Kodikkaat romanttiset talvilomamatkat ylämaassa

Kun talvi saapuu New York Cityyn, monille tulee mieleen lumiset kadut, tunnelmalliset kahvilat ja romanttiset iltoja kynttilän valossa. Mutta entä jos haluat kokea jotain erilaista, jotain todella taianomaista? Miksi et suuntaisi ylös ylämaahan ja kokeilisi kodikasta romanttista talvilomamatkaa siellä?

Ylämaa, joka tunnetaan myös Hudson Valley -nimellä, sijaitsee vain muutaman tunnin ajomatkan päässä New York Citystä. Tässä lumoavassa maalaismaisemassa voit paeta kaupungin hälinää ja nauttia rauhallisesta ja romanttisesta ympäristöstä yhdessä rakkaasi kanssa. Ylämaa tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia viettää unohtumaton talviloma, oli sitten kyseessä romanttinen viikonloppuloma tai pitempi lomamatka.

Yksi suosittu kohde ylämaassa on Hudsonin kylä, joka tarjoaa monia viehättäviä majapaikkoja ja ravintoloita. Voitte vuokrata viehättävän mökin tai Bed & Breakfastin ja viettää aikaa yhdessä lämmitellen takan äärellä ja nauttien kauniista lumisista maisemista. Voitte myös tutustua kylän käsityöläisputiikkeihin ja taidegallerioihin tai osallistua johonkin alueen monista talvisista tapahtumista, kuten jäänveistokilpailuun tai joulumarkkinoihin.

Jos olette seikkailunhaluisempia, voitte suunnata Mohonk Mountain Houselle, joka on historiallinen hotelli ja lomakeskus upeiden maisemien ympäröimänä. Täällä voitte viettää päivän hiihtäen, luistellen tai patikoiden lumisissa maisemissa. Illalla voitte rentoutua spa-hoidoissa tai nauttia gourmet-illallisesta hotellin ravintolassa. Mohonk Mountain House tarjoaa myös monia aktiviteetteja, kuten luistelua jäällä, lumikenkäilyä ja jousiammuntaa, joten tekemistä riittää jokaiselle.

Toinen suosittu kohde ylämaassa on Bear Mountain State Park, joka tarjoaa upeita näkymiä Hudson-joelle ja ympäröiville vuorille. Voitte patikoida poluilla ja ihailla lumipeitteisiä maisemia tai käydä Bear Mountain Innissä rentoutumassa ja nauttia herkullisesta lounaasta. Alueella on myös mahdollisuus hiihtää, lumikenkäillä ja retkeillä, joten aktiivisemmalle pariskunnalle Bear Mountain tarjoaa loistavan vaihtoehdon talvilomakohteeksi.

Ylämaa on myös tunnettu viinin viljelystä, joten voitte suunnata viinitilalle maistelemaan paikallisia viinejä ja nauttimaan viininmaistelumatkasta yhdessä rakkaasi kanssa. Voitte myös tutustua alueen moniin käsityöläisolutpanimoihin ja maistella paikallisia oluita. Viinitilavierailu tai oluttasting on mainio tapa rentoutua ja nauttia toistenne seurasta talvisessa ympäristössä.

Ylämaa tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia viettää unohtumaton talviloma rakkaasi kanssa. Olkoon kyseessä sitten romanttinen viikonloppuloma, seikkailunhaluinen retki luontoon tai rauhallinen pakopaikka kaupungin hulinasta, löydät varmasti jotain, mikä sopii juuri teille. Joten suunnitelkaa yhdessä täydellinen talvilomamatka ylämaahan ja luokaa muistoja, jotka säilyvät ikuisesti sydämissänne.

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

– [Central Park](https://www.centralparknyc.org/)
Central Park on yksi New York Cityn tunnetuimmista ja suosituimmista puistoista, joka tarjoaa upeita maisemia ja rauhallisia kävelyreittejä talvisin.

– [Rockefeller Center](https://www.rockefellercenter.com/)
Rockefeller Center on kuuluisa monista talvisista aktiviteeteistaan, kuten luisteluradasta ja joulukuusesta, jotka luovat taianomaisen tunnelman kaupunkiin.

– [Hudson Yards](https://www.hudsonyardsnewyork.com/)
Hudson Yards on yksi New York Cityn uusimmista ja kehittyvimmistä kaupunginosista, jossa voit nauttia moderneista ostosmahdollisuuksista ja ravintoloista talvella.

– [The High Line](https://www.thehighline.org/)
The High Line on entinen rautatieraide, joka on muutettu puistikoksi ja tarjoaa upeita näkymiä kaupunkiin talvisin. Se on erityisen kaunis lumisateen peittäessä maisemia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *