Retkiä tehtäväksi lasten kesäleirin aikana

Kesä on täällä, ja se tarkoittaa, että lasten kesäleirit ovat täydessä vauhdissa ympäri New York Citytä. Kesäleirit tarjoavat lapsille mahdollisuuden oppia uusia taitoja, tutustua uusiin ystäviin ja viettää aikaa ulkona nauttien kauniista säästä. Mutta mitä tehdä, kun lapsesi kesäleiri päättyy aikaisin tai kun viikonloppu tulee? Ei hätää, tässä artikkelissa listaamme muutamia retkikohteita ja aktiviteetteja, jotka voit tehdä lastesi kanssa kesäleirin aikana New York Cityssä.

1. Central Park

Keskustan puisto on ehdottomasti yksi kaupungin suosituimmista ulkoilualueista. Central Park tarjoaa upeita kävelyreittejä, leikkipaikkoja, puutarhoja ja järviä, jotka kaikki ovat täydellisiä paikkoja viettää aikaa lasten kanssa. Voit vuokrata polkupyörän ja kiertää puiston ympäri, nauttia piknikistä nurmella tai osallistua johonkin puiston järjestämistä tapahtumista. Central Park on todellinen helmi keskellä kaupunkia, ja se tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia hauskaan ja seikkailuun lasten kanssa.

2. Bronx Zoo

Jos lapset rakastavat eläimiä, Bronx Zoon vierailu on ehdottomasti tehtävä kesäretki. Bronx Zoo on yksi suurimmista eläintarhoista maailmassa, ja siellä on yli 6000 eläintä eri puolilta maailmaa. Voit osallistua eläinten syöttämiseen ja ruokintaesityksiin, tutustua eläinten elinympäristöihin ja oppia uutta eläimistä ja niiden suojelusta. Bronx Zoo on opettavainen ja hauska retkikohde kaikenikäisille lapsille ja se tarjoaa unohtumattoman päivän täynnä seikkailuja ja eläimiä.

3. Coney Island

Coney Island on kesän ehdoton must-see kohde kaupungissa. Tämä legendaarinen huvipuisto tarjoaa runsaasti viihdettä ja hauskaa koko perheelle. Voit nauttia hurjista huvipuistolaitteista, kuten vuoristoradoista ja karuselleista, kävellä kuuluisalla rantalomalla ja maistella klassisia Coney Island herkkuja, kuten pehmisjäätelöä ja hot dogeja. Coney Islandilla on myös paljon tapahtumia ja esityksiä kesän aikana, joten varmista, että tarkistat aikataulun ennen vierailua.

4. Museot

New York Cityssä on lukuisia maailmankuuluisia museoita, jotka tarjoavat mielenkiintoisia ja opettavaisia näyttelyitä koko perheelle. Voit vierailla Metropolitan-museossa ja ihailla taidekokoelmia eri aikakausilta, tutustua luonnonhistorialliseen museoon ja oppia maailman historiasta ja luonnosta, tai käydä lastenmuseossa, jossa lapset voivat osallistua erilaisiin interaktiivisiin näyttelyihin ja työpajoihin. Museovierailu on loistava tapa lisätä lasten oppimista ja kiinnostusta eri aiheisiin kesän aikana.

5. Piknik Riverside Parkissa

Jos etsit rentouttavaa ja edullista tapaa viettää aikaa lasten kanssa kesän aikana, ota mukaasi piknik-kori ja suuntaa Riverside Parkiin. Tämä kaunis puisto sijaitsee Hudson-joen varrella ja tarjoaa upeat näkymät kaupunkiin. Voit nauttia piknikistä nurmella, leikkiä pelejä lasten kanssa, kävellä joen rannalla tai vain rentoutua auringossa ja nauttia päivästä ulkona. Riverside Park on suosittu paikka perheiden keskuudessa, ja se tarjoaa rauhallisen ja kauniin ympäristön rentoutumiseen ja hauskanpitoon.

6. The High Line

High Line on entinen rautatiekisko, joka on muutettu kaupunginpuistiksi ja kävelytielle. High Line tarjoaa upeat näkymät kaupunkiin, taiteellisia installaatioita ja jännittäviä tapahtumia kesän aikana. Voit kävellä High Linen pitkin, nauttia kaupungin maisemista ja poiketa yhdessä monista kahviloista tai ravintoloista matkan varrella. High Line on moderni ja trendikäs retkikohde, joka sopii hyvin aikuisten ja lasten kesäpäivään kaupungissa.

7. Brooklyn Botanic Garden

Jos haluat paeta kaupungin kiirettä ja hälinää, suuntaa Brooklyn Botanic Gardeniin. Tämä kaunis puutarha tarjoaa upeat kasvihuoneet, puutarhat, japanilaisen puutarhan ja lukuisia kukkia ja kasveja, jotka saavat sinut tuntemaan olosi rauhalliseksi ja rentoutuneeksi. Voit osallistua puutarhakierroksille, osallistua puutarhanhoitotyöpajoihin tai vain kävellä ympäriinsä ja nauttia ympärilläsi olevasta luonnosta ja kauneudesta. Brooklyn Botanic Garden on täydellinen paikka viettää rentouttavaa päivää lasten kanssa ja virkistäytyä kesän keskellä.

8. Prospect Park

Prospect Park on toinen kaupungin suosituimmista puistoista, joka tarjoaa paljon aktiviteetteja koko perheelle. Voit vuokrata polkupyörän ja kiertää puiston ympäri, pelata frisbeegolfia tai sählyä nurmikentällä, osallistua puistokierroksille tai piknikille perheen kanssa. Prospect Parkissa on myös eläintarha, leikkipuistoja ja grillipaikkoja, jotka tekevät siitä ihanteellisen kohteen lasten kanssa vietettävään päivään kaupungissa. Prospect Park tarjoaa paljon mahdollisuuksia ulkoiluun, liikkumiseen ja rentoutumiseen kesän aikana.

9. Lyhennetty matka Statue of Libertylle

Ei ole täydellistä New York City -retkeä ilman vierailua Vapaudenpatsaalla. Voit ottaa lyhyen veneretken Staten Islandille, josta on upeat näkymät kaupunkiin ja Vapaudenpatsaaseen. Voit ottaa kuvia patsaasta, tutustua sen historiaan ja merkitykseen, ja nauttia kauniista merimaisemista ympärilläsi. Lyhennetty matka Statue of Libertylle on loistava tapa nähdä yksi kaupungin ikonisimmista nähtävyyksistä kesän aikana ja oppia samalla lisää Amerikan historiasta ja kulttuurista.

10. Luna Park

Luna Park on toinen suosittu huvipuisto Coney Islandin alueella, joka tarjoaa hauskaa ja jännittävää viihdettä koko perheelle. Voit kokeilla erilaisia huvipuistolaitteita, kuten karuselleja, vuoristoratoja ja laitteita, jotka tarjoavat uskomattomia vauhdikkaita ja pyöriviä kokemuksia. Luna Parkissa on myös pelejä, ruokakojuja ja viihdettä kaikenikäisille, joten siellä on varmasti jotain jokaiselle perheenjäsenelle. Luna Park on täydellinen paikka nauttia hauskoista ja unohtumattomista hetkistä kesän aikana lasten kanssa.

Yhteenvetona voidaan todeta, että New York City tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia retkeilyyn ja aktiviteetteihin lasten kanssa kesäleirin aikana. Olit sitten kiinnostunut luontoretkestä, kulttuurikohteista, huvipuistoista tai rentouttavasta puistopäivästä, Big Apple tarjoaa jotain jokaiselle perheelle. Muista suunnitella retket etukäteen ja varmistaa, että otat huomioon lasten mieltymykset ja tarpeet, jotta kaikilla olisi hauskaa ja ikimuistoinen kesä New York Cityssä.

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

– https://www.centralparknyc.org/ – Central Park tarjoaa monia aktiviteetteja lapsille, kuten leikkipuistoja, piknik-alueita ja veneilymahdollisuuksia. Voit viettää päivän ulkona nauttien upeasta puistosta ja sen monista mahdollisuuksista.
– https://www.amnh.org/ – American Museum of Natural History on loistava kohde lapsille, jotka ovat kiinnostuneita tieteestä ja historian tutkimisesta. Museossa on paljon interaktiivisia näyttelyitä ja opetusohjelmia, jotka pitävät lapset kiinnostuneina.
– https://www.brooklynkids.org/ – Brooklyn Children’s Museum on mahtava paikka lapsille tutkia, leikkiä ja oppia. Museossa järjestetään erilaisia ​​työpajoja ja tapahtumia, jotka tarjoavat lapsille hauskaa ja oppimista samanaikaisesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *