Sinun täytyy tehdä kaikki nämä perhelomat

New York City on yksi maailman suosituimmista matkakohteista, ja se tarjoaa lukemattomia nähtävyyksiä ja aktiviteetteja niin perheille kuin pariskunnillekin. Tässä artikkelissa keskitymme kuitenkin perhelomiin ja kerromme sinulle, mitä kaikkea perheen kanssa kannattaa tehdä New Yorkissa.

Ensimmäinen asia, joka on ehdoton ”must” perhelomalla New Yorkissa, on Empire State Buildingin vierailu. Tämä ikoninen maamerkki tarjoaa upeat näkymät kaupunkiin, ja lapsetkin varmasti nauttivat näkemästänsä. Suosittelemme varaamaan liput etukäteen välttääksesi pitkät jonot.

Toinen maamerkki, joka on ehdoton vierailukohde perheille, on Central Park. Central Park tarjoaa lukuisia aktiviteetteja perheen pienimmille, kuten leikkipuistoja, veneilyä järven ympäri, piknikkejä ja vaikka hevosvaunuajelua. Central Park on mahtava paikka rentoutua kaupungin humusta ja nauttia ulkoilmasta.

Jos lapset ovat kiinnostuneita eläimistä, suosittelemme vierailua Bronxin eläintarhassa. Bronxin eläintarha on yksi maailman suurimmista ja siellä asustelee yli 6000 eläintä. Eläintarha tarjoaa paljon opettavaista ohjelmaa ja aktiviteetteja lapsille.

Toinen eläinaiheinen vierailukohde on New Yorkin akvaario. Akvaario sijaitsee Coney Islandilla, joka on myös itsessään suosittu vierailukohde perheille. Akvaariossa pääsee tutustumaan lukuisiin mereneläviin, kuten hait, hylkeet ja delfiinit.

Jos perheen pienimmät ovat taiteellisesti taipuvaisia, suosittelemme vierailua Lastenmuseossa. Lastenmuseo tarjoaa lukuisia käsityöpajoja, taideopetuksia ja interaktiivisia näyttelyitä, jotka varmasti viihdyttävät lapsia. Lisäksi Lastenmuseo sijaitsee Upper West Sidella, joka on mielenkiintoinen kaupunginosa tutkittavaksi.

New Yorkissa on myös lukuisia teemapuistoja, jotka ovat ehdoton vierailukohde perheille. Suosituimpia ovat tietenkin Disneyland ja Universal Studios, jotka sijaitsevat hieman New Yorkin keskustan ulkopuolella Floridassa. Näissä teemapuistoissa perheen pienimmät pääsevät tapaamaan suosikkielokuvahahmojaan ja osallistumaan lukuisiin hurjiin laitteisiin.

Jos perheesi rakastaa museoita, New Yorkissa on lukuisia maailmanluokan museoita, joissa riittää tutkittavaa koko päiväksi. Suosituimpia ovat Metropolitan Museum of Art, Museum of Modern Art ja American Museum of Natural History. Näissä museoissa pääsee tutustumaan taiteeseen, historian ja luonnon ihmeisiin.

Jos perheen pienimmät kaipaavat lisäksi hieman adrenaliinia, suosittelemme vierailua Luna Parkissa Coney Islandilla. Luna Park tarjoaa lukuisia huvipuistolaitteita ja pelejä, joista lapset varmasti pitävät. Lisäksi Coney Islandilta löytyy myös upea hiekkaranta, jossa voi rentoutua ja nauttia auringosta.

New York City tarjoaa siis lukuisia aktiviteetteja ja nähtävyyksiä perheille. Riemukasta perhelomaa suunnitellessa kannattaa ottaa huomioon ainakin Empire State Building, Central Park, Bronxin eläintarha, New Yorkin akvaario, Lastenmuseo, teemapuistot, maailmanluokan museot ja Luna Park Coney Islandilla. Näiden kohteiden avulla varmistat, että koko perheellä on ikimuistoinen ja hauska loma New Yorkissa.

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

Central Park Zoo: Central Parkin eläintarha on suosittu kohde perheiden keskuudessa, ja sieltä löytyy monia erilaisia eläinlajeja, kuten jääkarhuja ja pingviinejä.
American Museum of Natural History: Luonnonhistorian museo tarjoaa monipuolisia näyttelyitä, jotka kiinnostavat varmasti koko perhettä. Museossa voi tutustua esimerkiksi dinosauruksiin ja avaruuteen.
Brooklyn Children’s Museum: Brooklynin lastenmuseo tarjoaa interaktiivisia näyttelyitä ja aktiviteetteja lapsille eri ikäryhmille. Museo sopii hyvin perheen pienimmillekin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *