Välttämättömiä nähtävyyksiä tunnin ajomatkan päässä NYC:stä

New York City on yksi maailman tunnetuimmista ja ikonisimmista kaupungeista, joka tarjoaa lukemattomia nähtävyyksiä ja aktiviteetteja. Mutta mitä tehdä, kun kaupungin vilinä ja hälinä alkavat tuntua liian intensiivisiltä? Onneksi NYC:n ympäristöstä löytyy runsaasti mielenkiintoisia kohteita, jotka ovat helposti saavutettavissa tunnin ajomatkan päässä kaupungista. Tässä artikkelissa esittelen joitakin välttämättömiä nähtävyyksiä, joita kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa, kun kaipaa pientä pakopaikkaa New Yorkin vilinästä.

1. Woodbury Common Premium Outlets

Jos rakastat shoppailua, Woodbury Common Premium Outlets on ehdottomasti vierailun arvoinen paikka. Tämä valtava outlet-keskus sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä NYC:stä, ja tarjoaa yli 220 muotimerkin liikettä alennettuun hintaan. Täältä löydät tunnettuja merkkejä kuten Gucci, Prada, Burberry ja Calvin Klein, ja voit tehdä huippumerkkien ostoksia huomattavasti edullisemmin kuin kaupungin keskustassa. Lisäksi Woodbury Common Premium Outlets sijaitsee upeassa ympäristössä Hudsonin laakson keskellä, joten voit nauttia kauniista maisemista samalla kun teet ostoksia.

2. Storm King Art Center

Taiteen ja luonnon ystävien kannattaa ehdottomasti vierailla Storm King Art Centerissä, joka sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä New York Citystä Hudson Valleyssa. Tämä ulkoilmamuseo tarjoaa vierailijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea taide kauniissa ympäristössä, jossa modernit taideteokset sulautuvat saumattomasti luonnonkauniiseen ympäristöön. Storm King Art Centerissä voit vierailla yli 500 teoksen joukossa, jotka on sijoiteltu laajalle alueelle, ja nauttia samalla raikkaasta ulkoilmasta ja upeista maisemista.

3. Bear Mountain State Park

Jos kaipaat hieman luonnonrauhaa ja ulkoilmaelämää, suuntaa Bear Mountain State Parkiin, joka sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä New York Citystä Hudson Valleyn sydämessä. Tämä valtava luonnonpuisto tarjoaa lukemattomia aktiviteetteja ulkoilun ystäville, kuten patikointireittejä, pyöräilymahdollisuuksia, kalastuspaikkoja ja upeita näköalapaikkoja Hudson-joelle ja ympäröivälle luonnolle. Lisäksi Bear Mountain State Parkissa voit vierailla Bear Mountainin huipulla sijaitsevassa maamerkissä, joka tarjoaa upeat näkymät ympäröivään maisemaan.

4. Sleepy Hollow

Jos kaipaat ripauksen historiaa ja mystiikkaa, suuntaa Sleepy Hollowiin, joka sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä NYC:stä Hudson Valleyn sydämessä. Tämä historiallinen kylä tunnetaan erityisesti Washington Irvingin kuuluisasta tarinasta ”Ichabod Crane ja päättäjäisherra”, ja se tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua amerikkalaiseen folkloreen ja kauhutarinoihin. Sleepy Hollowissa voit vierailla Washington Irvingin kodissa, Van Cortlandt Manorissa, ja tutustua paikalliseen historiaan ja kulttuuriin. Lisäksi voit osallistua kummituskierrokselle Sleepy Hollowin synkille metsäpoluille ja tutustua kylän mysteereihin ja tarinoihin.

5. Coney Island

Vaikka Coney Island sijaitsee vähän kauempana NYC:stä, noin tunnin ajomatkan ja metromatkan päässä, se on ehdottomasti vierailun arvoinen paikka. Tämä legendaarinen huvipuisto ja rantalomakohde tarjoaa vierailijoille upean mahdollisuuden päästä pois kaupungin kuhinasta ja nauttia rennosta rantaelämästä. Coney Islandilla voit kävellä legendaarisella laiturilla, huvitella huvipuistolaitteissa, nauttia herkullisista sokerimakeisista ja käydä uimassa Atlantin valtameressä. Lisäksi Coney Islandin rantaelämässä on aina jotain tapahtumista, kuten rantalentopallokisoja, ulkoilmaelokuvanäytöksiä ja ilotulituksia, joten et taatusti tule tylsistymään.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä välttämättömistä nähtävyyksistä, jotka ovat tunnin ajomatkan päässä New York Citystä. Onneksi Big Applesta löytyy lukemattomia mielenkiintoisia ja monipuolisia kohteita, jotka tarjoavat vierailijoille upean mahdollisuuden tutustua kaupungin ympäristöön ja kokea jotain uutta ja erilaista. Joten seuraavan kerran kun kaipaat pientä pakoa kaupungin vilinästä, suuntaa rohkeasti NYC:n ulkopuolelle ja löydä uusia jännittäviä seikkailuja ja nähtävyyksiä!

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

Statue of Liberty National Monument – Statue of Liberty National Monument sijaitsee Liberty Islandilla New Yorkin ulkopuolella. Se on yksi Yhdysvaltain tunnetuimmista maamerkeistä ja symboloi vapautta ja demokratiaa.
Gateway National Recreation Area – Gateway National Recreation Area on suuri virkistysalue New Yorkin lähellä, joka tarjoaa monipuolisia ulkoilumahdollisuuksia, kuten patikointia, pyöräilyä ja uimista.
Fire Island National Seashore – Fire Island National Seashore on upea saaristoalue Long Islandin edustalla, jossa voit nauttia upeista hiekkarannoista ja luonnonkauniista maisemista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *