Parhaat asiat tehdä maaliskuussa New Yorkin osavaltiossa

Maaliskuu New Yorkin osavaltiossa on jännittävä aika vuodesta. Kevät alkaa tehdä tuloaan, ja kaupungissa tapahtuu monia mielenkiintoisia tapahtumia ja aktiviteetteja. Tässä blogissa esittelen sinulle joitakin parhaita asioita, joita voit tehdä maaliskuussa New Yorkin osavaltiossa.

1. Käy tutustumassa Cherry Blossom -puutarhaan
Yksi upeimmista kevään merkeistä New Yorkissa on Cherry Blossom -puutarhan kukinta. Tämä kaunis puutarha sijaitsee Brooklyn Botanic Gardenissa ja tarjoaa upean näkymän tuhansista pinkistä kukkivista kirsikkapuista. Maaliskuussa puutarha alkaa herätä eloon ja kukkia alkavat avautua. Puutarha on suosittu nähtävyys paikallisten ja matkailijoiden keskuudessa ja ehdottomasti vierailun arvoinen.

2. Osallistu St. Patrick’s Day -paraatiin
St. Patrick’s Day on irlantilaistaustaisen kulttuurin juhlapäivä, jota juhlitaan ympäri maailmaa. New Yorkissa St. Patrick’s Day on suuri tapahtuma, johon kuuluu perinteinen paraati Manhattanin Fifth Avenuella. Paraatiin osallistuvat erilaiset irlantilaiset yhteisöt ja järjestöt ja kadut täyttyvät vihreistä asusteista ja juhlijoista. Osallistu paraatiin ja koe aito irlantilainen juhlatunnelma!

3. Vieraile maailmankuulussa Empire State Buildingissa
Empire State Building on yksi New Yorkin tunnetuimmista maamerkeistä ja ehdottomasti vierailun arvoinen paikka kaupungissa. Maaliskuussa voit vierailla tässä upeassa rakennuksessa ja ihailla kaupungin upeita näkymiä sen observatoriosta. Empire State Buildingin huipulle pääsee hissillä ja ylhäältä avautuu upea näkymä koko kaupunkiin. Älä unohda ottaa mukaan kameraa, sillä näkymät ovat henkeäsalpaavia!

4. Shoppaile Fifth Avenuen tyylikkäissä putiikeissa
New York on tunnettu maailmanluokan shoppailumahdollisuuksistaan, ja Fifth Avenue on yksi kaupungin suosituimmista ostoskaduista. Maaliskuussa voit käydä shoppailemassa alueen ylellisissä putiikeissa ja löytää uusia trendikkäitä vaatteita ja asusteita. Fifth Avenuen varrella sijaitsevat myös monet tunnetut tavaratalot, kuten Saks Fifth Avenue ja Bergdorf Goodman. Vietä päivä shoppailemalla ja nauti kaupungin kiireettömästä tunnelmasta.

5. Osallistu teatteriesitykseen Broadwaylla
Broadway on maailmankuulu teatterialue New Yorkissa, ja siellä voit kokea unohtumattomia teatterielämyksiä. Maaliskuussa voit ostaa liput johonkin alueen monista teatteriesityksistä ja nauttia huikeasta lavashowsta. Broadwaylta löytyy esityksiä jokaiseen makuun, olit sitten musikaalien, draaman tai komedioiden ystävä. Älä missaa tilaisuutta kokea Broadwayn taikaa ja varaa liput etukäteen.

6. Tutustu Central Parkin keväiseen tunnelmaan
Central Park on yksi maailman tunnetuimmista puistoista ja suosittu vierailukohde niin paikallisten kuin turistienkin keskuudessa. Maaliskuussa puisto herää eloon kevään merkkien myötä, ja voit nauttia kauniista keväisestä tunnelmasta sen vihreillä niityillä ja kukkivilla puilla. Kävele puiston poluilla, vuokraa polkupyörä tai piknikkori ja nauti rentouttavasta päivästä kaupungin kiireen keskellä.

7. Koe herkullinen ruokakulttuuri New Yorkissa
New York on tunnettu monipuolisesta ja herkullisesta ruokakulttuuristaan, ja maaliskuussa voit kokea kaupungin parhaat maut lukuisissa ravintoloissa ja kahviloissa. Käy maistelemassa paikallisia herkkuja, kuten bagelia, pizzapalatseja ja street food -kojujen tarjontaa. Kaupungissa sijaitsevat myös monet maailmankuulut ravintolat, joissa voit kokea huippuluokan fine dining -elämyksiä. Älä jätä tilaisuutta maistaa New Yorkin herkkuja väliin!

Maaliskuussa New Yorkissa on paljon tekemistä ja nähtävää, ja tässä blogissa esitellyt aktiviteetit ovat vasta alkua. Kaupunki tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia niin kulttuurin ystäville, shoppailijoille kuin ruoasta nauttivillekin. Ota siis ilo irti keväisestä New Yorkista ja koe kaupungin ainutlaatuinen tunnelma maaliskuussa!

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

– https://www.iloveny.com/things-to-do/events/st-patricks-day-parades/
St. Patrick’s Day -paraatit: Maaliskuussa New Yorkissa järjestetään lukuisia St. Patrick’s Day -paraateja eri puolilla osavaltiota. Osallistuminen paraateihin on mahtava tapa kokea irlantilaista perinnettä ja juhlia kevään alkua.
– https://www.iloveny.com/things-to-do/events/maple-weekend/
Vaahterasiirappiviikonloput: Maaliskuussa New Yorkissa vietetään vaahterasiirappiviikonloppuja, jolloin monet maatilat ja puutarhat pitävät ovensa avoinna yleisölle. Voit tutustua vaahterasiirapan valmistukseen ja maistella herkullisia tuotteita.
– https://www.iloveny.com/things-to-do/events/nyc-beer-week/
NYC Beer Week: Olut-intoilijoille maaliskuu tarjoaa loistavan tilaisuuden osallistua NYC Beer Week -tapahtumaan. Viikon aikana pääset maistelemaan paikallisia oluita, tutustumaan panimoihin ja tapaamaan muita oluenystäviä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *