EtusivuYleinenParhaat kesäiset perhelomareitit New Yorkin osavaltiossa (2, 3, 4, 5)

New Yorkin osavaltio tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia perhelomailuun kesäisin. Tässä artikkelissa esittelen muutamia parhaita kohteita, joissa voit viettää ikimuistoisen loman perheesi kanssa.

1. Finger Lakes

Finger Lakesin alue on tunnettu upeista järvistään, viinitiloistaan ja ulkoilumahdollisuuksistaan. Alueella voi nauttia veneilystä, kalastuksesta, patikoinnista ja pyöräilystä. Suositeltavaa on myös vierailla alueen viinitiloilla ja maistella paikallisia herkkuja. Finger Lakesin alueella on myös paljon lapsiystävällisiä aktiviteetteja, kuten eläintarhoja, luonnonpuistoja ja teemapuistoja.

2. Adirondack Mountains

Adirondack Mountains tarjoaa upeita maisemia ja monipuolisia aktiviteetteja perheille. Alueella voi patikoida, kalastaa, veneillä ja camping-henkisille perheille suosittelen yöpymistä teltassa tai mökissä. Adirondack Mountainsissa voi myös kokeilla erilaisia seikkailu- ja luontopuistoja, kuten Whiteface Mountain -hiihtokeskuksen seikkailupuistoa.

3. Lake Placid

Lake Placid on tunnettu talviurheilukeskuksena, mutta se on myös loistava kohde kesäiseen perhelomaan. Lake Placidissa voi nauttia aktiviteeteista kuten melonnasta, SUP-lautailusta, hiihtohyppyjen katselusta, gondolihissikyydistä ja koskenlaskusta. Alueella on myös mahdollista vierailla Olympic Sports Complexissa, jossa voi tutustua olympialaisiin liittyviin näyttelyihin ja aktiviteetteihin.

4. The Catskills

The Catskillsin alue tarjoaa kauniita maisemia, vesiputouksia ja ulkoilumahdollisuuksia koko perheelle. Alueella voi patikoida, pyöräillä, kalastaa ja uida järvissä. Suosittelen myös vierailemaan alueen taidegallerioissa ja käsityöläisputiikeissa. The Catskillsissa on myös paljon lapsiystävällisiä aktiviteetteja, kuten eläintarhoja, vesipuistoja ja seikkailuratoja.

5. Thousand Islands

Thousand Islandsin alueella voi nauttia upeista saarista, joita voi tutkia veneretkillä. Alueella voi myös nauttia melonnasta, kalastuksesta, golfista ja pyöräilystä. Suosittelen myös vierailemaan alueen linnassa, jossa voi oppia alueen historiasta ja nähdä upeita näkymiä ympäröiville saarille. Thousand Islandsissa on myös paljon lapsiystävällisiä aktiviteetteja, kuten eläintarhoja, huvipuistoja ja risteilyjä.

Näiden kohteiden lisäksi New Yorkin osavaltiosta löytyy paljon muita upeita paikkoja, joissa voi viettää ikimuistoisen perheloman. Valitsemalla oikean kohteen perheellesi voitte nauttia yhdessäolosta ja tehdä uusia muistoja kesäisen loman aikana. Muistakaa suunnitella loma huolella ja varata majoitus ja aktiviteetit etukäteen, jotta voitte varmistaa parhaan mahdollisen lomaelämyksen perheellesi.

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

I Love NY – The Official New York State Tourism Site: Virallinen New Yorkin osavaltion matkailusivusto tarjoaa tietoa erilaisista nähtävyyksistä, tapahtumista ja aktiviteeteista ympäri osavaltiota.
Niagara Falls State Park: Niagara Fallsin valtionpuisto on yksi maailman tunnetuimmista luonnonihmeistä ja tarjoaa upeita maisemia ja aktiviteetteja koko perheelle.
Central Park Conservancy: Keskellä New Yorkin vilskettä sijaitseva Central Park tarjoaa vehreän keitaan kaupungin sydämessä, jossa voi rentoutua ja nauttia erilaisista ulkoilma-aktiviteeteista.


Kommentit

Parhaat kesäiset perhelomareitit New Yorkin osavaltiossa (2, 3, 4, 5) — Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>