Tekemistä kesäkuussa New Yorkin osavaltiossa

Kesäkuu on yksi parhaista kuukausista vierailla New Yorkin osavaltiossa. Sää on lämmin ja aurinkoinen, ja kaupungissa tapahtuu vaikka mitä mielenkiintoista. Tässä artikkelissa kerromme muutamia vinkkejä siitä, mitä voit tehdä kesäkuussa New Yorkissa.

Yksi kesäkuun ehdottomasti kannattavimmista tapahtumista on New Yorkin Pride-muistojuhla. Tämä vuosittainen tapahtuma järjestetään kesäkuun alussa ja se on yksi suurimmista ja vaikuttavimmista Pride-tapahtumista maailmassa. Katsojia kokoontuu kaduille juhlimaan ja juhlimaan monimuotoisuutta ja tasa-arvoa. Osallistu paraatiin tai osallistu johonkin monista Pride-tapahtumista ympäri kaupunkia.

Kesäkuussa voit myös nauttia monista ulkoilmaelokuvanäytöksistä, jotka järjestetään ympäri New Yorkia. Voit rentoutua kesäillassa katsellen elokuvia keskellä keskustaa tai puistoissa. Pack picnici mukaan ja nauti iltaelokuvista ystäviesi kanssa.

Kesäkuun aikana on myös paljon ulkoilmatapahtumia, joista voit valita. Osallistu johonkin monista musiikkifestivaaleista tai kesäkonserteista, jotka järjestetään ympäri kaupunkia. Voit kuunnella erilaisia ​​musiikkityylejä aina jazzista ja bluesista poppiin ja rockiin. Monet tapahtumat ovat ilmaisia, joten voit viettää musiikkitapahtumia ilman rahallista stressiä.

Jos olet urheilun ystävä, voit käydä jollakin New Yorkin baseball-pelissä. New Yorkissa on kaksi maailmanluokan baseball-joukkuetta, Yankees ja Mets, ja molemmat tarjoavat upean peli- ja ottelutapahtuman kokemuksen. Nosta hot dog ja olut ja nauti baseballista auringonpaisteessa.

Kesä on myös täydellinen aika tutustua New Yorkin kauniisiin puistoihin ja puutarhoihin. Käy Central Parkissa ja rentoudu puun katveessa tai vuokraa vene ja souta järvellä. Käy myös Brooklyn Botanic Gardenissa ja ihaile kukkivia kasveja ja kasveja tai pidä piknik Prospect Parkissa.

Kesäkuussa voi myös osallistua erilaisiin ruokatapahtumiin ympäri New Yorkia. Voit maistella erilaisia ​​ruokia ja juomia kadunruokakauppiailla, ruokatruckeilla ja ulkoilmamarkkinoilla. Voit myös osallistua lukuisiin ruokafestivaaleihin, kuten New Yorkin suurelle streetfood-festivaalille.

Ja tietenkin, kesäkuu on täydellinen aika tehdä ostoksia New Yorkissa. Kaupungissa on lukemattomia kauppoja ja putiikkeja, joissa voit tehdä ostoksia, aina luksusbrändeistä ja tavarataloista katumuotiin ja vintage-kauppoihin. Käy kauppakeskuksissa, kuten Times Squaren, Manhattanin ja Fifth Avenuen läheisyydessä olevissa kauppakeskuksissa, ja etsi jotain ainutlaatuista ja muodikasta uuteen kokoelmaasi.

Kesäkuu New Yorkissa on täynnä mahdollisuuksia ja aktiviteetteja. Riippumatta siitä, oletko kiinnostunut kulttuurista, urheilusta, ruoasta tai shoppailusta, on varmasti jotain, mikä kiinnostaa sinua kaupungissa. Älä unohda suunnitella matkaasi etukäteen ja varata liput ja pääsyliput suosituimpiin tapahtumiin ja nähtävyyksiin, jotta voit varmistaa, että saat parhaan mahdollisen kokemuksen New Yorkissa kesäkuussa.

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

– https://www.timeout.com/newyork/things-to-do/best-things-to-do-in-nyc – Time Out New York listaa parhaat aktiviteetit New Yorkissa, joten täältä löydät vinkkejä siitä, mitä voit tehdä kaupungissa kesäkuussa.
– https://www.nycgovparks.org/ – New Yorkin kaupungin puistoviraston verkkosivuilta löydät tietoa kaupungin puistoista ja niissä järjestettävistä tapahtumista, jotka ovat erityisen suosittuja kesäkuussa.
– https://www.broadway.com/ – Broadway.comista voit ostaa liput New Yorkin Broadway-musikaaleihin, joita kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa kesäkuussa kaupungissa vieraillessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *