Mahtavia hiihtobussiretkiä NYC:stä

New York City on tunnettu monipuolisesta kulttuuristaan, vilkkaasta yöelämästään ja upeista nähtävyyksistään. Mutta tiesitkö, että suurkaupungissa on myös mahdollista lähteä hiihtoretkelle bussilla? Kyllä, oikein luit. Vaikka New York City ei olekaan tunnettu hiihtokohteena, on lähialueilla useita upeita hiihtokeskuksia, jotka ovat helposti saavutettavissa kaupungista käsin bussilla.

Monille kaupunkilaisille rakkaat talviurheilulajit, kuten laskettelu ja lumilautailu, voivat tuntua olevan kaukana saavuttamattomissa, kun elää suurkaupungissa, jossa lumi on harvinaista herkkua. Mutta ei hätää, sillä useat yritykset järjestävät hiihtoretkiä New York Citystä lähialueiden hiihtokeskuksiin. Näitä retkiä varten on varattu erityisiä hiihtobusseja, jotka kuljettavat innokkaat hiihtäjät ja lumilautailijat suoraan rinteiden juurelle.

Yksi suosituimmista hiihtobussiyhtiöistä on NYC Snow Bus, joka tarjoaa päiväreissuja useisiin lähialueiden hiihtokeskuksiin, kuten Hunter Mountainiin ja Windham Mountainiin. Kyytiin hyppääminen tapahtuu varhain aamulla, ja bussimatkan aikana voi rentoutua ja valmistautua päivään lumisessa maisemassa. Retken hintaan kuuluu yleensä bussikuljetus menopaluu, hissiliput ja mahdollisuus vuokrata tarvittava hiihto- tai lumilautailuvarusteet.

Lähtemällä hiihtobussiretkelle NYC Snow Busin mukana voit unohtaa kaupungin kiireet ja stressin hetkeksi ja uppoutua talviseen luontoon. Matkan aikana voit nauttia upeista maisemista ja hiljaisuudesta, kun bussi kulkee kohti hiihtokeskusta. On jotain maagista siinä, kun vaihtoehtoisen elämäntavan harrastajat yhteensattuvat saman bussin kyytiin, valmiina nauttimaan lumisesta seikkailusta.

Hunter Mountain ja Windham Mountain ovat vain muutaman tunnin ajomatkan päässä New York Citystä, joten päiväreissu näihin paikkoihin on erittäin kätevä tapa päästä hiihtämään kaupungin ulkopuolella. Hunter Mountainin ja Windham Mountainin rinteet ovat tunnettuja erinomaisista laskettelumahdollisuuksistaan ja lumisista maisemistaan. Vaikka nämä hiihtokeskukset eivät ole suurimmat Yhdysvalloissa, niissä on silti riittävästi tekemistä ja haastetta niin aloitteleville kuin kokeneillekin hiihtäjille ja lumilautailijoille.

NYC Snow Bus järjestää myös viikonloppuretkiä hieman kauempana sijaitseviin hiihtokeskuksiin, kuten Vermontiin ja New Hampshireen. Nämä retket tarjoavat mahdollisuuden kokea todellinen hiihtomatka yhdessä muiden hiihtohullujen kanssa. Viikonloppuretkillä pääsee tutustumaan erilaisiin hiihtokeskuksiin ja nauttimaan erilaisista rinteistä ja maisemista.

Hiihtobussiretket ovat loistava tapa nauttia talvisista harrastuksista ja välttää kaupungin ruuhkia ja stressiä. Päiväretki hiihtokeskukseen antaa mahdollisuuden päästä hetkeksi pois kaupunkivilinästä ja nauttia raikkaasta ilmasta ja lumesta. Retkille osallistuminen on helppoa ja vaivatonta, ja kaikki tarvittava järjestelyistä huolehditaan puolestasi.

Jos olet innokas hiihtäjä tai lumilautailija ja kaipaat vaihtelua kaupunkielämään, hiihtobussiretkeillä New York Citystä on loistava tapa nauttia talven riemuista. Ota siis seuraavaksi vapaapäivä ja lähde mukaan lumisiin seikkailuihin bussilla!

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

Catamount Ski Area – Catamount Ski Area sijaitsee noin kahden tunnin ajomatkan päässä New York Citystä ja tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet hiihtoon ja lumilautailuun. Rinteiltä avautuvat upeat näkymät Berkshiressä ja alueella on runsaasti erilaista rinnetarjontaa aloittelijoista kokeneisiin hiihtäjiin.
Hunter Mountain – Hunter Mountain on yksi New Yorkin suosituimmista hiihtokeskuksista ja se on vain parin tunnin ajomatkan päässä kaupungista. Alueella on yli 50 rinnettä, lumipuistoja ja mahdollisuus harrastaa myös muita talviaktiviteetteja kuten lumikenkäilyä ja moottorikelkkailua.
Windham Mountain – Windham Mountain tarjoaa laajan valikoiman hiihtomahdollisuuksia ja se sijaitsee noin kolmen tunnin ajomatkan päässä New York Citystä. Alueella on yli 50 rinnettä ja lumilautailijoille on oma puisto. Myös aloittelijat löytävät täältä sopivia rinteitä harjoitella taitojaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *