Kodikkaat talvilomamatkat lähellä NYC:tä

Kun talvi tekee tuloaan ja kaupungin vilinä alkaa tuntua liian ahdistavalta, moni newyorkilainen kaipaa pientä pakoa arjen kiireistä. Onneksi New York Citystä on helppo päästä poistumaan ja löytämään rauhallisia ja kodikkaita paikkoja viettämään talvilomaa. Tässä artikkelissa esittelemme muutamia kohteita, jotka tarjoavat upeita talvilomaelämyksiä aivan NYC:n lähellä.

1. The Catskills
The Catskillsin vuoristoalue sijaitsee noin 160 kilometrin päässä New York Citystä ja tarjoaa upeita maisemia sekä monipuolisia aktiviteetteja talvella. Alueella on useita hiihtokeskuksia, kuten Windham Mountain ja Hunter Mountain, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneillekin laskettelijoille. Lisäksi alueella on mahdollista harrastaa lumikenkäilyä, moottorikelkkailua ja ice fishingia.

2. Lake Placid
Lake Placid on tunnettu talviurheilukeskus, joka sijaitsee Adirondack Mountainsin sydämessä noin 400 kilometrin päässä New York Citystä. Alueella järjestettiin vuoden 1932 ja 1980 talviolympialaiset, ja se tarjoaa upeita mahdollisuuksia hiihtoon, lumilautailuun ja jääkiekkoon. Lisäksi Lake Placidissa voi rentoutua esimerkiksi luksushotellin kylpylässä tai nauttia paikallisista herkuista tunnelmallisessa ravintolassa.

3. Hudson Valley
Hudson Valleyn alue tarjoaa monipuolisia talvilomamahdollisuuksia noin 100 kilometrin päässä New York Citystä. Alueen viehättävät pikkukaupungit, kuten Rhinebeck ja Cold Spring, houkuttelevat kävijöitä kauniilla arkkitehtuurillaan ja paikallisilla putiikeillaan. Lisäksi Hudson Valleyn viinitilat ja maatilamatkailu tarjoavat mahdollisuuden maistella paikallisia herkkuja ja rentoutua maaseudun rauhassa.

4. Pocono Mountains
Pocono Mountainsin alue sijaitsee noin 160 kilometrin päässä New York Citystä ja tarjoaa monipuolisia talvilomamahdollisuuksia koko perheelle. Alueella on useita hiihtokeskuksia, kuten Camelback Mountain ja Shawnee Mountain, sekä mahdollisuus harrastaa lumivyöryjen rakentamista, moottorikelkkailua ja hiihtokelkkailua. Lisäksi alueella on useita kylpylöitä, joissa voi rentoutua ja hemmotella itseään.

5. New Paltz
New Paltz on viehättävä pikkukaupunki Hudson Valleyn länsipuolella noin 120 kilometrin päässä New York Citystä. Kaupunki tarjoaa upeita patikkareittejä ja kiipeilymahdollisuuksia Shawangunk Mountainsin kansallispuistossa sekä mahdollisuuden tutustua paikalliseen taiteeseen ja kulttuuriin. Lisäksi New Paltzissa voi nauttia paikallisista herkuista tunnelmallisissa ravintoloissa ja putiikeissa.

Näiden kohteiden lisäksi New York Cityn lähellä on lukuisia muitakin upeita paikkoja, jotka tarjoavat kodikkaita talvilomaelämyksiä. Olit sitten kiinnostunut talviurheilusta, luonnon rauhasta tai paikallisesta kulttuurista, löydät varmasti sopivan kohteen talvilomaasi varten. Joten pakkaa matkalaukku ja lähde tutustumaan uusiin maisemiin ja nauttimaan rentouttavasta talvilomasta lähellä New York Citytä!

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

Visit New England – Mini Winter Getaways in New England – New Englandin alue tarjoaa monia upeita lomakohteita talvikaudella. Voit nauttia lumisista maisemista ja rauhallisesta tunnelmasta vain lyhyen matkan päässä New York Citystä.
Hudson River Valley – Historic House Museums – Hudson River Valleyssä sijaitsee useita historiallisia taloja ja museoita, jotka tarjoavat kävijöille mahdollisuuden tutustua alueen rikkaaseen historiaan ja kulttuuriin talvella.
Mohonk Mountain House – Mohonk Mountain Housessa voit rentoutua ja nauttia luonnonkauniista maisemista sekä monipuolisista aktiviteeteista, kuten lumikenkäilystä ja hiihdosta, talviloman aikana.
Pocono Mountains – Winter Activities – Pocono Mountains tarjoaa lukuisia talviaktiviteetteja, kuten hiihtoa, lumilautailua ja luistelua, joiden parissa voi viettää rentouttavaa lomaa New York Citystä vain lyhyen matkan päässä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *