48 tuntia Ogdensburgissa ja Watertownissa

Kun pohdimme matkakohteita Yhdysvalloissa, New York City on yleensä ensimmäinen kaupunki, joka tulee mieleen. Mutta mitä jos haluaisit kokea jotain erilaista ja tutustua New Yorkin ulkopuolella oleviin pienehköihin kaupunkeihin? Tässä blogissa esitellään kahden pohjoisen osavaltion, Ogdensburgin ja Watertownin, tarjoamia mahdollisuuksia.

Ogdensburg sijaitsee Pohjois-New Yorkissa St. Lawrencen läänissä, aivan Kanadan rajan tuntumassa. Kaupunki on tunnettu historiastaan ja sen viehättävästä satamasta. Ogdensburgissa voit tutustua paikalliseen historiaan vierailemalla Frederic Remington Art Museumissa, joka esittelee kuuluisan taiteilijan teoksia ja tarjoaa tietoa hänen elämästään ja urastaan. Lisäksi voit tutustua Ogdensburgin historialliseen keskustaan, jossa on viehättäviä vanhoja rakennuksia ja putiikkeja.

48 tunnin vierailu Ogdensburgissa antaa sinulle mahdollisuuden kokea paikallista tunnelmaa ja nauttia rentouttavasta lomasta kaupungissa. Voit majoittua viehättävässä paikallisessa bed & breakfastissa tai hotellissa ja herkutella paikallisissa ravintoloissa, jotka tarjoavat herkullisia paikallisia erikoisuuksia.

Watertown on toinen kiinnostava kohde Pohjois-New Yorkissa. Kaupunki sijaitsee lähellä New Yorkin osavaltion pääkaupunkia Albanyta ja sen seudulla on paljon nähtävää ja koettavaa. Watertownissa voit tutustua esimerkiksi Thompson Parkiin, joka tarjoaa upeat näkymät kaupunkiin ja vehreitä ulkoilumahdollisuuksia. Lisäksi voit vierailla historiallisessa Pioneers’ Museumissa, joka esittelee alueen alkuperäisasukkaiden historiaa.

48 tunnin vierailu Watertownissa antaa sinulle mahdollisuuden tutustua kaupungin mielenkiintoisiin nähtävyyksiin ja nauttia paikallisesta tunnelmasta. Voit majoittua modernissa hotellissa tai viihtyisässä motellissa ja tutustua paikalliseen ruokakulttuuriin syömällä herkullisia paikallisia ruokia paikallisissa ravintoloissa.

Vaikka Ogdensburg ja Watertown eivät ehkä ole kaikkein tunnetuimpia matkakohteita Yhdysvalloissa, ne tarjoavat vierailijoilleen paljon nähtävää ja koettavaa. Näissä kaupungeissa voit tutustua paailaisiin ja kokea paikallista tunnelmaa, poiketen perinteisistä turistikohteista ja massaturismista. Jos kaipaat rauhallista ja autenttista lomakokemusta, suosittelemme ehdottomasti vierailemaan 48 tunnin ajan Ogdensburgissa ja Watertownissa.

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

1. Ogdensburg, NY – Ogdensburg on viehättävä pikkukaupunki Pohjois-New Yorkissa St. Lawrencen joen varrella. Kaupungissa voit tutustua historiallisiin nähtävyyksiin, rentoutua joen rannalla tai nauttia paikallisista ravintoloista ja putiikeista.

2. Watertown, NY – Watertown sijaitsee lähellä suurta Adirondack-vuoristoa ja tarjoaa monipuolisia aktiviteetteja luonnossa. Voit patikoida, kalastaa, hiihtää tai tutustua alueen historiallisiin kohteisiin. Watertown on täydellinen kohde ulkoilma-aktiviteeteista pitävälle matkailijalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *