48 tuntia Kingstonissa

Tervetuloa New York Cityn asukkaat ja matkailijat! Tämä blogiteksti vie teidät seikkailulle, jossa tutustumme lähialueen kaupunkiin, joka tarjoaa aivan erilaisen tunnelman kuin kiireinen ja vilkas New York City. Nyt lähdemme pienelle matkalle ja vietämme 48 tunnin ajan Kingstonissa.

Kingston on pieni kaupunki Hudson-joen varrella, noin kahden tunnin ajomatkan päässä New York Citystä. Se tunnetaan historiallisesta arkkitehtuuristaan, kauniista maisemistaan sekä taide- ja kulttuurikohtauksestaan. Kingstonissa on paljon nähtävää ja koettavaa, joten kahdessa päivässä ehtii saada hyvän käsityksen tästä viehättävästä kaupungista.

Ensimmäisen päivän aamuna suuntaamme kohti Kingstonin historiallista keskustaa, joka on täynnä viehättäviä vanhoja rakennuksia ja kujia. Kävelemme katukahviloissa, jotka tarjoavat paikallisia herkkuja ja kahvia. Käymme myös Kingston City Hallilla, joka on vuonna 1872 rakennettu upea rakennus, sekä Senate Housella, joka on New Yorkin ensimmäinen pääkaupunki. Historian lisäksi Kingstonissa on paljon taidegallerioita ja pieniä putiikkeja, joista voi löytää yksilöllisiä lahjatavaroita.

Lounaan jälkeen suuntaamme kohti Hudson-joen rannalla sijaitsevaa Kingston Point Parkia, josta voi ihailla upeita maisemia ja rentoutua luonnon keskellä. Parkissa voi myös vuokrata kajakin ja tutkia Hudson-jokea vesillä. Iltapäivällä suuntaamme kohti Rondout-nimistä kaupunginosaa, joka on tunnettu viehättävistä ravintoloistaan ja putiikeistaan. Rondoutissa voi nauttia merenelävistä ravintolaillallisen ja tutustua paikallisten taiteilijoiden töihin gallerioissa.

Toisena päivänä suuntaamme kohti Kingstonin ympäristöä ja tutustumme alueen viinitiloihin ja maaseutumaisemiin. Voimme osallistua viininmaisteluihin paikallisella viinitilalla ja nauttia lounaan tilan ravintolassa. Kingstonin ympäristö tarjoaa myös mahdollisuuksia ulkoiluun ja retkeilyyn, joten voimme tehdä patikointiretken kauniissa luonnossa ja ihailla Hudson-joen maisemia.

Iltapäivällä suuntaamme takaisin Kingstonin keskustaan ja käymme paikallisella taidekeskuksella, jossa on vaihtuvia näyttelyitä paikallisilta taiteilijoilta. Taidekeskus tarjoaa mahdollisuuden tutustua alueen kulttuuriin ja taidekohtaukseen. Illallisen jälkeen voimme rentoutua paikallisessa pubissa ja nauttia paikallisista oluista ja elävästä musiikista.

Ennen paluuta New York Cityyn voimme vielä käydä Kingstonin historiallisella vankilamuseolla, joka tarjoaa mielenkiintoisen katsauksen alueen historialliseen menneisyyteen. Päästessämme takaisin New York Cityyn voimme muistella mukavaa ja rentouttavaa 48 tunnin matkaa Kingstonissa ja suunnitella jo seuraavaa vierailua tähän viehättävään kaupunkiin.

Kingston tarjoaa upean vastapainon kiireiselle ja vilkkaalle New York Citylle. Se on paikka, jossa voi rentoutua ja nauttia kauniista maisemista sekä paikallisesta kulttuurista. Kannattaa ehdottomasti varata aikaa Kingstonin vierailuun seuraavalla New Yorkin matkalla ja tutustua tähän historialliseen ja viehättävään kaupunkiin!

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

Kingstonin viralliset kotisivut: Tutustu virallisiin Kingstonin kaupungin kotisivuihin saadaksesi lisätietoja kaupungista, sen historiasta, nähtävyyksistä ja tapahtumista.
Kingston matkailusivusto Tripadvisorilla: Lue muiden matkailijoiden arvosteluita ja suosituksia Kingstonista matkailukohteena Tripadvisorin matkailusivustolla.
Lonely Planetin opas Kingstoniin: Tutustu Lonely Planetin kattavaan matkaoppaaseen Kingstonista ja löydä vinkkejä miten viettää onnistunut matka kaupunkiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *