Missä syödä kiitospäivän illallista New Yorkissa

Kiitospäivä on yksi Yhdysvaltain perinteisimmistä juhlapäivistä, jolloin perheet ja ystävät kokoontuvat yhteen nauttimaan hyvästä ruoasta ja hyvästä seurasta. New York Cityssä on lukemattomia ravintoloita ja baareja, jotka tarjoavat perinteisiä kiitospäivän illallisia, ja tässä blogikirjoituksessa kerron muutamista suosituista paikoista, joista voit valita nauttiaksesi herkullisesta ateriasta juhlapäivän kunniaksi.

Yksi New Yorkin suosituimmista kiitospäiväillallispaikoista on Tavern on the Green, joka sijaitsee Central Parkin sydämessä. Tavern on the Green on ollut tunnettu ravintola jo vuosikymmenien ajan, ja se tarjoaa perinteisen ja herkullisen kiitospäivän illallisen upeissa puitteissa. Ravintolassa voit nauttia esimerkiksi paistettua kalkkunaa, perunamuusia, karpalo kastiketta ja kurpitsapiirakkaa. Tavern on the Greenin tunnelma on juhlava ja lämmin, ja se sopii erinomaisesti perheille ja ystäväporukoille, jotka haluavat viettää kiitospäivää yhdessä upeassa ympäristössä.

Toinen suosittu kiitospäiväillallispaikka New Yorkissa on Balthazar, joka sijaitsee Sohossa. Balthazar on ranskalainen bistro, joka tarjoaa herkullisia ranskalaisia ruokia, ja sen kiitospäivän illallismenu on vertaansa vailla. Ravintolassa voit nauttia esimerkiksi ankka confit’ta, risottoa, juurikkaita ja omena-taatelikakkua. Balthazarin tunnelma on tyylikäs ja rento, ja se on täydellinen paikka viettää kiitospäivää ystävien kanssa rennossa ja viihtyisässä ympäristössä.

Jos kaipaat jotain enemmän perinteistä amerikkalaista kiitospäiväillallista, suuntaa Union Square Cafeen, joka sijaitsee Union Squaren vieressä. Union Square Cafe tarjoaa herkullisia ja tuoreita aterioita, ja sen kiitospäivän illallinen ei jätä ketään kylmäksi. Ravintolassa voit nauttia esimerkiksi paistettua kalkkunaa, kurpitsakeittoa, juuresperunamuussia ja omenapiirakkaa. Union Square Cafe on intiimi ja tunnelmallinen ravintola, joka sopii erinomaisesti romanttiselle illalliselle kiitospäivänä.

Jos kaipaat jotain hieman erilaista kiitospäiväillallista, suuntaa Momofuku Ssam Bariin, joka sijaitsee East Villagessa. Momofuku Ssam Bar on tunnettu modernista ja kokeellisesta ruoastaan, ja sen kiitospäivän illallinen ei ole poikkeus. Ravintolassa voit nauttia esimerkiksi paistettua possua, mausteista karpalokastiketta, kimchiä ja inkiväärijuustokakkua. Momofuku Ssam Barin tunnelma on kiireetön ja rento, ja se sopii erinomaisesti seikkailunhaluisille ruoanystäville, jotka haluavat kokeilla jotain uutta ja jännittävää kiitospäivänä.

Lopuksi, jos haluat viettää kiitospäivää perinteisessä steakhouse-ravintolassa, suuntaa Delmonico’siin, joka sijaitsee Wall Streetin lähistöllä. Delmonico’s on yksi vanhimmista steakhouse-ravintoloista New Yorkissa, ja sen kiitospäivän illallinen ei jätä ketään nälkäiseksi. Ravintolassa voit nauttia esimerkiksi pihvifileetä, lohkoperunoita, vihreitä papuja ja suklaavaahtokakkua. Delmonico’sin tunnelma on klassinen ja tyylikäs, ja se sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat viettää kiitospäivää perinteisessä ja arvokkaassa ympäristössä.

Yhteenvetona, New York City tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia nauttia herkullisesta kiitospäivän illallisesta erilaisissa ravintoloissa ja baareissa. Olit sitten kiinnostunut perinteisestä amerikkalaisesta ruoasta, ranskalaisesta bistromenusta, modernista kokeellisesta ruoasta tai perinteisestä steakhouse-illallisesta, löydät varmasti New Yorkista juuri sinun makuusi sopivan paikan viettää kiitospäivää ystävien ja perheen kanssa. Joten varaa pöytäsi ajoissa ja valmistaudu herkulliseen ja unohtumattomaan kiitospäivään New Yorkissa!

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

– [Bubby’s](https://bubbys.com/): Bubby’s on suosittu ravintola Tribecassa, joka tarjoaa herkullisia amerikkalaisia ruokia, mukaan lukien perinteinen kiitospäivän ateria.
– [The Smith](https://thesmithrestaurant.com/): The Smith on tyylikäs ravintolakonsepti, jossa voit nauttia laadukkaista ruoista ja juomista kiitospäivänä.
– [Eleven Madison Park](https://www.elevenmadisonpark.com/): Eleven Madison Park on Michelin-tähdellä palkittu ravintola, josta voit varata pöydän ikimuistoista kiitospäivän ateriaa varten.
– [ABC Kitchen](https://www.abchome.com/dine/abc-kitchen/): ABC Kitchen tarjoaa kestävään ruoantuotantoon perustuvaa ruokaa ja on mainio valinta kiitospäivän illallista varten Manhattanilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *