New Yorkin bagel-liikkeet, jotka sinun täytyy kokeilla

New York Cityn bagelit ovat kuuluisia ympäri maailmaa ja kaupungissa on lukemattomia bagel-liikkeitä, joista valita. Jokainen paikallinen tuntuu vannovan oman suosikkinsa nimeen, mutta tässä artikkelissa esitellään muutamia ehdottoman kokeilemisen arvoisia bagel-liikkeitä, jotka tarjoavat herkullisia ja autenttisia New Yorkin bagel-kokemuksia.

Ess-a-Bagel

Ess-a-Bagel on yksi New Yorkin vanhimmista ja arvostetuimmista bagel-liikkeistä. Tämä perheomisteinen paikka on toiminut Manhattanin East Side -alueella jo vuodesta 1976 ja se on tunnettu suurista ja mehevistä bagelistaan. Ess-a-Bagel tarjoaa laajan valikoiman erilaisia täytteitä aina klassisista loxitäytteistä eksoottisempiin makuihin, kuten avokadoa ja srirachaa. Paikan päältä valmistetut bagelit ovat taivaallisen pehmeitä ja rapeita samanaikaisesti – tämä on ehdottomasti yksi New Yorkin parhaista bagel-paikoista.

Black Seed Bagels

Jos etsit perinteisten bagelien uutta tulkintaa, suuntaa Black Seed Bagelsiin. Tämä moderni ja tyylikäs liike tarjoaa Montrealin tapaan valmistettuja bagel-kääröjä, jotka ovat hieman matalampia ja tiiviimpiä kuin perinteiset New Yorkin bagelit. Black Seed Bagelsin valikoima on täynnä mielenkiintoisia makuyhdistelmiä, kuten suolakurkkua ja smetanaa sekä pastramia ja cheddaria. Lisäksi paikka tarjoaa myös herkullisia levitteitä ja täytteitä omien bagelien lisäksi.

Absolute Bagels

Upper West Sidella sijaitseva Absolute Bagels on ehdoton helmi, kun puhutaan New Yorkin parhaista bagel-paikoista. Tämä vaatimaton liike on saanut mainetta erityisesti juuri paikan päällä valmistetuista bagel-kääröistään, jotka ovat mehevän pehmeitä ja täynnä makua. Absolute Bagelsin valikoima on laaja ja vaihteleva, ja täältä löydät perinteisten täytteiden lisäksi myös mielenkiintoisia vaihtoehtoja, kuten kookos-inkivääri-levitteen tai jalapeno-tuorejuuston. Jos olet Upper West Sidella, älä ohita tätä paikkaa!

Tompkins Square Bagels

East Villagessa sijaitseva Tompkins Square Bagels on tunnettu paitsi herkullisista bagel-kääröistään myös erityisen ystävällisestä palvelustaan. Tämä paikka on suosittu niin paikallisten kuin turistienkin keskuudessa, ja se tarjoaa perinteisten täytteiden lisäksi myös erikoisempia vaihtoehtoja, kuten loxitofua ja kermajuustoa. Tompkins Square Bagelsin bagelit ovat suuria ja rapeita, juuri sellaisia kuin New Yorkin bagelin kuuluukin olla. Lisäksi paikalla on tarjolla laaja valikoima muita herkkuja, kuten brownieseja ja muffinsseja, jotka täydentävät täydellisesti bagel-kokemuksen.

Bagel Oasis

Queensissä sijaitseva Bagel Oasis on paikallisten legendaarinen suosikki ja ehdottomasti yksi kokeilemisen arvoinen bagel-liike New Yorkissa. Tämä perinteinen paikka tarjoaa laajan valikoiman herkullisia bagel-kääröjä, jotka ovat täynnä makua ja tuoreutta. Bagel Oasisin bagelit valmistetaan aina tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista, ja ne tarjoavat täydellisen yhdistelmän pehmeyttä ja rapsakkuutta. Paikan päällä valmistetut täytteet ja levitteet viimeistelevät bagel-kokemuksen täydellisesti. Jos olet Queensissa, suuntaa ehdottomasti Bagel Oasikselle!

Yhteenvetona voidaan todeta, että New York Cityn bagel-liikkeet tarjoavat uskomattoman herkullisia ja autenttisia bagel-kokemuksia, joita ei kannata jättää väliin. Kokeilemalla edellä mainittuja paikkoja saat taatusti unohtumattomia makuelämyksiä ja pääset maistamaan kaupungin parhaita bagel-kääröjä. Muista kokeilla erilaisia täytteitä ja yhdistelmiä – New Yorkin bagelit tarjoavat loputtomasti mahdollisuuksia löytää oma suosikkisi!

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

Russ & Daughters: Russ & Daughters on yksi New Yorkin ikonisimmista herkkupuodeista, joka tunnetaan laadukkaista lohilevitteistään ja herkullisista bagelivalikoimistaan. Tämä paikka tarjoaa perinteikkäitä makuja ja autenttista New Yorkin tunnelmaa.

The Bagel Store: The Bagel Store on tunnettu innovatiivisista ja värikkäistä bagelivalikoimistaan. Tämä liike tarjoaa perinteisten makujen lisäksi rohkeita makuja ja visuaalisesti upeita tuotteita, jotka ilahduttavat niin ulkonäöllään kuin maullaan.

Black Seed Bagels: Black Seed Bagels on bagel-liike, joka on erikoistunut käsityönä valmistettuihin, puoliin ja rapeisiin bagel-eineksiin. Tämä paikka yhdistää perinteisen New Yorkin bagelin moderniin twistiin ja tarjoaa laadukkaita ja maukkaita vaihtoehtoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *