Instagramin arvoisimmat paikat, jotka sinun täytyy nähdä New Yorkissa

New York City on tunnettu maailmanlaajuisesti monista upeista nähtävyyksistään, ja monet näistä paikoista ovat saavuttaneet suuren suosion myös Instagramissa. Kaupungissa on lukemattomia valokuvauksellisia kohteita, jotka houkuttelevat paikallisia ja turisteja ottamaan kuvia ja jakamaan niitä sosiaalisessa mediassa. Jos olet matkustamassa New Yorkiin ja haluat kokea kaupungin ikonisimmat ja kauneimmat paikat, tässä on muutama Instagramin arvoisimmista paikoista, jotka sinun täytyy nähdä.

1. Times Square

Times Square on New Yorkin sykkivä sydän ja yksi kaupungin tunnetuimmista nähtävyyksistä. Alue on täynnä valtavia mainostauluja, kirkkaita valoja ja vilinää, mikä tekee siitä täydellisen paikan ottaa upeita kuvia. Voit ikuistaa itsesi Times Squaren keskellä seisomassa neonvalojen keskellä tai ottaa kuvan jostakin alueen monista taideteoksista. Times Squarella on aina paljon ihmisvilinää, joten kärsivällisyyttä tarvitaan kuvien ottamiseen, mutta lopputulos on ehdottomasti vaivan arvoinen.

2. Brooklyn Bridge

Brooklyn-sillan ylittäminen on ikimuistoinen kokemus, ja siltakävely tarjoaa upeat näkymät sekä Manhattanin että Brooklynin kaupunginosiin. Sillalta voi ihailla Hudson-joen maisemia sekä New Yorkin kaupunkisiluettia, ja silta itsessään on upea rakennelma valokuvauksiin. Voit ottaa kuvia sillan kaiteiden välissä tai pysähtyä keskikohtaan nauttimaan upeista maisemista. Brooklyn-silta on ehdoton Instagram-kohde New Yorkissa.

3. Central Park

Central Park on yksi maailman tunnetuimmista puistoista ja tarjoaa lukemattomia valokuvauksellisia paikkoja. Voit kuvata itseäsi puiston monilla sillanpätkillä, järvellä, taideteoksilla tai puiston reunoilla sijaitsevilla vehreillä alueilla. Kukkien ja puiden värit luovat upeat taustat kuvillesi, ja puiston rauhallinen tunnelma tarjoaa sopivan vastakohdan kaupungin vilinälle. Central Park on ehdoton käyntikohde kaikille valokuvaajille ja Instagram-tähdille New Yorkissa.

4. Empire State Building

Empire State Building on yksi New Yorkin tunnetuimmista maamerkeistä ja tarjoaa upeat näkymät kaupunkiin sen huipulta. Voit ottaa kuvia maamerkin edestä tai ylhäältä katseltuna, ja sään ollessa selkeä voit nähdä huikeat näkymät kaupunkiin aina horisonttiin asti. Empire State Buildingin valaistus pimeän tullen luo upeat taustat kuvillesi, ja pilvisenä päivänäkin voit ikuistaa uskomattomia hetkiä New Yorkin kattojen yllä.

5. The Vessel

The Vessel on yksi New Yorkin uusimmista ja suosituimmista nähtävyyksistä Hudson Yards -alueella. Tämä ainutlaatuinen rakennelma koostuu useista ympyränmuotoisista portaikoista ja tarjoaa upeat näkymät yli Hudson-joen. Voit kuvata itsesi kiipeämässä ylöspäin rakennelman portaikkoa pitkin tai ottaa kuvia sen ympärillä olevasta alueesta. The Vessel on saanut paljon huomiota sosiaalisessa mediassa ja on ehdottomasti Instagram-kelpoinen paikka New Yorkissa.

6. Statue of Liberty

Vapaudenpatsas on yksi maailman tunnetuimmista maamerkeistä ja tarjoaa upeat maisemat New Yorkin satama-alueelle. Voit ottaa kuvia patsaan juurelta tai veneestä käsin, kun lähestyt sitä vesiteitse. Vapaudenpatsas on symboli vapaudesta ja yhtenäisyydestä, ja se on ehdoton Instagram-kohde kaikille New Yorkiin matkaaville valokuvauksen harrastajille.

Näiden paikkojen lisäksi New Yorkissa on lukemattomia muita upeita ja valokuvauksellisia kohteita, jotka houkuttelevat niin paikallisia kuin turisteja. Kaupungin kiehtova historia, monipuolinen kulttuurielämä ja upeat näkymät tekevät siitä ihanteellisen kohteen valokuvaajille ja Instagram-käyttäjille. Jokainen kulma tarjoaa mahdollisuuden ottaa upeita kuvia ja jakaa niitä maailmanlaajuisesti sosiaalisessa mediassa.

New Yorkissa on valtavasti inspiraatiota valokuvaajille, ja kaupungin monimuotoisuus tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia luoda upeita kuvia. Olit sitten kiinnostunut kaupungin arkkitehtuurista, kulttuurista, ruokakulttuurista tai luonnosta, löydät varmasti Instagram-kelpoisia paikkoja New Yorkissa. Älä unohda kuitenkaan nauttia itse hetkestä ja kokea kaupungin tunnelma täysillä – valokuvien ottaminen on hienoa, mutta parhaimmat muistot syntyvät elävänä paikan päällä.

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

Everyday Bronx Instagram: Everyday Bronx on Instagram jakaa kauniita ja voimakkaita kuvia Bronxin kaupunginosasta New Yorkissa. Se tarjoaa ainutlaatuisen näkökulman alueen kulttuuriin ja ihmisiin.
The Vessel NYC Instagram: The Vessel on yksi Hudson Yardsin uusimmista nähtävyyksistä New Yorkissa, ja se tarjoaa upeita maisemia ja ainutlaatuisia valokuvauksellisia mahdollisuuksia kaupungin yllä.
Brooklyn Bridge Park Instagram: Brooklyn Bridge Park tarjoaa upeita näkymiä Manhattanin siluettiin ja Brooklynin siltaan. Tässä puistossa voit ihailla auringonlaskua ja nauttia kaupungin kauneudesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *