne on vahvasti läsnä osavaltion monissa kaupungeissa ja kaupungeissa, erityisesti englantilaista teetarjoilua muistuttavissa paikoissa kuten High Tea -tilaisuuksissa.

Iltapäivätee on perinteikäs tapa viettää aikaa ystävien kanssa, nauttien herkullisista pienistä suupaloista ja tietenkin teestä. New Yorkin osavaltion lukuisat eleganssit hotellit, ravintolat ja teehuoneet tarjoavat vierailijoille mahdollisuuden kokea tämän perinteen amerikkalaisella twistillä. Tässä blogissa tutustumme muutamiin parhaisiin paikkoihin iltapäiväteen nauttimiseen New Yorkin osavaltiossa.

Yksi tunnetuimmista paikoista, jossa voi nauttia perinteisestä iltapäiväteestä, on The Plaza Hotel Manhattanilla. Tämä ikoninen hotelli tarjoaa ylellisen teetarjoilun upeassa ympäristössä, jossa vierailijat voivat nauttia valikoimasta herkullisia pieniä suupaloja ja tietenkin laadukasta teetä. The Plaza Hotelin istuessaan voit tuntea kuinka aika pysähtyy hetkeksi ja voit keskittyä vain nauttimaan seurasta ja ylellisestä ympäristöstä ympärilläsi.

Jos kaipaat vähän erilaista iltapäiväteetä, voit suunnata upouuteen Bellocq Tea Atelier -teehuoneeseen Greenpoint Brooklynissa. Tämä viehättävä teehuone tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden kokea teetä eri tavalla, tarjoamalla harvinaisia ja laadukkaita teelaatuja eri puolilta maailmaa. Bellocq Tea Atelier -teehuoneen tunnelma on rauhallinen ja rentouttava, joten voit todella keskittyä maistelemaan teetä ja herkuttelemaan herkullisten pienten suupalojen kanssa.

Jos kaipaat enemmän amerikkalaista iltapäiväteetä, kannattaa suunnata Colonial Tea Room Kingstoniin. Tämä historiallinen teetupa tarjoaa vierailijoille perinteisiä amerikkalaisia herkkuja, kuten scones, muffinsseja ja muita makeita herkkuja. Colonial Tea Roomin tunnelma on kuin aikamatka menneeseen aikaan, jolloin iltapäivätee oli arkipäivän tapa viettää aikaa ystävien ja perheen kanssa.

New Yorkin osavaltio tarjoaa vierailijoilleen monipuolisen valikoiman paikkoja, joissa voi nauttia iltapäiväteestä. Olit sitten kiinnostunut perinteisestä englantilaisesta teetarjoilusta tai haluat kokea jotain uutta ja erilaista, löydät varmasti sopivan paikan New Yorkin monista kaupungeista ja kaupungeista. Iltapäivätee on loistava tapa rentoutua ja nauttia herkullisista makuelämyksistä vieraiden kanssa, joten miksi et ottaisi aikaa ja kokeilisi tätä perinnettä seuraavan kerran ollessasi New Yorkissa.

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

Harney & Sons – Paris Tea – Harney & Sonsin Paris-teeksi kutsuttu tee on sekoitus mustaa ja vihreää teetä, joka on maustettu bergamotilla ja mustaherukoilla.
T2 Tea – New York Breakfast – T2 Tean New York Breakfast -tee on vahva ja täyteläinen aamutee, joka sisältää mausteista sekoitusta mustaa teetä.
Adagio Teas – Mixed Bag of Traveling Teas – Adagio Teas tarjoaa matkalle mukaan otettavan sekoituksen erilaisia teelaatuja, jotta voit nauttia teestä missä tahansa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *