Edullisia perhelomakohteita kesällä New Yorkin osavaltiossa

Kesäloma lähestyy ja moni perhe etsii edullisia ja samalla viihtyisiä lomakohteita, missä viettää aikaa yhdessä. New Yorkin osavaltio tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia perhelomailuun, ja tässä artikkelissa esittelen muutamia edullisia kohteita, jotka sopivat mainiosti koko perheelle.

1. Lake George

Lake George sijaitsee Adirondack-vuoriston kupeessa ja tarjoaa upean järvimaiseman sekä lukuisia aktiviteetteja koko perheelle. Voitte nauttia päivästä rannalla, patikoida lähellä sijaitsevilla vaellusreiteillä tai tutustua alueen historiaan esimerkiksi Fort William Henry -linnoituksella. Lisäksi alueella on runsaasti edullisia majoitusvaihtoehtoja, kuten leirintäalueita ja mökkimajoitusta.

2. Finger Lakes

Finger Lakesin alue tarjoaa kauniita järvimaisemia sekä lukuisia viinitiloja, missä voitte maistella paikallisia viinejä. Alueelta löytyy myös monia maatiloja, joissa pääsette tutustumaan eläimiin ja mahdollisesti jopa osallistumaan maatilan töihin. Lisäksi alueen pikkukaupungeissa on mielenkiintoisia nähtävyyksiä ja aktiviteetteja, kuten museoita ja markkinoita.

3. Catskill Mountains

Catskill Mountains tarjoaa upean luonnon lisäksi monipuolisia aktiviteetteja perheen pienimmille. Voitte patikoida vuoristopoluilla, käydä uimassa luonnonvesissä tai tutustua alueen eläimistöön esimerkiksi eläintarhassa. Lisäksi alueella järjestetään kesäisin lukuisia tapahtumia ja festivaaleja, jotka tarjoavat erinomaista viihdettä koko perheelle.

4. Niagara Falls

Niagara Fallsin putoukset ovat ehdottomasti käymisen arvoinen kohde perhelomalla New Yorkin osavaltiossa. Voitte ihailla upeita putouksia lähietäisyydeltä esimerkiksi venekierroksella ja tutustua alueen luontoon vaikkapa kävellen putousten läheisyydessä sijaitsevilla luontopoluilla. Lisäksi alueella on runsaasti perheystävällisiä hotelleja ja ravintoloita, jotka sopivat hyvin lomailuun lasten kanssa.

5. Thousand Islands

Thousand Islandsin saaristo tarjoaa upeita maisemia ja lukuisia mahdollisuuksia perhelomailuun. Voitte tutustua saaristoon veneretkellä, käydä kalastamassa tai rentoutua rannalla auringonpaisteessa. Alueella on myös monia historiallisia nähtävyyksiä, kuten linnoituksia ja museoita, jotka tarjoavat mielenkiintoisia elämyksiä koko perheelle.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä edullisista perhelomakohteista New Yorkin osavaltiossa. Alue tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia aktiiviseen lomailuun, luonnonläheiseen rentoutumiseen sekä historiallisten nähtävyyksien tutkimiseen, ja sieltä löytyy varmasti jokaiselle jotain. Muistakaa suunnitella matka huolella etukäteen ja varata majoitus sekä aktiviteetit etukäteen parhaiden tarjousten ja saatavuuden varmistamiseksi. Näin voitte nauttia stressittömästä ja edullisesta perhelomasta New Yorkin osavaltiossa.

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

  • I Love NY – New Yorkin virallinen matkailusivusto – I Love NY -sivusto tarjoaa kattavasti tietoa New Yorkin osavaltion matkailukohteista, aktiviteeteista ja tapahtumista, jotka sopivat kaikenikäisille perheenjäsenille.
  • Niagara Falls State Park – Niagara Falls State Park on ihanteellinen kohde perhelomalle, jossa voit ihastella maailman kuuluisimpia putouksia ja osallistua erilaisiin aktiviteetteihin, kuten veneretkiin ja patikointiin.
  • COVID-19 Vaccinated Travelers Can Now Visit New York Without Quarantining – New Yorkin osavaltio on helpottanut matkustusrajoituksia ja rokotettujen matkailijoiden on nyt mahdollista vierailla osavaltiossa ilman karanteenivaatimuksia. Tämä tekee matkustamisesta entistä houkuttelevampaa perheille, jotka haluavat viettää lomaa yhdessä ilman tarvetta eristäytymiselle.
  • Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *