EtusivuYleinenMissä harrastaa après-skiä Hudson Valleyn alueella

Hudson Valleyn alue on tunnettu upeista maisemistaan, historiallisista nähtävyyksistään ja kesäisin viljelyksillä loistavista viiniviljelmistä. Mutta tiesittekö, että alueella voi myös harrastaa mahtavaa après-skiä talvisin?

Hudson Valleyn alue sijaitsee vain noin tunnin ajomatkan päässä New York Citystä, joten se on ihanteellinen kohde viikonloppumatkalle lumisina talvipäivinä. Alueella on useita hiihtokeskuksia ja lumilajeja, jotka tarjoavat loistavan mahdollisuuden harrastaa après-skiä ja rentoutua laskujen jälkeen.

Yksi suosituimmista hiihtokeskuksista Hudson Valleyn alueella on Hunter Mountain. Tämä hiihtokeskus tarjoaa monipuolisen valikoiman rinteitä kaikentasoisille laskijoille ja lumilautailijoille. Kun päivä rinteessä alkaa taittua iltaan, voit suunnata hiihtokeskuksen après-ski-baariin nauttimaan virkistävästä juomasta ja hyvästä seurasta.

Jos taas haluat kokea hieman erilaisen après-ski-elämyksen, voit suunnata Windham Mountain -hiihtokeskukseen. Tämä hiihtokeskus on tunnettu trendikkäästä ilmapiiristään ja hyvästä musiikistaan. Windham Mountains Lodge on täydellinen paikka nauttia après-skiä ystävien kanssa ja rentoutua viikonlopun aktiviteettien jälkeen.

Mutta après-ski ei rajoitu vain hiihtokeskuksiin Hudson Valleyn alueella. Alueella on myös useita viihtyisiä ravintoloita, pubeja ja viinibaareja, joissa voit nauttia talvisista herkuista ja juomista laskujen jälkeen.

Yksi suosituimmista ravintoloista Hudson Valleyn alueella on Gaskins Hudsonissa. Tämä trendy ravintola tarjoaa herkullisen ruokalistan ja laajan valikoiman paikallisia oluita ja viinejä. Voit nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta rennossa ympäristössä samalla kun jaat päivän laskuseikkailut ystävien kanssa.

Toinen suosittu après-ski-kohde Hudson Valleyn alueella on Diamond Mills Hotel & Tavern. Tämä tyylikäs hotelli ja ravintola sijaitsee Kaatskill-vuorten juurella ja tarjoaa upeat näkymät ympäröiville maisemille. Voit rentoutua takkatulen ääressä ja nauttia käsityöoluesta tai lasillisesta viiniä samalla kun jaat päivän hiihtokokemukset muiden vieraiden kanssa.

Hudson Valleyn alueella on myös useita viiniviljelmiä, joissa voit nauttia viininmaisteluista ja rentoutua viinilasin äärellä. Yksi suosituimmista viinitiloista alueella on Millbrook Vineyards & Winery. Tämä perheomisteinen viinintuottaja tarjoaa laajan valikoiman palkittuja viinejä, joita voit maistella ja ostaa mukaasi kotiin.

On selvää, että Hudson Valleyn alueella on runsaasti mahdollisuuksia harrastaa après-skiä talvisin. Olit sitten innokas laskija, ruoasta ja juomasta nautiskelija tai maisemien ystävä, löydät varmasti jotain sinun makuusi tästä upeasta alueesta. Joten miksi et suunnittelisi seuraavaa viikonloppumatkaasi Hudson Valleyn alueelle ja kokeilisi paikallisia après-ski-mahdollisuuksia?

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

Hunter Mountain – Hunter Mountain on yksi Hudson Valleyn suosituimmista hiihto- ja lumilautailukeskuksista. Alueella voi nauttia monipuolisista rinteistä ja upeista maisemista.

Windham Mountain – Windham Mountain tarjoaa unohtumattomia lasketteluelämyksiä Hudson Valleyn alueella. Alueella on myös hyvä valikoima ravintoloita ja après-ski-mahdollisuuksia.

Belleayre Mountain – Belleayre Mountain on suosittu hiihtokeskus Hudson Valleyn sydämessä. Alueella voi nauttia perheystävällisestä tunnelmasta ja monipuolisista laskettelurinteistä.


Kommentit

Missä harrastaa après-skiä Hudson Valleyn alueella — Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>