EtusivuYleinenMiksi sinun täytyy vierailla New Yorkin viehättävissä kävelykylissä

Jos olet koskaan vieraillut New York Cityssä, tiedät varmasti sen vilinän ja vilskkeen, joka kaupungissa vallitsee. Korkeat pilvenpiirtäjät, vilkkuvat neonvalot ja jatkuva liikenne saavat mielenkiinnon herpaantumaan hetkessä. Mutta tiesitkö, että New Yorkissa on myös viehättäviä kävelykylä alueita, jotka tarjoavat rauhallisen vastapainon kaupungin kiireiselle sykkeelle?

New Yorkin kävelykylät ovat täynnä historiaa, kulttuuria ja charmia. Ne tarjoavat vierailijoille mahdollisuuden tutustua kaupungin eri puoliin ja löytää kätkettyjä aarteita, joita ei ehkä muuten huomaisi. Tässä blogissa esittelen muutamia suosikkejani New Yorkin viehättävistä kävelykylä alueista ja kerromme miksi sinun täytyy ehdottomasti vierailla niissä seuraavalla matkallasi kaupunkiin.

1. Greenwich Village

Jos etsit boheemia tunnelmaa ja taiteen ympäröimää ympäristöä, Greenwich Village on ehdoton valinta. Tämä viehättävä kävelykylä sijaitsee Manhattanin länsipuolella ja tunnetaan monipuolisesta kulttuuritarjonnastaan. Kapeat kujat, historialliset rakennukset ja taidegalleriat tekevät Greenwich Villagen alueesta todellisen helmen kaupungissa. Lisäksi alueella on lukuisia trendikkäitä kahviloita, ravintoloita ja putiikkeja, jotka houkuttelevat paikallisia asukkaita ja turisteja.

2. Brooklyn Heights

Brooklyn Heights sijaitsee Brooklynin kaupunginosassa ja tarjoaa upeita näkymiä Manhattanille sekä historiallisia rakennuksia, jotka vievät sinut ajassa taaksepäin. Tämä viehättävä kävelykylä on täydellinen paikka rentoutumiseen ja luonnon läheisyyteen pääsemiseen keskellä suurkaupungin vilinää. Brooklyn Heightsin upeat puistot, viehättävät kahvilat ja historialliset kirkot tekevät siitä unohtumattoman vierailukohteen New Yorkissa.

3. West Village

West Village on toinen Greenwich Villagen naapurikaupunginosa, joka tunnetaan boheemista tunnelmastaan ja historiallisista rakennuksistaan. Täällä voit vaeltaa kapeita kujia pitkin, tutustua taidegallerioihin ja nauttia herkullisista ruuista trendikkäissä ravintoloissa. West Villagen tunnelmalliset puistot ja putiikit tekevät siitä täydellisen paikan rentoutua ja nauttia kaupungin kiireettömästä puolesta.

4. DUMBO

Brooklynin alueella sijaitseva DUMBO (Down Under the Manhattan Bridge Overpass) on tunnettu upeista näkymistään Manhattanille sekä taide- ja kulttuurikohteistaan. Täällä voit vaeltaa DUMBOn pääkaduilla, tutustua taidegallerioihin ja nauttia herkullisista ruuista trendikkäissä kahviloissa. Lisäksi voit ihailla Brooklyn Bridgen ja Manhattan Bridgen upeita siluetteja sekä kävellä rantapromenadia pitkin, josta avautuu upeat näkymät kaupunkiin.

5. Upper West Side

Upper West Side sijaitsee Manhattanin länsipuolella ja tarjoaa upeita näkymiä Hudsonjoelle ja Central Parkille. Tämä viehättävä kävelykylä on täynnä historiallisia rakennuksia, taidegallerioita ja kulttuurikohteita, jotka houkuttelevat niin paikallisia asukkaita kuin turistejakin. Upper West Siden tunnelmalliset kahvilat, putiikit ja ravintolat tekevät siitä täydellisen paikan viettää rentouttavaa päivää kaupungissa.

New Yorkin viehättävät kävelykylä alueet tarjoavat vierailijoille unohtumattoman kokemuksen kaupungista. Ne tarjoavat mahdollisuuden tutustua kaupungin eri puoliin ja löytää piilotettuja aarteita, joita et ehkä muuten huomaisi. Joten seuraavalla matkallasi New Yorkiin, varaa aikaa tutustua kaupungin viehättäviin kävelykylä alueisiin ja koe kaupungin rauhallisempi ja charmikkaampi puoli.

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

– Central Park: Keskellä New Yorkin vilskettä sijaitseva Central Park tarjoaa vehreän keitaan kaupungin keskellä. Puisto tarjoaa monipuolisia ulkoilumahdollisuuksia ja rentouttavaa luonnon keskellä kävelyä.
– Brooklyn Heights: Brooklynin kaupunginosan viehättävä asuinalue tarjoaa upeat näkymät Manhattanille ja hienostuneen tunnelman kauniiden kivitalojen ympäröimänä.
– High Line: Entinen maanalainen junarata muutettiin kaupunkipuistoksi, joka tarjoaa ainutlaatuisen näkökulman Manhattanin korkeiden rakennusten ylle ja vihreää reittiä kaupungin halki.


Kommentit

Miksi sinun täytyy vierailla New Yorkin viehättävissä kävelykylissä — Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>