EtusivuYleinenParhaat pizzapaikat New Yorkin osavaltiossa

New York City tunnetaan ympäri maailmaa monista asioista, ja yksi niistä on ehdottomasti sen herkullinen pizza. Monet väittävät, että paras pizza löytyy juuri New Yorkin osavaltiosta, ja tässä artikkelissa esittelemme muutamia parhaita pizzapaikkoja, jotka todella osoittavat kaupungin pizzanvalmistuksen taidon.

1. Joe’s Pizza – Joe’s Pizza on yksi New Yorkin ikonisimmista pizzapaikoista, ja sen tomaattikastike, juusto ja rapea kuori ovat todellinen makuelämys. Tämä pizzapaikka on ollut toiminnassa jo yli 40 vuotta, ja se on ehdottomasti yksi kaupungin parhaista paikoista nauttia perinteisestä slice-pizzasta.

2. Lombardi’s Pizza – Lombardi’s Pizza on toiseksi vanhin pizzapaikka Yhdysvalloissa ja sen sanotaan olevan ensimmäinen pizzapaikka New Yorkissa. Tämä historiallinen paikka tarjoaa herkullisia hiilialustalla paistettuja pizzoja, jotka ovat saavuttaneet suuren suosion paikallisten ja matkailijoiden keskuudessa.

3. Grimaldi’s Pizzeria – Brooklynin DUMBOssa sijaitseva Grimaldi’s Pizzeria on tunnettu herkullisista hiillostetusta-uunipizzoistaan. Tässä pizzapaikassa pääsee nauttimaan aitoon newyorkilaiseen tyyliin paistetuista pizzoista kauniin Brooklyn Bridge -näkymän kera.

4. Lucali – Carroll Gardensin naapurustossa sijaitseva Lucali on intiimi pizzapaikka, joka tarjoaa vain muutamia erilaisia pizzoja. Tämä paikka on suosittu paikallisten keskuudessa, ja sen tyylikkäässä ympäristössä voi nauttia herkullisista pizzoista ja laadukkaista viineistä.

5. Di Fara Pizza – Di Fara Pizza sijaitsee Brooklynnissa ja sen omistaja Domenico DeMarco tunnetaan yhtenä parhaimmista pizzanvalmistajista koko kaupungissa. Tämä paikka on ehdoton must-kokea kaikille pizzan ystäville, sillä sen pizzat ovat aidosti herkullisia ja valmistettu rakkaudella.

6. Roberta’s – Bushwickin alueella sijaitseva Roberta’s on moderni pizzeria, joka tarjoaa uniikkeja ja kokeellisia pizzoja. Tässä paikassa voi nauttia mielenkiintoisista makuyhdistelmistä ja rennosta tunnelmasta, mikä tekee siitä suosikin monien kaupunkilaisten keskuudessa.

7. Totonno’s Pizzeria Napolitano – Coney Islandilla sijaitseva Totonno’s on ollut toiminnassa jo yli 100 vuotta, ja sen pizzat ovat saaneet kiitosta ympäri maailmaa. Tässä perinteisessä pizzeriassa voi maistaa aitoja napolilaisia pizzoja, joissa maistuu tuoreet ainekset ja käsityöläisyys.

Kaikki edellä mainitut pizzapaikat ovat vain muutamia esimerkkejä New Yorkin osavaltion parhaista pizzerioista, ja kaupungissa on lukemattomia muitakin mahtavia vaihtoehtoja. Jokaisella pizzapaikalla on oma ainutlaatuinen tunnelmansa ja makunsa, mutta kaikki ne yhdistää rakkaus laadukkaisiin raaka-aineisiin ja perinteiseen pizzanvalmistukseen.

Olit sitten pizzaa haukkova matkailija tai paikallinen pizzaentusiasti, New Yorkin osavaltio tarjoaa varmasti miellyttävän makukokemuksen kaikille pizzan ystäville. Joten seuraavan kerran kun kaipaat herkullista pizzaa, suuntaa johonkin näistä pizzapaikoista ja anna makujen viedä sinut mukanaan hämmästyttävään pizzamaailmaan!

Artikkelin aiheeseen liittyviä linkkejä

Joe’s Pizza: Joe’s Pizza on yksi New Yorkin ikonisimmista pizzapaikoista, joka tarjoaa perinteistä New Yorkin tyylistä ohutta pizzaa. Joe’s Pizza on ollut toiminnassa jo yli 40 vuotta ja se on ehdottomasti yksi kaupungin suosituimmista pizzerioista.
Lombardi’s Pizza: Lombardi’s Pizza on tunnettu ensimmäisenä pizzeriana Yhdysvalloissa, perustettu vuonna 1905. Heidän käyttämänsä resepti ja vanhanaikainen hiililämmitteinen uuni tekevät heidän pizzastaan ainutlaatuisen herkullisen.
Grimaldi’s Pizzeria: Grimaldi’s Pizzeria sijaitsee Brooklynessa upealla näköalalla Manhattanille. Heidän hiililämmitteisellä uunilla paistetut pizzat ovat saaneet paljon kiitosta paikallisilta asukkailta ja turisteilta.


Kommentit

Parhaat pizzapaikat New Yorkin osavaltiossa — Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>