Edullisia kesälomakohteita New Yorkin osavaltiossa

New Yorkin osavaltio on tunnettu monipuolisesta tarjonnastaan, mutta monet saattavat ajatella, että matkustaminen sinne voi olla kallista. Totuus kuitenkin on, että New Yorkin osavaltiossa on runsaasti edullisia kesälomakohteita, jotka sopivat niin perheille kuin pariskunnillekin. Tässä artikkelissa esittelen muutamia vinkkejä edullisten kesälomakohteiden löytämiseen New Yorkin osavaltiossa.

1. Finger Lakes

Finger Lakesin alue on tunnettu kauniista järvistään ja viinitarhoistaan. Alueella voi nauttia auringosta ja uimisesta järven rannalla, maistella paikallisia viinejä ja tutustua viehättäviin pikkukaupunkeihin. Majoitusvaihtoehtoina löytyy niin edullisia motelleja kuin viehättäviä bed & breakfast -paikkojakin. Finger Lakesin alueella voi myös tehdä monipuolisia ulkoilma-aktiviteetteja, kuten patikointia, pyöräilyä ja veneretkiä.

2. Adirondack Mountains

Adirondack Mountainsin alue tarjoaa upeita maisemia ja monipuolisia aktiviteetteja kesämatkailijoille. Alueella on lukuisia retkeilyreittejä, joita pitkin voi tutustua alueen kauniiseen luontoon. Majoitusvaihtoehtoina on niin leirintäalueita, mökkejä kuin edullisia hotellejakin. Adirondack Mountainsin alueella voi myös harrastaa esimerkiksi kalastusta, melontaa ja kiipeilyä.

3. Lake George

Lake George on suosittu kesälomakohde New Yorkin osavaltiossa, mutta sieltä löytyy myös edullisia majoitusvaihtoehtoja. Alueella on kaunis järvi, jossa voi uida ja rentoutua rannalla. Lake Georgessa voi myös harrastaa erilaisia vesiurheilulajeja, kuten purjehdusta ja vesihiihtoa. Alueella on myös runsaasti ravintoloita, kauppoja ja viihdetarjontaa, joten tekemistä riittää kaikenikäisille matkailijoille.

4. Saratoga Springs

Saratoga Springs on viehättävä pikkukaupunki, joka tunnetaan muun muassa hevoskilpailuistaan. Kaupungissa voi nauttia rauhallisesta tunnelmasta, kävellä kauniissa puistoissa ja tutustua taidegallerioihin. Saratoga Springsissa on myös lukuisia ravintoloita, joissa voi maistella paikallisia herkkuja edulliseen hintaan. Majoitusvaihtoehtoina löytyy esimerkiksi bed & breakfast -paikkoja ja pieniä boutique-hotelleja.

5. Rochester

Rochester on suuri kaupunki, jossa on paljon nähtävää ja koettavaa. Kaupungissa on lukuisia museoita, taidegallerioita ja historiallisia nähtävyyksiä. Rochesterissa voi myös nauttia kaupungin vilkkaasta kulttuurielämästä, vierailla paikallisilla markkinoilla ja osallistua erilaisiin tapahtumiin. Majoitusvaihtoehtoina Rochesterissa on useita edullisia hotelleja ja motelleja, jotka sopivat hyvin budjettimatkailijoille.

Näitä edullisia kesälomakohteita New Yorkin osavaltiossa kannattaa ehdottomasti harkita seuraavaa lomamatkaa suunnitellessa. Vaikka matkustaminen voi olla kallista, löytyy New Yorkin osavaltiosta runsaasti vaihtoehtoja myös pienemmällä budjetilla matkustaville. Muista varata majoitus etukäteen ja suunnitella matkaa huolella, jotta voit nauttia kesälomastasi täysillä ilman ylimääräisiä huolia.

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

Family vacations in New York: New Yorkin osavaltio tarjoaa monipuolisia perhelomakohteita, jotka sopivat kaikenikäisille perheenjäsenille. Tutustu linkistä perhelomavaihtoehtoihin New Yorkissa.
Cheap resorts in New York: Jos etsit edullisia lomakeskuksia New Yorkin osavaltiossa, tämä linkki tarjoaa sinulle listan vaihtoehdoista. Tutustu ja löydä sopiva lomakeskus edulliseen hintaan.
15 Best Cheap Vacations in New York: Täältä löydät listan 15 parhaasta edullisesta lomakohteesta New Yorkin osavaltiossa. Tutustu vaihtoehtoihin ja suunnittele seuraava edullinen loma New Yorkissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *