11 asiaa tehtäväksi lasten kanssa Rochesterissa, NY:ssä

Rochester, NY on tunnettu kaupunki historiastaan, taiteestaan ja kulttuuristaan. Kaupunki tarjoaa lukemattomia aktiviteetteja ja nähtävyyksiä, jotka sopivat erinomaisesti myös lasten kanssa matkustaville perheille. Tässä artikkelissa esitellään 11 asiaa, joita voi tehdä lasten kanssa Rochesterissa, NY:ssä.

1. Strong Museum of Play
Strong Museum of Play on yksi Rochesterin suosituimmista turistikohteista, erityisesti perheiden keskuudessa. Museossa lapset pääsevät leikkimään ja oppimaan eri aikakausien leluista ja peleistä. Museon interaktiiviset näyttelyt tarjoavat hauskaa ja opettavaista tekemistä koko perheelle.

2. Seneca Park Zoo
Seneca Park Zoo on loistava paikka tutustua eläimiin ja luontoon lasten kanssa. Zoo tarjoaa erilaisia lajeja ympäri maailmaa ja interaktiivisia aktiviteetteja lapsille. Eläinten ruokinta ja esitykset ovat suosittuja vierailijoille.

3. Seabreeze Amusement Park
Seabreeze Amusement Park on hauska kohde koko perheelle, jossa on erilaisia huvipuistolaitteita ja vesipuisto. Lapset voivat nauttia hurjista laitteista ja vesiliukumäistä, samalla kun vanhemmat voivat rentoutua auringonpaisteessa.

4. Rochester Museum and Science Center
Rochesterin tiede- ja museokeskus tarjoaa lapsille mahdollisuuden oppia tieteestä ja teknologiasta hauskalla tavalla. Museossa on interaktiivisia näyttelyitä, planetaario sekä tiede-esityksiä, jotka innostavat ja opettavat lapsia.

5. Genesee Country Village & Museum
Genesee Country Village & Museum on ulkoilmamuseo, jossa voi tutustua 1800-luvun elämään. Lapset voivat osallistua erilaisiin käsityö- ja perinnetoimintoihin, kuten leipomiseen ja sepän työhön. Museossa järjestetään myös erilaisia tapahtumia ja esityksiä, jotka viihdyttävät koko perhettä.

6. Highland Park
Highland Park on kaunis puisto, joka tarjoaa lapsille tilaisuuden leikkiä ja rentoutua ulkoilmassa. Puistossa on leikkipaikkoja, piknik-alueita ja kävelyreittejä, jotka sopivat hyvin perheen yhteiseen aikaan.

7. The Strong National Museum of Play
The Strong National Museum of Play on maailman suurin lelumuseo ja se tarjoaa lapsille paljon tekemistä ja nähtävää. Museossa on erilaisia näyttelyitä, leikkitiloja sekä teemahuoneita, jotka innostavat lasten mielikuvitusta ja luovuutta.

8. Seabreeze
Seabreeze on vesipuisto ja huvipuisto, joka sopii mainiosti lapsiperheille. Puistosta löytyy vesiliukumäkiä, huvipuistolaitteita sekä rannan uimaranta, jossa voi nauttia auringonpaisteesta ja vilvoittavasta vedestä.

9. George Eastman Museum
George Eastman Museum on valokuvaus- ja elokuvataiteen museo, jossa lapset voivat tutustua valokuvauksen historiaan ja tekniikkaan. Museossa järjestetään myös erilaisia kuvaukseen ja elokuviin liittyviä tapahtumia ja työpajoja, jotka innostavat lapsia ilmaisemaan itseään taiteen avulla.

10. Seneca Park Zoo
Seneca Park Zoo on eläintarha, jossa lapset voivat tutustua erilaisiin eläinlajeihin ja niiden elinympäristöihin. Zoo tarjoaa myös opastettuja kierroksia ja esityksiä, jotka viihdyttävät ja opettavat lapsia eläinten maailmasta.

11. Seabreeze Amusement Park
Seabreeze Amusement Park on huvipuisto, joka tarjoaa lapsille ja perheille hauskaa tekemistä ja jännittäviä elämyksiä. Puistosta löytyy erilaisia huvipuistolaitteita, vauhdikkaita huvipuistoja sekä vesipuisto, jossa voi viettää rentouttavia hetkiä veden äärellä.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä aktiviteeteista, joita voi tehdä lasten kanssa Rochesterissa, NY:ssä. Kaupunki tarjoaa monipuolisia ja opettavaisia kokemuksia koko perheelle, joten Rochester on erinomainen matkakohde lapsiperheille.

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

Seneca Park Zoo: Seneca Park Zoo tarjoaa elämyksellisen päivän perheen kesken tutustumalla erilaisiin eläimiin ja niiden elinympäristöihin.

The Strong National Museum of Play: The Strong National Museum of Play on interaktiivinen lelumuseo, jossa lapset pääsevät leikkimään ja oppimaan samalla.

Highland Park Conservancy: Highland Park Conservancy on kaunis puisto alue, jossa voi nauttia luonnon kauneudesta ja järjestetään erilaisia tapahtumia perheille.

Rochester Contemporary Art Center: Rochester Contemporary Art Center on taidegalleria, jossa voi tutustua nykytaiteeseen eri näkökulmista.

Ganondagan State Historic Site: Ganondagan State Historic Site tarjoaa mahdollisuuden oppia intiaanien historiasta ja kulttuurista.

Seabreeze Amusement Park: Seabreeze Amusement Park on huvipuisto, jossa on erilaisia laitteita ja aktiviteetteja lapsille ja aikuisille.

GEVA Theatre Center: GEVA Theatre Center on teatteri, jossa esitetään erilaisia näytelmiä ja musikaaleja kaikenikäisille katsojille.

Genesee Valley Park: Genesee Valley Park tarjoaa mahdollisuuden ulkoiluun ja urheiluaktiviteetteihin koko perheelle.

Rochester Public Market: Rochester Public Market on vilkas markkinapaikka, jossa voi maistella paikallisia herkkuja ja tehdä ostoksia.

George Eastman Museum: George Eastman Museum on valokuvausmuseo, jossa voi tutustua valokuvauksen historiaan ja nykypäivään.

– Scribner’s Playhouse: Scribner’s Playhouse on lasten leikkipuisto, jossa lapset voivat leikkiä ja tutustua uusiin ystäviin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *