Parhaat asiat tehdä joulukuussa New Yorkin osavaltiossa

Joulukuu on taianomainen aika New Yorkin osavaltiossa, kun kaupunki muuttuu lumipeitteiseksi joulumaaksi ja joulun tunnelma täyttää kadut ja aukiot. Tässä blogikirjoituksessa käyn läpi joitain parhaimpia asioita, joita voit tehdä joulukuussa New Yorkin osavaltiossa.

1. Käy Rockefeller Centerillä: Yksi New Yorkin tunnetuimmista joulunähtävyyksistä on Rockefeller Centerin joulukuusi, joka on koristeltu tuhansilla valoilla ja Swarovskin kristalleilla. Voit myös luistella Rockefeller Centerin jäällä ja ihailla upeaa maisemaa ylhäältä Top of the Rock -näköalatasanteelta.

2. Koe Macy’sin joulunäyteikkunat: Macy’s-tavaratalo Manhattanilla tunnetaan upeista joulunäyteikkunoistaan, jotka kertovat tarinoita joulun lumosta ja ihmeestä. Kävele 34th Streetin varrella ja ihastele näyteikkunoita, jotka ovat kuin pieniä taideteoksia.

3. Osallistu joulumarkkinoille: New Yorkin eri kaupunginosissa järjestetään joulumarkkinoita, joissa voit ostaa paikallista käsityötä ja herkkuja joululahjoiksi. Union Squaren joulumarkkinat ja Bryant Parkin Winter Village ovat suosittuja kohteita joulun tunnelmointiin.

4. Käy jouluisilla konserteilla ja esityksissä: New York tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia nauttia joulumusiikista ja -esityksistä. Voit käydä joulukonserteissa Carnegie Hallissa tai Radio City Music Hallissa, tai katsoa perinteistä Joulutarinoiden teatteriesitystä.

5. Mene joulushoppailemaan: New Yorkin kaupungilla on lukemattomia ostosmahdollisuuksia, ja joulukuussa kaupat ovat täynnä joulunalusmyyntejä ja tarjouksia. Voit tehdä joulushoppailua suosituilla ostoskaduilla kuten Fifth Avenuella tai Sohossa, tai käydä tunnelmallisilla joulutorilla Kansainvälisellä joulumarkkinoilla.

6. Nauti jouluruoista: Joulukuussa New Yorkissa voit maistella perinteisiä jouluruokia ja herkkuja eri puolilta maailmaa. Käy joululounaalla puistopiknikillä tai nauti juhlallisesta joulupäivän illallisesta yhdessä kaupungin monista ravintoloista.

7. Koe joulun taika Central Parkissa: Central Park muuttuu lumiseksi satumetsäksi joulukuussa, ja voit nauttia ajasta ulkoilmassa luistellen, kävellen tai vaikkapa hevosella ajaen. Voit myös osallistua jouluisiin tapahtumiin kuten joululaulukonsertteihin ja ulkoilmaelokuviin.

8. Käy jouluvalojuhlissa: New Yorkin kaupungin monet alueet ja kaupunginosat koristautuvat upeilla jouluvaloilla ja -koristeilla, ja voit tehdä jouluisen kävelyretken ihaillen kaupungin valoja ja tunnelmaa. Erityisen suosittuja ovat Dyker Heightsin jouluvalot Brooklynessä ja joulukierrokset valaistussa Manhattanissa.

Joulukuussa New Yorkin osavaltiossa riittää tekemistä ja nähtävää jokaiseen makuun ja budjettiin. Voit nauttia joulun tunnelmasta kaupungin koristelluilla kaduilla, osallistua joulutapahtumiin ja -markkinoille, shoppailla joululahjoja ja nauttia herkullisista jouluruoista. Joulukuun vierailu New Yorkissa on unohtumaton kokemus, joka täyttää sydämesi joulun hengellä ja ilolla.

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

Time Out New York: Christmas in New York – Time Out New Yorkin artikkeli, jossa kerrotaan parhaista joulutapahtumista ja aktiviteeteista New Yorkissa joulukuussa.
NYC Insider Guide: New York City Events December – NYC Insider Guiden sivusto, jossa luetellaan joulukuun tapahtumia ja nähtävyyksiä New Yorkissa.
Time Out New York: Holiday Markets in NYC – Time Out New Yorkin opas joulumarkkinoille New Yorkissa, missä voit tehdä joulushoppailua ja maistella herkkuja.
Christmas in New York City – Christmas in New York Cityn virallinen sivusto, joka tarjoaa tietoa joulun ajan tapahtumista ja nähtävyyksistä kaupungissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *