New Yorkin vaellukset, jotka sinun täytyy tehdä tänä syksynä

Syksy New Yorkissa on aivan erityinen aika vuodesta. Kun lehdet alkavat vaihtaa väriään Central Parkissa ja viileät tuulet puhaltavat Hudson-joen yli, on täydellinen hetki lähteä vaellukselle kaupungin upeisiin maisemiin. Tässä artikkelissa esittelemme muutamia vaellusreittejä, jotka sinun täytyy ehdottomasti tehdä tänä syksynä New Yorkissa.

Ensimmäinen vaellusreitti, joka on ehdottomasti näkemisen arvoinen, on High Line -puisto Manhattanilla. Tämä entinen junarata muutettiin puistiksi vuonna 2009 ja siitä lähtien se on ollut yksi kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä. High Linen varrella voit kävellä korkealla maantasosta ja ihailla kaupungin upeita maisemia sekä taiteellisia installaatioita. Syksyllä puisto on erityisen kaunis, kun lehdet alkavat muuttua kullankeltaisiksi ja punaisiksi. High Line -puisto on ehdottomasti yksi niistä paikoista, jotka täytyy kokea tänä syksynä New Yorkissa.

Toinen suosittu vaelluskohde syksyisessä New Yorkissa on Central Park. Tämä valtava puisto keskellä kaupunkia tarjoaa lukemattomia vaellusmahdollisuuksia niin luonnon ystäville kuin kaupunkilaisillekin. Voit valita pitkän kävelyn läpi puiston vehreiden lehtien keskellä tai rentoutua ja nauttia piknikistä järven rannalla. Syksyllä Central Park on erityisen kaunis, kun puut muuttuvat värikkäiksi ja järven pinta kimmeltää auringonvalossa. Älä missaa tilaisuutta vaellukseen Central Parkissa tänä syksynä!

Kolmas vaelluskohde, joka on ehdottomasti kokemisen arvoinen, on Brooklyn Bridgen ylitys. Tämä historiallinen silta tarjoaa upeat näkymät Manhattanille sekä East Riverille. Voit kävellä tai pyöräillä yli sillan ihaillen samalla kaupungin upeita maisemia. Erityisesti auringonlaskun aikaan Brooklyn Bridgen ylitys on todellinen elämys, kun kaupungin valot syttyvät ja taivas muuttuu punertavaksi. Se on ehdottomasti yksi niistä vaelluksista, jotka sinun täytyy tehdä tänä syksynä New Yorkissa.

Neljäs suosittu vaelluskohde syksyisessä New Yorkissa on Hudson River Park. Tämä pitkä rantapuisto tarjoaa upeat näkymät Hudson-joelle sekä lukemattomia vaellusmahdollisuuksia niin merenrantapoluilla kuin viheralueilla. Voit kävellä pitkiä matkoja pitkin joenrantaa tai ihailla auringonlaskua laiturilla istuen. Syksyllä Hudson River Park on erityisen kaunis, kun lehdet muuttuvat väreiksi ja meren pinta kimaltelee auringonvalossa. Se on ehdottomasti yksi niistä vaelluskohteista, joita sinun täytyy kokea tänä syksynä New Yorkissa.

Viides vaellusreitti, joka on ehdottomasti näkemisen arvoinen, on Staten Island Ferryn matka. Tämä ilmainen lautalla liikennöivä lautta tarjoaa upeat näkymät Statue of Libertylle sekä kaupungin silueteille. Voit nousta lauttaan Manhattanilla ja tehdä noin puolen tunnin matkan Staten Islandille ja takaisin. Erityisesti auringonlaskun aikaan Staten Island Ferryn matka on todellinen elämys, kun aurinko laskee horisonttiin ja kaupungin valot syttyvät. Se on ehdottomasti yksi niistä vaelluksista, jotka sinun täytyy tehdä tänä syksynä New Yorkissa.

Tässä artikkelissa olemme esitelleet muutamia vaellusreittejä, joita sinun täytyy tehdä tänä syksynä New Yorkissa. Olipa kyseessä kaupunkipuistot, historialliset sillat tai lautat, kaupungilla on paljon tarjottavaa ulkoilma-aktiviteettien ystäville. Älä missaa tilaisuutta kokea syksyinen New Yorkin kauneus ja lähde vaellukselle kaupungin upeisiin maisemiin tänä syksynä!

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

https://www.nycgovparks.org/parks/central-park
Central Park – Central Park on yksi New Yorkin tunnetuimmista puistoista ja se tarjoaa upeita vaellusreittejä, joissa voi ihailla syksyn väriloistoa.

https://www.hudsonriverpark.org/explore-the-park
Hudson River Park – Hudson-joen varrella sijaitseva puisto tarjoaa monipuolisia vaellusmahdollisuuksia ja upeita maisemia syksyisessä New Yorkissa.

https://www.timeout.com/newyork/things-to-do/best-hikes-nyc
Parhaat vaellusreitit NYC:ssä – Timeout New Yorkin listaamia parhaita vaellusreittejä kaupungissa, josta löytyy yllättävän paljon luontoa ja retkipolkuja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *