Parhaat New Yorkin kesämusiikkifestivaalit

New York City on tunnettu monipuolisesta ja vauhdikkaasta musiikkiskeneestään ympäri vuoden. Kesäisin kaupungissa järjestetään lukuisia musiikkifestivaaleja, jotka houkuttelevat paikallisia sekä turisteja nauttimaan live-musiikista ja tunnelmasta. Tässä artikkelissa esitellään muutamia New Yorkin parhaita kesämusiikkifestivaaleja, jotka tarjoavat unohtumattomia elämyksiä kaikille musiikin ystäville.

Gov Ball

Governor’s Ball Music Festival, tuttavallisemmin Gov Ball, on yksi kaupungin suurimmista ja suosituimmista musiikkifestivaaleista. Tämä kolmipäiväinen tapahtuma järjestetään Randall’s Islandilla kesäkuussa ja tarjoaa valtavan kattauksen eri genrejen huippuartisteja. Gov Ballin lavalla on nähty muun muassa Arcade Fire, Eminem, Kanye West ja The Strokes. Festivaalialueelta löytyy myös runsaasti ruokapisteitä, juliste- ja vaatekauppoja sekä erilaisia aktiviteetteja. Gov Ball on ehdoton must-kohde kaikille festivaalifariseille New Yorkissa.

Panorama

Panorama Music Festival on toinen suuri festivaalitapahtuma, joka pidetään myös Randall’s Islandilla heinäkuussa. Panoramassa keskitytään elektroniseen musiikkiin, mutta tapahtumassa nähdään myös indie rock- ja hip hop -esityksiä. Festivaalilla on kolme suurta lavaa, jotka tarjoavat upeita konsertteja auringon laskiessa ja kaupungin valojen syttyessä taustalla. Panoramassa on myös erinomainen ruokatarjonta ja kiinnostavia taideinstallaatioita, jotka tekevät festivaalista todellisen elämyksen.

Northside Festival

Northside Festival järjestetään Brooklynissä kesäkuun alussa ja se on erityisesti suunnattu uuden ja nousevan musiikin ystäville. Festivaalilla nähdään indie-bändien ja elektronisen musiikin lupauksia, jotka esiintyvät eri klubeilla ympäri Brooklynia. Northside Festivalin ohjelmaan kuuluu myös elokuvanäytöksiä, paneelikeskusteluja ja taiteilijakeskusteluja, joten tapahtuma houkuttelee myös kulttuurinnälkäisiä festarikävijöitä.

Electric Zoo

Electric Zoo on elektronisen tanssimusiikin ystävien unelma, sillä tämä festivaali tarjoaa valtavan valikoiman DJ-esityksiä ja live-settejä kaikilta elektronisen musiikin genreiltä. Tapahtuma järjestetään Labor Day -viikonloppuna Randall’s Islandilla ja se kerää yhteen tuhansia musiikin ystäviä ympäri maailmaa. Electric Zoossa on useita vaihtuvia teemoja ja upeita tanssilattioita, jotka saavat festarikansan hyppimään ja tanssimaan auringonnousuun asti.

Coney Island Music Festival

Coney Island Music Festival on todellinen kesäperinne, joka järjestetään Coney Islandin huvipuistossa heinä-elokuussa. Tässä tunnelmallisessa festivaalissa nähdään paikallisia bändejä ja artisteja, jotka esiintyvät auringon laskiessa ja huvipuiston valojen loistaessa taustalla. Coney Island Music Festivalilla on rento ja välitön tunnelma, joka houkuttelee koko perheen viihtymään musiikin ja hauskanpidon parissa.

BRIC Celebrate Brooklyn! Festival

BRIC Celebrate Brooklyn! Festival on ilmainen ulkoilmakonserttisarja, joka järjestetään Prospect Parkissa kesästä syyskuuhun. Tässä festivaalissa nähdään monia maailmanluokan artisteja ja bändejä, jotka esiintyvät kauniissa puistoymäristössä auringon laskiessa taustalla. BRIC Celebrate Brooklyn! Festival tunnetaan myös monipuolisesta ruokatarjonnastaan ja erilaisista markkinakojuista, jotka tarjoavat paikallisille tuotteita ja designia festivaalikansan iloksi.

SummerStage

SummerStage on kaupungin laajin ja monipuolisin ilmainen ulkoilmakonserttisarja, joka järjestetään eri puistoissa ja ulkoilmalavoilla ympäri New Yorkia kesäkuusta elokuuhun. Festivaalilla nähdään joka vuosi lukuisia tunnettuja ja lahjakkaita taiteilijoita eri musiikkigenreiltä, jotka vetävät yhteen tuhansia musiikin ystäviä nauttimaan upeasta ilmaisesta musiikkitarjonnasta. SummerStage on oivallinen tilaisuus tutustua paikalliseen musiikkikulttuuriin ja viettää kesäistä iltaa kaupungin upeissa puistoissa.

New Yorkin kesämusiikkifestivaalit tarjoavat musiikin ystäville mahtavia elämyksiä ja mahdollisuuden kokea kaupungin vauhdikas musiikkikulttuuri parhaimmillaan. Olit sitten indie rockin rakastaja, elektronisen musiikin fani tai hip hop -gurmi, New Yorkin festivaalit tarjoavat jokaiselle jotakin. Ota siis festarikalenteri haltuun ja varaa liput unohtumattomiin musiikkielämyksiin kesän kuumimpina päivinä New Yorkissa!

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

– Governor’s Ball Music Festival
https://www.governorsballmusicfestival.com/
Governor’s Ball Music Festival on yksi New Yorkin suurimmista ja odotetuimmista musiikkifestivaaleista, joka järjestetään yleensä kesäkuussa Randalls Islandilla. Festivaalilla esiintyy lukuisia suosittuja artisteja eri musiikkigenreistä.

– Panorama Music Festival
https://www.panorama.nyc/
Panorama Music Festival on kolmipäiväinen musiikkitapahtuma, joka pidetään heinäkuussa Randall’s Islandilla. Festivaali tarjoaa monipuolisen kattauksen live-esiintyjiä, taidetta ja ruokaa unohtumattoman kokemuksen saamiseksi.

– Electric Zoo Festival
https://electriczoo.com/
Electric Zoo Festival on elektronisen musiikin festivaali, joka ylpeilee hienoista visuaalisista tehosteista ja kuuluisista DJ-tähtiä. Tämä elokuussa järjestettävä tapahtuma houkuttelee tuhansia EDM-faneja ympäri maailmaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *