Junamatkat, joita voit tehdä löytääksesi New Yorkin osavaltion

Junamatkat voivat olla maagisia seikkailuja, jotka vievät sinut upeille paikoille ja tarjoavat unohtumattomia elämyksiä. New Yorkin osavaltio tarjoaa monia mielenkiintoisia junareittejä, joilla voit tutustua osavaltion kauniiseen luontoon, historiallisiin kaupunkeihin ja kiehtoviin nähtävyyksiin. Tässä blogikirjoituksessa esittelen joitain junamatkoja, joita voit tehdä löytääksesi New Yorkin osavaltion.

Hudson Line – Harlem River Line

Yksi upeimmista junareiteistä New Yorkin osavaltiossa on Hudson Line – Harlem River Line, joka kulkee Hudson-joen varrella Manhattanin ja New Jerseyn välillä. Tämä junareitti tarjoaa upeat näkymät Hudson-joelle ja sen ympäröivälle vehreälle maaseudulle. Voit matkustaa junalla aina Poughkeepsieen saakka, joka on viehättävä kaupunki Hudson-joen varrella. Poughkeepsien kaupungissa voit vierailla historiallisessa FDR Home -museossa ja ihailla kaupungin kauniita rakennuksia.

Adirondack Line

Adirondack Line on toinen upea junareitti, joka vie sinut Adirondack-vuorille, jotka ovat yksi New Yorkin osavaltion upeimmista luonnonnähtävyyksistä. Tämä junareitti kulkee Montrealin ja New York Cityn välillä, ja tarjoaa upeat näkymät Adirondack-vuorille ja niiden ympäröiville metsille ja järville. Voit ihailla upeita maisemia junasta käsin ja tehdä retkiä Adirondack-vuorille.

Empire Builder

Empire Builder on klassinen junareitti, joka kulkee New York Citystä ja Chicagosta aina Montanalle saakka. Tämä junareitti tarjoaa upeat näkymät Yhdysvaltain halki kulkeville aroille ja vuorille, ja tarjoaa matkustajille mahdollisuuden tutustua Yhdysvaltain lännen upeisiin maisemiin. Voit vierailla Montanaan kuuluvassa Glacier National Park -kansallispuistossa, joka on yksi Yhdysvaltain upeimmista luonnonnähtävyyksistä.

Erie Canal Line

Erie Canal Line on toinen mielenkiintoinen junareitti, joka kulkee läpi New Yorkin osavaltion historiallisen Erie-kanavan. Tämä junareitti tarjoaa matkustajille mahdollisuuden tutustua kanavan historiaan ja ihailla sen upeita maisemia. Voit matkustaa junalla aina Buffaloon saakka, joka on yksi New Yorkin osavaltion suurimmista kaupungeista. Buffalossa voit vierailla upeassa Niagara Falls -vesiputouksessa ja tutustua kaupungin historiallisiin rakennuksiin.

Metro North Line

Metro North Line on kätevä junareitti, joka kulkee New York Citystä ja sen ympäröivistä esikaupungeista aina Connecticutin ja New Jerseyn välille. Tämä junareitti tarjoaa matkustajille mahdollisuuden tutustua New York Cityn lähialueiden upeisiin nähtävyyksiin, kuten Coney Island -rantaan ja Staten Island -lahteen. Voit matkustaa junalla aina New Haveniin saakka, joka on kaunis pikkukaupunki Connecticutissa. New Havenissa voit vierailla kuulussa Yale Universityssa ja ihailla kaupungin historiallisia rakennuksia.

Yhteenveto

Junamatkat voivat olla unohtumattomia seikkailuja, jotka tarjoavat upeita näkymiä ja mielenkiintoisia elämyksiä. New Yorkin osavaltio tarjoaa monia mielenkiintoisia junareittejä, joilla voit tutustua osavaltion kauniiseen luontoon, historiallisiin kaupunkeihin ja kiehtoviin nähtävyyksiin. Hudson Line – Harlem River Line, Adirondack Line, Empire Builder, Erie Canal Line ja Metro North Line ovat vain muutamia esimerkkejä upeista junareiteistä, joita voit tehdä löytääksesi New Yorkin osavaltion. Pakkaa siis laukkusi ja lähde unohtumattomalle junamatkalle New Yorkin osavaltioon!

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

https://www.amtrak.com/home
Amtrak tarjoaa laajan valikoiman junareittejä ympäri Yhdysvaltoja, mukaan lukien useita reittejä New Yorkin osavaltion läpi. Amtrak-junamatkat ovat mukavia ja käteviä tapoja tutustua osavaltion eri kohteisiin.

https://www.adirondackscenicrailroad.com/
Adirondack Scenic Railroad tarjoaa upean mahdollisuuden tutustua Adirondack-vuoristoon junamatkan muodossa. Junareitti kulkee upeiden maisemien läpi ja tarjoaa mahdollisuuden nähdä villieläimiä ja luonnonkauneutta.

https://www.mta.info/schedules
Metropolitan Transportation Authorityn verkkosivuilta voit tarkistaa eri junareittien aikatauluja ja suunnitella omia junamatkojasi New Yorkin osavaltiossa. MTA:n junat tarjoavat kätevän tavan liikkua kaupunkien välillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *