Tekemistä heinäkuussa New Yorkin osavaltiossa

Heinäkuu on yksi parhaista kuukausista vierailla New Yorkin osavaltiossa. Kesälämpötilojen kohotessa ja aurinko paistaessa, alue tarjoaa lukuisia aktiviteetteja ja tapahtumia niin kaupungissa kuin maaseudullakin. Tässä artikkelissa kerromme muutamia vinkkejä siitä, mitä voit tehdä heinäkuussa New Yorkissa.

1. Käy New Yorkin osavaltion huvipuistoissa

New Yorkin osavaltio on tunnettu monipuolisista huvipuistoistaan, jotka tarjoavat hauskaa ja jännitystä koko perheelle. Esimerkiksi Six Flags Great Escape sijaitsee Adirondack-vuoristoalueella ja tarjoaa lukuisia huvipuistolaitteita ja vesipuistoa. Jos olet kaupungissa, voit vierailla esimerkiksi Coney Islandin legendaarisella huvipuistolla ja nauttia perinteisistä karuselleista ja hurjista laitteista.

2. Mene ulkoilmakonsertteihin ja festivaaleille

Heinäkuu on täynnä erilaisia ulkoilmakonsertteja ja festivaaleja ympäri New Yorkin osavaltiota. Voit esimerkiksi osallistua Central Parkissa järjestettävään SummerStage-konserttisarjaan, jossa esiintyy tunnettuja artisteja eri musiikkigenreistä. Jos olet kiinnostunut ruoasta ja juomasta, voit osallistua esimerkiksi Hudson Valley Wine & Food Fest -ruoka ja viinifestivaaleille.

3. Patikoi ja tutustu luontoon

New Yorkin osavaltio tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia patikointiin ja luonnosta nauttimiseen. Voit esimerkiksi patikoida Adirondack-vuoristossa ja ihailla upeita maisemia ja vesiputouksia. Jos olet kaupungissa, voit vierailla Central Parkissa ja kävellä sen monipuolisilla poluilla ja puutarhoissa.

4. Osallistu ulkoilmatapahtumiin

Heinäkuu on täydellinen aika osallistua erilaisiin ulkoilmatapahtumiin New Yorkin osavaltiossa. Voit esimerkiksi osallistua kesäisiin juoksutapahtumiin, kuten New York City Marathon -kisaan, tai vierailla ulkoilmateatteriesityksissä ja elokuvanäytöksissä eri puolilla osavaltiota.

5. Vieraile historiallisissa kohteissa

New Yorkin osavaltio on täynnä historiallisia kohteita, jotka tarjoavat mahdollisuuden oppia lisää alueen menneisyydestä ja kulttuurista. Voit esimerkiksi vierailla Niagara Fallsin kuuluisilla putouksilla ja oppia niiden historiasta ja merkityksestä. Jos olet kiinnostunut taiteesta ja kulttuurista, voit vierailla esimerkiksi New Yorkin taidegallerioissa ja museoissa.

Kaiken kaikkiaan heinäkuu on täydellinen aika vierailla New Yorkin osavaltiossa ja nauttia sen monipuolisesta tarjonnasta. Olit sitten kiinnostunut huvipuistoista, konserteista, luonnosta tai historiasta, alueelta löytyy varmasti jotain mielenkiintoista tekemistä. Muista ottaa aurinkorasvaa ja vesipullo mukaan ja nauti kesäisestä lomastasi New Yorkissa!

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

– https://www.nycgovparks.org/parks/central-park
Kesälomalla Central Park tarjoaa loistavan mahdollisuuden rentoutua ja nauttia ulkoilmasta keskellä kaupungin vilinää.

– https://www.nycgovparks.org/parks/brooklyn-bridge-park
Brooklyn Bridge Parkista löydät upeat näkymät Manhattanille sekä monipuoliset ulkoilumahdollisuudet, kuten kävelyreitit ja puistokonsertit.

– https://www.timeout.com/newyork/things-to-do/best-things-to-do-in-nyc-this-weekend
Time Out New Yorkn julkaisemasta listasta löydät parhaat tapahtumat ja aktiviteetit, joita voit kokea New Yorkissa viikonloppuna.

– https://www.iloveny.com/things-to-do/summer/
I Love NY:n kesätapahtumakalenterista löydät kattavan listan tapahtumista ja aktiviteeteista ympäri osavaltiota, jotka sopivat koko perheelle.

– https://www.nps.gov/stli/index.htm
Vierailu Vapaudenpatsaalla on ikoninen kokemus, joka tarjoaa upeat näkymät New Yorkin satamaan ja kaupunkiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *