EtusivuYleinen48 tuntia perheen hauskuutta Finger Lakes -alueella

Finger Lakes on kaunis ja monipuolinen alue New Yorkin osavaltiossa, joka tarjoaa vierailijoilleen lukemattomia aktiviteetteja ja nähtävyyksiä. Monet tuntevatkin Finger Lakesin erityisesti viinialueena, mutta alueella on paljon muutakin tarjottavaa erityisesti perheille. Tässä blogikirjoituksessa esitellään suunnitelma 48 tunnin perhelomalle Finger Lakes -alueella, jossa yhdistyy hauskaa aktiviteetteja, herkullista ruokaa ja upeita maisemia.

Ensimmäisenä päivänä suosittelemme aloittamaan aamun vierailemalla jossakin Finger Lakesin lukuisista viinitiloista. Alueen viinit ovat tunnettuja laadustaan ja moniin tiloihin on mahdollista osallistua opastetuille kierroksille ja viininmaistajaisiin. Erityisesti perheen pienimmät voivat innostua rypälemehusta ja tilojen tarjoamista herkuista. Voitte ottaa mukaan piknik-eväitä ja nauttia niistä viinitilan kauniilla pihalla.

Iltapäivällä suosittelemme käyntiä National Women’s Hall of Fame -museossa, joka sijaitsee Senecan kaupungissa. Museo esittelee amerikkalaisista naisista koostuvaa Hall of Fame -kokoelmaa, jossa on esillä tunnettuja ja vaikuttavia naisia eri aikakausilta. Lapset voivat oppia uutta mielenkiintoisilla ja interaktiivisilla näyttelyillä, ja vanhemmatkin saavat varmasti paljon irti museokäynnistä.

Illallisen voi nauttia jossakin alueen lukuisista ravintoloista, jotka tarjoavat käsinvalmistettua ruokaa ja paikallisia erikoisuuksia. Finger Lakesin alue on tunnettu myös ravintolatarjonnastaan, joten ruokailukokemus voi olla loman kohokohta. Monet ravintolat käyttävät paikallisia raaka-aineita ja tukevat alueen pienyrityksiä.

Toisena päivänä suosittelemme aloittamaan aamun retkellä Watkins Glen State Parkiin. Tämä upea luonnonpuisto tarjoaa lukuisia patikointireittejä upeiden vesiputousten ja rotkojen äärellä. Lapset voivat nauttia luonnonkauneudesta ja mahdollisesti bongata villieläimiä matkan varrella.

Iltapäivällä voi suunnata johonkin alueen upeista järvistä, kuten Seneca Lakeen tai Cayuga Lakeen, ja nauttia vesiharrastuksista kuten uimisesta, veneilystä tai kalastamisesta. Finger Lakesin järvet ovat kauniita ja tarjoavat monenlaisia aktiviteetteja koko perheelle. Voitte myös varata paikan veneretkelle tai vesihiihtokokeilulle alueen vesillä.

Päivän päätteeksi voitte suunnata johonkin paikalliseen maatilalle, joka tarjoaa elämyksiä ja aktiviteetteja perheen pienimmille. Monet maatilat Finger Lakesin alueella tarjoavat mahdollisuuden tutustua eläimiin, poimia marjoja tai osallistua erilaisiin käsitöihin ja askarteluihin. Tällainen elämyksellinen käynti voi olla hauska tapa viettää aikaa yhdessä perheen kanssa ja tutustua paikalliseen maalaiselämään.

Finger Lakesin alue tarjoaa siis monia mahdollisuuksia perheloman viettoon, oli kyseessä sitten viikonloppuretki tai pidempi loma. Alueen kauniit maisemat, monipuoliset aktiviteetit ja herkullinen ruoka tekevät siitä sopivan kohteen niin lapsiperheille kuin nuoremmillekin matkailijoille. Suunnittele siis seuraava perheloma Finger Lakes -alueelle ja nauti yhdessäolosta upeassa ympäristössä!

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

– https://www.fingerlakes.org/things-to-do/outdoor-recreation/

Tutustu Finger Lakesin ulkoilumahdollisuuksiin, kuten patikointiin, melontaan ja kalastukseen! Alueella on upeita ulkoilureittejä ja järvimaisemia, jotka tarjoavat loistavan mahdollisuuden nauttia luonnosta ja ulkoilusta perheen kesken.

– https://www.fingerlakeswinecountry.com/

Finger Lakes tunnetaan parhaiten viinialueenaan, ja tämä sivusto tarjoaa tietoa alueen viinitiloista, viinifestivaaleista ja viininmaistelumahdollisuuksista. Ota perhe mukaan viinitilavierailulle ja nauttikaa yhdessä Finger Lakesin parhaista viineistä!

– https://www.senecalakewine.com/

Seneca Lake Wine Trail on yksi Finger Lakesin suosituimmista viinireiteistä, ja tämä sivusto tarjoaa tietoa viinitiloista, tapahtumista ja viinikierroksista alueella. Lähde tutustumaan viinitiloihin perheen kanssa ja koe Finger Lakesin ainutlaatuinen viinikulttuuri!


Kommentit

48 tuntia perheen hauskuutta Finger Lakes -alueella — Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>